28

До 27

преди 2 години

Преди 2 седмици унгарската телевизия " Bajai TV" ,разби мита за орбан и компания .и доказа ,че чрез офшорки са се налагали с *** платени ок Кремъл, а наемниците на орбан са изгорели десетки хиляди изборни бюлетини на опозицията в пограничните райони със Сърбия. Репортажите доказаха ,че изборите са платени .

27

Анонимен

преди 2 години

Орбан не позволи родител 1 и родител 2. Орбан не позволи мигранти да взривяват Унгария. За това много им пречи Орбан. ЕС са фашисти щом не позволяват държавите да запазят своята идентичност.

26

Анонимен

преди 2 години

Орбан направи фаталната грешка да се моли на бащицата си Путин за евтин газ, ама отде да знае челяка, че жужето ще нападне Украйна след дни :))) Нищо, нали си нагласи изборите в негова полза, ще си бъдат самодостатъчни унгарците за негова сметка :))) Само дето Раша взе да ни се зъби на нас и Полша, да не резнем "случайно тръбата която минава на наша територия, тогава Орбан ще се чуди накъде да се обърне :)))

25

Ддд

преди 2 години

Унгария е нетен получател на Евро средства. С други думи получава повече отколкото внася. Питам Ви, ако аз съм германец, защо моите средства да издържат приятеля на Путин на име Орбан? Не, благодаря! Имам приятели унгарци. Няма да излязат от ЕС. Орбан ще падне от власт, ако предложи такова нещо. И 1956 въобще не е забранена.

24

Анонимен

преди 2 години

кво ме интересува, накаря тия еврофондове, планове за възстановяване и тем подобни дето ни ги обещават, ако се ваксинираме по 5 пъти, откажем се историята си и работим за да може украна да има оръжие, няма да стигат да се зареди с бензин ескорта на властимеещите

23

ЕВРО-РЕКЕТ

преди 2 години

Санкционират го защото не е курумпиран и действа за нацията си. Ей това са ЕС ЕС цнности!

22

До 19

преди 2 години

Тц, газ нема за Унгария , ако не си наясно тръбата минава през България ,Сърбия и чак тогава Унгария. От днес сърбите и унгарците за палците ,газ йок.

21

Интресна формулировк

преди 2 години

Интерсна формулировка за ЕВРО-РЕКЕТ.

20

Е иии

преди 2 години

Дреме му на Орбан.Тея фондове отиват при послушните като Борисов. И той ги краде после. После се отчита на урсула. Орбан е години напред от корумпетата от ес

19

европейци завистници

преди 2 години

Тия наказателни механизми са когато някоя държавица иска да се грижи за населението си против волята на маститите гейове зад кулисите!

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 20Ако прекъснем банкянския паток, може и да немат газ :))

17

Анонимен

преди 2 години

Нали си имат газ.

16

Пян_Гъ

преди 2 години

СЕРИОЗЕН ВЪПРОС: ЕС щял да спре еврофондовете на Унгария. Формално - заради някакви нарушения на обществени поръчки, а в действителност заради политиката спрямо "бежанците", придържането към християнските ценности, изгонването на шаломите и заради отказа да се изпратят оръжия на Украйна. Нали така? Оставете кой крив и кой прав. Пита се: ако Унгария плаща членски внос и търпи ограничения заради европейското законодателство, но НЕ ПОЛУЧАВА договореното финансиране, ЗАЩО ДА СТОИ В ЕС???

15

лицемер

преди 2 години

На санкциите от ЕС се вика върховенство на закона, на онова от Русия се казва - изнудване.

14

Николай Стефанов

преди 2 години

Чудя се дали най накрая на Орбан няма да му писне и не прати един простичък отговор: М_а_й_н_а_т_а ви!

13

ТРАКИЕЦ

преди 2 години

Браво на номер 7 Ддд. Унгария се опитва на два стола. Така не може. Много бързо забравиха 1956 година. А колкото до врачките,предсказващи разпад на Европейският ни Съюз,казвам: Путин успя да сплоти нашата демократична Европа,както никой друг. Путин сплоти и нашия Демократичен Свят и това скоро ще му изяде главата,а Русия ще изчезне от Света. Това ще бъде най-големият дар за Човечеството.

12

Ддд

преди 2 години

Боко беше нашия *** син. За това не го пляскаха през ръцете. На мама Меркел любимото детенце.

11

Незнайко

преди 2 години

Така е с тарикатчетата дето седят на два стола

10

Задунайска правда

преди 2 години

Нека Путин си го финансира!

9

Анонимен

преди 2 години

А с Боко що немаше?