1181

Анонимен

преди 2 години

Днес дишам по-свободно освободен от руските икономически окови! Айде сега на ред е нефта...

1180

Гогич

преди 2 години

"Австрия продължава да плаща за своя газ в евро, но използва специална клирингова сметка, както се изисква от Русия, където той се обменя за рубли от Русия. България не сe е съгласилa с тази процедура." - това е от австрийската информационна агенция. Което означава, че рашките получават плащания в рубли, както искат, и няма никакво значение дали Австрия плаща е евро.....

1179

оставка

преди 2 години

просто киро ще смаже Русия , няма да и позволи да печели от газта , ще печели той и пп компания от комисионните на гемкорп които чакат с препълнени кораби но газта е по скъпа с 30 пр днес , за утре друга цена . Плаща всеки българин и бизнес от джоба си.

1178

гост

преди 2 години

Това правителство е вредно за България ! Оставка незабавно!

1177

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

ПАЗАРНА ИКОНОМИКА всяка власт е заем който се връща с лихвите но го отнасят обикновените ХОРА

1176

факт

преди 2 години

Путин ми се обади и каза, че ако станем руски вилает ще ни пусне газта. А и да сменим българския с руски

1175

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е да се освободим от американското робство и безчинното слугуване на ЕС.Искам независима външна политика и съобразяване единствено и само с БЪЛГАРСКИТЕ интереси, а не с интересите на тоя и оня.Независимост и пълен неутралитет, който да включва и излизането от НАТО

1174

Анонимен

преди 2 години

Сега е момента да поискаме таксите за транзитен газ ,да се вдигнат 100 пъти и България да печели от тях ,а не само да ни използват безплатно!!!

1173

Анонимен

преди 2 години

80 процента от ес плащат с рубли за газ наще гладни тарикати искат евро да платят по заповед на сащ дано раша да им откаже нека си купят от сащ тези бг нехрани народ не мисли . те мислят как и покакъв начин да останат в власта останалото не е важно

1172

Анонимен

преди 2 години

Ако спрат газта ще съм благодарен иначе скоро няма да се отървем от Руския газ с толкова продажни русофили.

1171

Киро грижи няма

преди 2 години

Ленин в Полша, а Киро в Киев.

1170

Анонимен

преди 2 години

Нашите не се опъват за плащането в рубли, те не могат да мислят даже, слушат единствено и само хамериканците и изпълняват. Имаме ПРОамериканско правителство, а не европейско.

1169

Дора

преди 2 години

"... предприемат стъпки за справяне с така създалата се ситуация". Ситуацията сами си я създадоха. Как можаха Германия, Австрия и други страни от ЕС да си открият сметки и в рубли, само нашите не пожелаха. Между другото, не се съобщават поименно всички държави, които плащат газ в рубли, защото РФ още преди месец обещаха да запазят това в тайна, т.е. не търсят политически ефект а просто си адаптират бизнеса към новите условия. Но нашите политизираха въпроса на макс.

1168

ЕС+САЩ=цензура

преди 2 години

Краварите с помощта наЕвроПенделДжендерастите постигнаха своето - война в Европа, демек слаба Европа! Когато Америка е на ръба на мизерията винаги прави така че във Европа да избухне война - сега производството и парите се местят от Европа в САЩ да не говорим за милиардите които трябва за да се купят и после "дарят" оръжията! Ние сме най-богатата /или глупава? държава в ЕС "даряваме" после купуваме оръжие и то най често на хартия! Храним, лекуваме и въоръжаваме нацисти а децата ни умират!

1167

Дора

преди 2 години

Австрийският канцлер е заявил, че Австрия приема условието за плащане в рубли на газ от РФ.

1166

linx

преди 2 години

До RrrАма тя Русия освен да наблюдава нищо друго вече не може !! А ти за турският султан не мисли защото той се оказа хиляди пъти по цивилизован и умен човек от вашите озверели пияндурници !!

1165

Анонимен

преди 2 години

Е, до това ни докараха американоробите.

1164

Генади

преди 2 години

Ай честито на путинофилите !И да си криете празните глави в пясъка нищо не постигате ! Конфискация на цялото имущество на руски фирми в България и ВЪН!

1163

linx

преди 2 години

До Сата НАТОМожеш ли по именно да кажеш кой спорет теб трябва да бъде президент и кой премиер !! Иначе от подобни революционни исказвания вече на хората им е писнало !! Ето сега имаш възможност да си искажеш предпочитанията !!

1162

Анонимен

преди 2 години

До ...1446Германия е открила сметка в Газпромбанк, където се прави превод от евро в рубли. България май не, но никоя медия не го изяснява. А Полша има съвсем друго поведение от България. Явно не знаем някои неща и правителството не ги осветлява.