20

Анонимен

преди 2 години

Кое му е трудното, да се разпознае? Нима са провели разпит, а той е мълчал ? Пишете врели-некипели, колкото да попълвате страницата .

19

Изместваме темата,но

преди 2 години

наистина е добре, човек да има голямо семейство, голяма тайфа, както се казва на нашенски. Моята майка има 4 сестри и един брат, и се подкрепят много. За всичко си помагат. На вуйчо жената получи инсулт и е на легло, парализирана, и всички сестри се редуват, ходят да я гледат, защото вуйчо ходи и на работа и т. н. Взаимната помощ е златна, и няма по-хубаво нещо от личната помощ - от помощта на братчето, сестричката. Тъй че, не се гърмете, а обичайте <3

18

Анонимен

преди 2 години

ПРЕКАЛИЛ Е С ГЕЛЪТ ЗА ВАНА- ТАМ НЯМАТ ПАРИ ЗА АЛКОХОЛ- ПИЯТ ГЕЛ ЗА ВАНА.

17

Биологията е

преди 2 години

следната: До 6-годишна възраст си дете, от 7 до 12-годишна възраст си предвъзрастен, от 12 до 19 г. си полувъзрастен и вече от 20 нататък си възрастен човек, организмът ти функционира като на възрастен, получават и се разни болежки, даже и болести. Тъй че...

16

великденски новини

преди 2 години

Ами то и руснаците започнаха да откачат с такива управници. Дали няма да изкарат стрелеца, че е от Украйна, като в нашата поговорка "Кой ми с..а в гащите?

15

Спиндермен

преди 2 години

Краварски фен предозирал с Холивудски сапунки и преял с БигМак , естествено. Те там така обичат да гърмят .... Викал Байдъън... Баъдъън....

14

Анонимен

преди 2 години

Сестра ми сега чакат четвърто дете с мъжа й. Имат три момичета, големички са, но бащата искаше и момче, та измъчи сестра ми за четвърто. Иска и още едно момче, това значи пето. Сестра ми вече тежки хемороиди получи от тия напъни. И мисли вече с цезарово сечение да ражда...

13

Песков

преди 2 години

Другари, първият етап по денацификацията на детската градина приключи успешно. Все пак ако се появят усложнения, Русия запазва правото си да използва тактическо ядрено оръжие срещу всяка детска градина, която застрашава сигурността на държавата!

12

СВОЛАЧ

преди 2 години

СТРЕЛЕЦА МНОГО ПРИЛИЧАЛ НА ПУТИН?

11

И сега

преди 2 години

твaритe на Копейкин ще започнат с коментарите. За тях няма нико свято. Бог да прости децата!

10

Влахо Сончо

преди 2 години

Още едно доказателство за болния мозък на тоз народ

9

Анонимен

преди 2 години

Това може да го направи само озверял украинец от азовската бригада.

8

Напред...

преди 2 години

Децата са най-голямата радост в живота, и ние го разбираме с жена ми на тази възраст, в която не можем да създаваме деца, имаме само един син, на 30 години. Затова приканвам младите да имат колкото се може повече деца, 3,4,5....те са радостта на човек. Да, някои ще кажат в този статус е трудно да се отглежда повече от 1, 2 деца. Според мен може, стига да имат родителите желание, любов и смелост.

7

Анонимен

преди 2 години

Бог да прости децата!

6

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

АНОНИМЕН 9 така е ДЕЦАТА са невини БОГ да ги прости

5

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

жестокост

4

Анонимен

преди 2 години

Децата с нищо не са виновни, а и това са 5,6 - годишни деца, които си имат собствен розов свят - на супергерои, радости и т. н. Оставете ги да си изживеят спокойно детството, защото като пораснат достатъчно проблеми ще имат. Животът е низ от препятствия и трудности.

3

Анонимен

преди 2 години

Затова кому...ни...сКите НЕ допускат свобода на словото! Докато ко..МУНЬОизмът е на власт, както е у нас след Черепо-мун...ьовския преврат от миналото лято, ВСИЧКО и у нас, и при пУ..тьо е прекрасно, също като по Тошово време! Да живеят ТИРАНо...заврите rumen-ex, erdo-ex и putyo-ex в името на УНИЩОЖЕНИЕТО на хората!

2

Антинатовец

преди 2 години

И в Русия се срещат тук таме ненормални но това в щатите си е ежедневие щото демокрацията е на световни висоти и всеки си има оръжие на воля.Нищо чудно да е платен от краварите.

1

Анонимен

преди 2 години

Като е видял какво ги чака дечицата под властта на джуджето е решил да ги спаси от мъките им.