14

анонимен

преди 2 години

Живота аз съм го забелязвал във всичките му детайли и сега е така и го живея. Всичко лошо оставям зад гърба си и не се подигравам, пишейки, че ни готвят за локдаун и не знам си какво си още. Спрете да го пишете, защото никой не ви пита. Има или няма пандемия, всеки човек ще живее така, както той иска. Кои сте вие да му казвате и да давате акъл на всеки?! В живота винаги е имало трудности и винаги са отминавали. Няма вие да наставлявате и заповядвате; как така, откъде-накъде.

13

Анонимен

преди 2 години

И въпросната госпожа е мутирала! Поне с едно 5-10 кг.

12

Анонимен

преди 2 години

Стига вече с този глупав вирус.Цял свят разбра за каква търговия става дума.

11

анонимен

преди 2 години

Щракайте ми минуси, но ме дразните. Неморални, а и глупави хора сте. Много ме дразните. Страшното е зад нас и аз съм го забравил. Но помня, че две години го имаше. Всичко ще отмине, войната и тя, въпросът е да спрем с омразата и мрънкането, но това е трудно, да не кажа невъзможно. И аз не очаквах такива времена, но ги преживях, съществувам и живея в тях и знам, че заразата беше голяма и смъртоносен си беше този вирус.

10

Манипулация

преди 2 години

Правителството има логически невъзможната задача едновременно да лъже ралични хора по различен начин-неваксинираните, че ваксините работят, но едновременно вече перфорираните, че съвсем не работят, за да се Буустеризират. Цитати "остават препоръките на властите за поставянето на трета бустерна доза от ваксината", "той продължава да трупа мутации" посоката е известна точно в токсина на шипа, за да не работят ваксините.

9

Не!

преди 2 години

Тц, нема се инжектираме, хубав ден ви желая :)

8

анонимен

преди 2 години

До аххаОмръзнаха ми коментари като Вашия. Не са интересни вече. Това, за което пишете, ще го предизвикате, ако не се ваксинирате. Просто е: Ваксинирайте се. Жената е права, че вирусът си мутира. Ако войната не е свършила, или дойде по-различна мутация на Ковид или нова пандемия през есента, което видяхме, че е възможно, ще видите какво значи живот, пълен със страх и безперспективност. Ще се научим да се съобразяваме с времената, в които живеем.

7

анонимен

преди 2 години

Всички, които пишете за какво ни подготвят, за есента, престанете вече. Повече никакви изненади трябва да има, вие се гаврете, както се гаврете, докато от вируса се умираше. Гаврете си се, цената, която ще платите ще е висока, не ви напрягам и не ви проклинам, а предупреждавам. Жената предупреждава и вземете се ваксинирайте, защото така ще се спасите от смърт и ще предотвратите високата смъртност. Това, че ни подготвят го пишете десет пъти. Свърши вече, но беше страшно. Вие не разбрахте.

6

ахха

преди 2 години

лятото всичко е топ, наесен с нова песен...Ясноо

5

Анонимен

преди 2 години

абе тя посоката на мутации е известна, ама не е изгодна да бъде казана, че няма да се намерят желаещи за вакси

4

Анонимен

преди 2 години

От септември пак всичко нагоре!

3

Анонимен

преди 2 години

Въх, професорката откри топлата вода.

2

Онзи

преди 2 години

Мдааа, някой трябва да си оправдае получените пари!

1

Анонимен

преди 2 години

Подготвят ви за зимата