45

Анонимен

преди 2 години

Към края на годината пак ще си говорим. Ликвидирахме си производството, селското стопанство, избихме си пилците, парасьонките, кравичките....и все под вещото ръководство на ЕС. Даже стигнахме до свръх комичната ситуация една крава наименувана Пенка да стане световно известна и за нея да се застъпва самия сър Пол Маккартни. ЕС е пълен цирк. Аре у лево и да се приключва.

44

Пенкилер

преди 2 години

Пенсионерите и социалните групи в България, благодарят на " Демократите " и техните санкции срещу Русия с песента " Берете си лайката "

43

н2о

преди 2 години

В Безумното си желание да навредят на Русия, Европа и Щатите съсипват собствената си икономика, промишленост, сел. стопанство и енергетика! Когаго Б-г реши да накаже някого го лишава от разум!!!

42

Анонимен

преди 2 години

За една година в България не е преместен и един камък а и премиерът да спре да се оправдава с ГЕРБ и да даде отговор на въпроса: къде изчезнаха 9 милиарда през декември? Има и други въпроси, на които бих желал да получи отговор, като например, можеш ли да нарушиш Конституцията и да не си виновен:Ако аз наруша Конституцията ще ме вкарат в затвора, но Петков стана премиер, защото обичал България. Другите не я обичаме, само той я обича. Задавам си тези въпроси и нямам отговор на тях.

41

Анонимен

преди 2 години

Намалете заплатите до 200 лв. да видим какво ще правят олигарсите.

40

Пп

преди 2 години

При честните и красиви лица на промяната по добре ли сте

39

Анонимен

преди 2 години

За сегашната ситуация вина трябва да понесе Румен Радев.Президентът е толкова виновен, че ако държавата наистина беше правова, нещо което ми дойде до гуша да слушам от хора, които нарушават Конституцията воглаве със самия президент, след като се напрезидентства трябва да се потърси юридическа отговорност от него за създалото се положение. Той лично вкара държавата в това неудържимо пропадане

38

В ЕВРАЗИЯ ЛИ

преди 2 години

42- *** УПРАВЛЯВАТ, А ПРОСТО КИРЕ Е В РОЛЯТА НА ИВАНУШКА Г Л У П А К А КОГОТО ДА НАРИТВАМЕ, ПОМНИШ ЛИ ПРЕДИ ТАЯ РОЛЯ ИЗПЪЛНЯВАШЕ ВИДЕНОВ- А ВСИЧКИ МИНИСТЕРСТВА СА НА ***- НЕ ВИЖДАШ ЛИ КАК ПЛАЧАТ ЗА БЕДНИТЕ И КАК НИ ПОТАПЯТ НАДЪЛБОКО- БЕДЕН И СМАЗАН НАРОД СЕ ЮРКА ЛЕСНО А СКОРО ВСИЧКИ В ЕВРАЗИЯ- ТАМ ЩЕ НИ СЕ СТОРИ РАЙ...

37

Анонимен

преди 2 години

Държавата видимо няма пари. Основният въпрос е: къде изчезнаха парите?Лошо или добро правителството на Борисов остави една богата или по-скоро тръгнала да забогатява държава. Всички показатели и проверки на международни институции, които не са корумпирани, сочеха, че вървим по прав път със съответните грешки, както е при всеки човек, който работи.

36

Пп

преди 2 години

При лошият бойко беше зле сега е хубаво и гладно

35

Анонимен

преди 2 години

Днешните управници, в чието образование започвам вече да се съмнявам, са по-вредни дори от кому нягите, които също са част и са най-вредни в тази измислена коалиция.

34

Анонимен

преди 2 години

Страната стремително върви надолу. Това не може да се обясни само с некомпетентността и зависимостите на правителството, които са видими. Много бързо се лишаваме от бъдеще и ако не се вземат мерки, които да не са временни, ще ни трябва повече време да излезем от кризата, отколкото от комунизма. За четири месеци тези мошеници унищожиха държавата.

33

Пп

преди 2 години

Лежачите по паветата ни докараха промяната на гладьт, да ви е честита лечебният глад е полезен

32

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

Е ,...нема ги вече хората на Цар Борис-з , фашистите и кулаците да ви хранят за , "без пари"---- А ВИЕ ДА СЕ ПРАЙТЕ НА ГРАЖДАНЬЕ И ДА ВИКАТЕ... "едно кайве , мола..." У БАЛКАНТУРИСТ!----АКО НЕ УМЕЕТЕ ДА РАБОТИТЕ --ШЕ ВИ ЦВИЛИЯТ ЗАДНИЦИТЕ ОТ ГЛАД И СТУД!..СОЦ-МУФТАТА ОТ ДЪРЖАВАТА---СВЪРШИ!...КИРЕ И ФИГУРАНТА , ШЕ ВИ КРЕПАТ , ДОКАТО ФАЛИРАТ БЪЛГАРИЯ---ПОСЛЕ ИДВАМЕ НИЕ И ДЕБЕЛИЯ....

31

Анонимен

преди 2 години

Като няма хляб и олио, яжте сухи пасти!

30

Живко от Варна

преди 2 години

Драги хора, за да разберете че всъщност аз не съм болен, запознайте се с мен !

29

Анонимен

преди 2 години

Ще го кажа просто, за да не го казвам по-сложно: Никой не е гласувал на изборите Корнелия Нинова да управлява България.

28

До Анонимен 25

преди 2 години

Това вече почна! Зеленчуците са им над 50% отгоре, автомобили над 30%, захар 60% и това само за месец...тепърва и ще изчезват

27

Анонимен

преди 2 години

След като България е във валутен борд, защо има такава висока инфлация?

26

Анонимен

преди 2 години

То ако някой няма пари да си купи храна и не може да си я произведе ще е повече от криза.