37

Анонимен

преди 2 години

Нашите са били пияни заляни по празниците и не са разбрали как да отворят сметка в Газпром.После друг им бил крив.Паднаха ми в очите.А алкохол не се управлява държава.Да ходят в болници на лечение да си лекуват алкохолизма.Цяла България страда от алкохолизма им.

36

Анонимен

преди 2 години

"Мека" позиция ли е, че България съзнателно продава оръжие, което се доставя в Украйна? И всичко това със знанието на правителството. И точно в този момент Киро заминава за Украйна, за да оправя чуждите проблеми, без даже да се замисли какво се случва в нашата държава. Къде беше, Киро, когато умираха хора в болниците от Ковид, а нямаше лекари?? Тогава защо не откри сметка за събиране на средства???? Или България не ти е важна....

35

Анонимен

преди 2 години

Провокация друг път...не са изпълнили нашите плащането като хората,а всички други държави са го направили.

34

Анонимен

преди 2 години

Кое е "меката" позиция на България, за която този господин твърди? Тази, че подкпепяхме налагането на санкции на Русия? Тази, че вс еоще продължаваме да обсъждаме дали да даваме оръжие на Украйна и да влезем в един военен конфликт, ясно заявявайки, че заемаме страна, без дори да можем да опазим собствената си държавица? Тази, че целият кабинет, както и депутатите се кланят на някакво министърче, дошло от Украйна с изисквания???? Меката ни позиция е тази, че цяла делегация заминава за Укарйна????

33

11

преди 2 години

Политиката е тънка работа и е преди всичко икономика! Приказките трябва да са умерени и по-малко, не като на Женския пазар. Бензиностанция с ракети, а!?

32

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами специално с България, която дори отказа да изнася оръжия за Украйна, рассия на практика показа как се отнася с ду.***.давците си...Една Турция която въоражава Украйна с "байрактар" благодарение на които рассия понесе сериозни загуби и която затвори Босфора за руски кораби, продължава да получава руски газ и е в добри отношения с путин. Кремълскоте стратези винаги удрят в най-слабото звено, там където могат да пробият с отцепредатели като малиноФ, Болен, Копейкин и червените кхмери от Бузлуджа

31

Анонимен

преди 2 години

Въпреки путинофилите, които подкрепят Путин и Масква и пречат на България да стане демократична държава, Масква продължава да ни третира като враг. Исторически Русия и СССР винаги са работели във вреда на България, и в полза на Сърбия, защото не искат България да бъде голяма и суверенна държава, Масква искат да бъдем малка територия подчинена на Московията... Затова ни няма в Сан Стефанския догорор, орязаха ни територии с Берлинския, подбудиха Сърбия за междусъюзническата, окупираха ни 1944 г. и

30

Анонимен

преди 2 години

Газпром" е информирал държавната газова компания "Булгаргаз", че ще прекрати газовите доставки от сряда, 27 април.

29

Анонимен

преди 2 години

да обесним кротко в Москва, че вече няма да даваме власт на канадците и ще оправим нещата!

28

Хахаха

преди 2 години

Просто Русия провокира най-голямата държава в източна Европа, т.е. Полша, и тази, която винаги е правила ми..ти на руснаците и е била винаги на.ду.***.на към Русия и Кремъл я счита за васалска държава, т.е. България. Това е. Ние така сме си го направили със сервилната политика спрямо Русия. А с излизането на България от ЕС, единственото, което ще се случи е, че 2 милиона работещи българи ще напуснат държавата си завинаги. Тук ще останат само пенсионери, но без пенсии и цветнокожи.

27

хсплескан

преди 2 години

До до 28потърси в нета инфото от човека от НАТО - Jaques Baud и се запознай с инфо отвътре, от НАТО. Не е от руски източници, а от НАТОвски. След това заповядай отново.

26

БАНко

преди 2 години

АКО СПРЕ ГАЗА ПО ТУРСКИ ПОТОК , ТРЪБИЧКАТА , КОЯТО СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ ПОСТРОИ ЗА ГОДИНА И ЗАПЛАТИ 3 000 000 000 НАШИ ПАРИ ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ В НЕНУЖЕН КЮНЕЦ , И ТЕЗИ ПАРИ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ИЗПЛАТЯТ !!! КАКТО СТАНА С РИСУНКИТЕ НА САМОЛЕТ В САЩ !!!

25

до 28

преди 2 години

До Анонимен интересно Не знаех че Байдън е накарал Вова да нападне Украйна.Значи САЩ били виновни ?

24

Анонимен

преди 2 години

До Ф.С.В. Забрави и Северен поток? И.....се нарушиха итересите на Украйна. И.....сега, щото сме солидарни с крадливите украинци, ние ще плащаме сметката. Всички: България, Германия, Холандия, Унгария, Сърбия и т.н.си плащаме. Само Украйна трябва да й се дава даром, да не спазва правата на малцинствата, да си вихри корупцията, да си отглежда неофашизма и да си присвоява чужди територии.

23

да ама не

преди 2 години

До Denko мноо си *** денко да не казваш че вземаме газ без пари , ако не го продават руснаците ще си го завират отзад. Те друго не могат да произведат и продадат освен това което изкопаят от земята.

22

Анонимен

преди 2 години

политологът доц. Светослав Малинов, рано рано почна с пропагандата без дори да се осведоми за какво иде реч, много целуващи отзад много нещо!!!!

21

Анонимен

преди 2 години

САЩ ПОДПАЛИХА ТАЗИ БРАТОУБИЙСТВЕНА ВОЙНА И ЦЕЛИТЕ СА ДВЕ. ЕДНАТА Е РУСИЯ, А ДРУГАТА ЕС. КАКТО САЩ ТАКА И РУСИЯ НЕ ИСКАТ ДА ИМА ЕС И В СЛУЧАЯ СЕ ПОЛУЧАВА КРЪСТОСАН ИНТЕРЕС НА РУСИЯ И САЩ СРЕЩУ ЕС. НЕ ГО СЛУШАЙТЕ КАКВО ГОВОРИ БАЙДЪН. АМЕРИКАНЦИТЕ С КОГОТО СЕ СПРИЯТЕЛЯВАТ ПОСЛЕ ГО УДРЯТ В ГРЪБ. ТОВА ПРАВЯТ С ЕС, А РУСИЯ СИ ИМ Е ВРАГ.

20

Анонимен

преди 2 години

Щот България хич не провокира Русия ... ей вече не издържаме с тия цени, а новите какви ще са не мога да си представя

19

мдаа

преди 2 години

Сега е време да се арестува Боко но не заради някакви фотошопи с пачки и тухли злато а за национално предателство защото той подчини българската аенергетика на *** и паострои без пари газопровод за сърби и унгарци а не направи интерконекторната връзка с Гърция. Какво чакат още Рашковците! или не искат защото Путин им е приятел.

18

100минуса

преди 2 години

До АнонименНе те знам какъв си, обаче явно носиш потури, молиш се на аллах докато казваш зиг хайл и пишем с турски букви сега. Вярно е, че са империалисти и си гонят интереса, ама ти си с много много празно място между ушите, честно.