208

Анонимен

преди 2 години

Единствената му цел да управлява, е да не влезе в затвора. Накрал се е достатъчно, но му пречат да живее без страх и да си харчи милионите спокойно. Такава е целта на всеки диктатор след накрадването и след престъпленията. Да доживее извън затвора.

207

Анонимен

преди 2 години

Байко иска, докато гледаме газа, да забравим за кюлчетата, чекмеджетата и чувалчетата. Той ще обяви за дийп фейк снимките от Буча и разрушенията в Украйна.

206

Анонимен

преди 2 години

Дърта, изхабена, затлъстяла и изперкала мутра, но с мераци пак да краде!

205

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да се напъва да лъже, не може да настигне Путин.

204

Анонимен

преди 2 години

Газ има. Няма спиране на газа.

203

Тракиец

преди 2 години

Много сте отворени .Коментирате неща които не разбирате,но скоро ще научите къде акат гладните.Хипер инфлацията идва лека полека,тези които розбират за какво говоря щ се сетят какво да правят.Живота който живяхме никога няма да се върне.Успех на всички в тези идващи тежки времена.

202

Куку

преди 2 години

За 12 години сума ти зали,пътища,черкви,училища ремонтира и построи но ***...ят българин иска промяна.Промяната дойде за нов фалит на държавата!

201

Глок

преди 2 години

Боце само им гледай сеира....12 години по 1-2 процента инфлация и пак недоволни бяха! Сега 4лева бензин и 7лева олио,добре ли сте българи или още може?

200

Хайде

преди 2 години

Намерете ги вече,тези кюлчета и пачки,че мухлясаха!

199

Анонимен

преди 2 години

само да напомним също защо бутнаха Борисов, Защото отказа да е на Оста в Антируската коалиция, което за Радев не е проблем ,той е горд натовец. ДОкато Борисов беше как трябваше да има корабни учения , обаче всички ги писаха ковид, и Бойко се изгаври със световното задкулисие, и от тагава разбраха, че този човек дълбоко в себе си е българин и не може да им е от полза, затова сложиха тези израстнали навън , без грам жал

198

До Борисов - THE BES

преди 2 години

Да бе да - първото правителство на бб се разпадна заради протести за високата цена на тока. Ама нещо не ви стиска да си го спомняте. Както и това, че при "мъдрото му управление" за пръв път хлябът надхвърли 1 лев. Или пък, че КЕВР все услужливо вдигаше всички цени.

197

морски

преди 2 години

Бойко и държавата?! Колко негови хора направиха милиони само тук, на брега?! Ама той не знаел, държавата не можела да ги улови, сякаш са извънземни и живеят в друго измерение! И да, те живеят в голям лукс и имат натрупани много имоти/жилища.

196

Анонимен

преди 2 години

ПП допуснаха доста грешки, но не са крадци.

195

:(

преди 2 години

Боко е невероятно нагъл лъжец. Дано Господ го накаже жестоко!

194

Карл Бенц

преди 2 години

Този ще спре и войната даже!!

193

Анонимен

преди 2 години

Сокаджията трябва да бъде съден за милиардите, които открадна от Белене и от Турски поток.

192

Анонимен

преди 2 години

Бойко поне е израстнал в Бъ;гария , по тези ширини и са му скъпи, новите имот имоти на запад и не им пука и война да стане тук, сигурно Петков и Кулеба са съседи в Масачуец някой квартал

191

булгаристания

преди 2 години

Ако Бойко Борисов се държеше към държавата като младите меринджеи, които в момента раздават милиарди, теглят милиарди, обещават милиарди, харчат милиарди, крадат милиарди, преразпределят милиарди, без никаква обществена информация, през хора със съмнителни дипломи и неясно минало, работили за тоя или оня контрабандист... сегашните почтени спасители щяха да опищят студиата, да искат моментална разплата, мигновени оставки, поемане на политическа отговорност и т.н.

190

Анонимен

преди 2 години

Аааа,да забравим за кюлчетата,така ли?Докато ти лаеш срещу властта,която се мъчи да оправи бакиите ти.

189

Dinosaurus

преди 2 години

Ало, разбирачите, ББ "вземал по 12 млрд на година", Кирчо и Кокорчо взеха 12 млрд за 2 месеца!!! ББ е тук, а те ще бегат откъдето дойдоха. И нема да има снимки на кюлчета, а "захранени" офшорки. А кой кяри от утрената продажба на оръжия? Дали пък не са Корни, ченгетата от БСп и червените олигарси? А свръхпечалбите от продажба на електричество, За Р.Овч не сте ли чували? Късата памет е удобна за мечтателите с празни джобове