416

Анонимен

преди 2 години

Сега....Бат Руми,кака Корни.Копейкин,журналята Волгата и вся остальная....да отиват при Муфлона и да искат от Царя вместо в рубли ЕС да плаща в български лева.Тъй де!Да се видим и ний значими.Братски народи ,ала бала дрън дрън.Все ще изкярим.

415

До 444

преди 2 години

А ти за медали и петилетки ли работиш??? Пробвахме го това и НЕПРОРАБОТИ!!! СИВ СЕ СГРОМОЛЯСА КАКТО И ЦЯЛАТА СОЦ ИЗМАМА!!! ОТЪРВАХМЕ СЕ ПРЕЗ 1989Г. СЕГА ЖИВЕЕМ СВОБОДНО, РАБОТИМ И СЕ РАЗВИВАМЕ СВОБОДНО В ЕС!!!

414

Българин

преди 2 години

Ситуацията е много проста и ако не бяха продажните ни политици, които защитават задокеанския, но не и българския интерес, никой нямаше да го прави това на въпрос. Банковата сметка по договора е закрита и има нова. Отново в същата валута и освен това Русия ще покрива курсовите разлики във валутите. Като не искаме да плащаме в новата еврова сметка, а превеждаме пари по вече закрита сметка, естествено, че няма да има газ, който не е платен. И на това му казват неспазване на договора и шантаж?!?

413

Анонимен

преди 2 години

Къв е тоя колхозник на снимката?

412

До Ха ха ха аааа

преди 2 години

Ясно е че си нямаш никаква представа! Пишеш пет за четири

411

Анонимен

преди 2 години

До До 427 - Аз искам да купуваме техния газ, понеже е най-евтин т.е. е най-изгодно за България за момента да купува от Русия. Ако Турция ни предложи по-евтин, ще предпочитам Турция, ако САЩ ни предложат по-евтин, ще искам да купуваме от тях. Нали можеш да смяташ, тогава какво не разбираш?

410

Я, па Я

преди 2 години

До Анонимен 426: Рублата не е валута бе анонимник, това е лъскава тоалетна хартия. Отвори FOREX пазара и виж къде се намира. Съмнявам се, че разбираш за какво ти говоря, но все пак.

409

Фалшиви новини

преди 2 години

До Мда Винаги съм пътувал до Съветския съюз без проблеми!!! Проблемите са сега, както и търговията!!! Стрелбата е в болните мозъци на някои хора!

408

Анонимен

преди 2 години

В ттранзитните тръби на Булгаргаз има предостатъчно сръбска газ с която ще изкараме години

407

Анонимен

преди 2 години

До До 427 - Роб е този, които е готов за американската си заплатка да поддържа интереси вредни за България... :) ... Ти робуваш на заплатата си, не го ли проумяваш? хахаха

406

Анонимен

преди 2 години

Тоя на снимката скоро ще се клати на бесилото

405

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 439 А защо ги блокираха?Нещо да ти е направило впечатление тия месеци?

404

До 427

преди 2 години

А ти за мъж ли се пишеш ...като гледам к.в.и статистики следиш!!!!! ТОВА РОБЕ Е СВОБОДА!!! Никой не те кара да ти харесва. НАСИЛА САМО РАША ИСКА ДА Я ХАРЕСВАТ....*** ИСТОРИЯТА И ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА Е ДРУГА!!! НИКОЙ НЕ ХАРЕСВА И НЕ ИСКА ДА ИМА НИЩО ОБЩО С РАША!!!

403

Ха ха ха аааа

преди 2 години

До Анонимен 428. Лидъл е частна ... верно, но работи в интерес единствено и само за Германия!!!!!!!!!!!!!! Печалби в Германия, данъци в Германия, .... и тук внася онова което е закупила, но германеца не го купува, защото качество лошо, изтичащ срок за консумация, ... ВСИЧКО онова, което най-бедният германец няма да си го купи идва у нас!

402

Анонимен

преди 2 години

До Дядя Воваа блокирането на сметките на Газпром в Европа ...по договори ли е .???

401

Дзъ

преди 2 години

И защо ние да се правим на праведни, спазвайки ЕС-санкциите към Русия... да не се окаже, че държавите които най-много зяеха за санкции - си плащат в рубли и не им дреме????

400

Анонимен

преди 2 години

До До 420 - Аз не твърдя, че трябва да сме с Русия или че съм фен на комунизма. Няма такова нещо. Престанете с това черно-бяло виждане... :) ... Аз само твърдя, че за момента е по-добре за Бг да купува газ от Русия, защото е по-евтин. Ако имаме други по-евтини алтернативи ОК, нека купуваме отдругаде. Какво толкова сложно има да се разбере? И не ми отговаряйте с това, че с тези пари Русия правела войни. С парите на САЩ какво се прави?

399

Анонимен

преди 2 години

До Анонименда бе ...то ако ставаше така ..... украинците що не спрът транзита на газ за Европа .....като са във война с Русия... та ние да го спираме ....луди хора тука ей

398

Мда

преди 2 години

ЗАПАДА НИ ДАДЕ СВОБОДА И ПРАВО НА ИЗБОР!!!Така е! Преди 1989, когато живеех в раша *** НЯМАХ ПРАВО НА ИЗБОР. Стреляха по границите...щ.о. народ си отиде, защото искаше ЗАПАДА! СЕГА ти русофиле имаш право на избор...никой няма да те стреля ако заминеш в раша!!!

397

И правилно

преди 2 години

всяка държава определя в какво ще си продава стоката. На който не му изнася, не купува!