145

Анонимен

преди 2 години

Не съм чул до момента Петков да каже какво ще наптави за българите, говори всеки ден я за украинците, я за македонците. Българите кучета ги яли!

144

Анонимен

преди 2 години

Ходете на протести и саботирайте правителството по всеки един начин!

143

Доналд Тръмп

преди 2 години

Коалицията не е ли от четири партий?Нали беше тук техния министър и му се обясни като на бял човек !Това което правят е робско поведение и Народа ще плати огромна цена !

142

Път

преди 2 години

Какво ще гледате? Герб ще ви подкрепи в парламенту.

141

Дай

преди 2 години

Като спре газта, Арсенал ще работи на батериите на Прокопиев

140

Gogo

преди 2 години

Прави са от бсп, защо да му ходят на крака на тоя... артист зеленски като могат да го гледат по телевизията

139

Георги

преди 2 години

Правя си двете изречения за 18 стотинки. Второ

138

Пари

преди 2 години

Първо открихте банкови сметки, сега заминавате.

137

Работата е ясна

преди 2 години

Ще ходят доброволно при Зеленски и после доброзорно на килимчето при Путин. Българите да затяга колана, бежанци имат да хранят, оръжие да подаряват. След лятото ще дойде зима и газ трябва да се плаща.

136

За референдум

преди 2 години

Какво има да обсъждате. Мнозинството от Българите казват НЕ. Направете референдум. Ама не, вие предварително сте взели парите за това да ни вкарате във война, нашите деца курбан да станат в чужда война!

135

Анонимен

преди 2 години

Тоя на снимката ми прилича на Хитър Петър

134

Анонимен

преди 2 години

Не ви ли омръзна тези плашипутинари да плашат Путин със вашите малокалибрени оръжия? Махнете ги тези безмозъчни политици, пушечно месо ли искате да станете всички?

133

?

преди 2 години

От ДБ с лодка ли ще пътуват?

132

Практично

преди 2 години

Можем дори да ги заменим за моряците от Рожен.

131

Тъй

преди 2 години

За това са спряли телковете да отидат по хотелиери и заведения Държавата няма пари за бедните пенсионери

130

Анонимен

преди 2 години

Тоя Киро си е луд за връзване. Статистиката обяви рекорден външен дълг и всичко надолу, а той ни занимава всеки ден с Украйна. Хей, ало, нашите бедни изнемогват, здравната ни система хич я няма, инфлацията съсипва хората ни, а той се чуди как да оправя бакиите ту на украинците, ту на македонците. Да се маха, че грамадата от камъни расте, ще му е все по-трудно спасението.

129

Спеш6

преди 2 години

Ще обменят опит за бункера.

128

Анонимен

преди 2 години

Може Кирчо да иска да ходи до Киев за специален наркотик.Може и да са му обещали парти с мадами,алкохол,извратености и наркотици.Нямам друго обяснение на желанието му да ходи в страна,в която има война и може някой снаряд да се заблуди и да го перне по главата.Да се пази като е на купона,защото Зеленски може и на него да направи снимки и после да го изнудва като Хънтър Байдън и баща му.

127

Анонимен

преди 2 години

България дава по 100 милиона на месец за бежанците по хотелите. Смятайте! 90 000 украинци по 40 лв.на ден са 3,6 милиона. 30 дена по 3,6 милиона са 108 милиона лева. Малко ли му се виждат на Киро? Той милиардите ги няма за нищо. Но това е само за 2 месеца. До есента украинските бежанци ще са повече от 2 милиона. Точно 2,5 милиона са пенсионерите на България. Колко сме работещите, знаете ли? Кой ще плаща? ЕС ли? ЕС ама чушки..

126

Шапката

преди 2 години

На Нинова индустриалката заводите произвеждат и продават оръжие за Украйна