69

Анонимен

преди 2 години

Кви преговори ве Квазимодо??? И на три годишната ми дъщеря и е ясно, че това е само прах в очите. Руски бо.кл.уци нещастни!

68

Анонимен

преди 2 години

Конят буксува на място защото подковите му са много износени от калдърама на Чермения площад. Лошото е че подковите са в санкционния списък и Путин ще трябва да подкове коня с руски поскови от импортозамещението.

67

Анонимен

преди 2 години

Спокойно! Наш Киро пали фалкона до десет дена и ще кацне в Киев да оправи дереджето. Ама в Гугъл пишат, че се нуждаел първо от ваканция 10 дена да обиколи жена си, че се сърдила заради Ленчето. Та за Киев поръчал бронежилетки 68 и 70 номер за Христо Бойкикев и Нинова, че нямало налични размери. Даже се чува, че поръчал да им плетат венци, че да не отиват с празни ръце в Киев. Щели да ходят на панахида и да си правят селфи за плакати във връзка с новите избори в България.

66

До 85

преди 2 години

Значи така: сваляш гащите, натоварват те. И после те обвиняват, затова, че си се оплакал!

65

Нагъл

преди 2 години

Искаш преговори? Върни си всички войници обратно в Русия, започвате да изпращате милиарди долари репарации и ти и Путин хващате пътя за Хага.

64

Анонимен

преди 2 години

Киев нарочно мотат преговорите,защото чакат оръжия и се надяват с тези оръжия на победа.Аз мисля,че никой не трябва да побеждава в тази война,а да има взаимни компромиси.

63

Анонимен

преди 2 години

Няма да има Хага.От ООН са казали,че няма геноцид в Украйна.Разбрали са как това в Буча е постановка,но не могат да го кажат официално,защото Украйна много ще пострада.Зеленски е бесен,защото не му стана номера.

62

Анонимен

преди 2 години

Рибентроп- лавров,Хага те очаква

61

Анонимен

преди 2 години

Ако до 9 май не свалят режима в Киев,повече не искам да чувам през живота ми за военната мощ на Раша!!

60

АнонимеН

преди 2 години

ТРОЛАВРОВ ОТ МОРДОРСКВА!

59

Анонимен

преди 2 години

Изчезвате от Украйна и преговорите стават излишни.

58

Анонимен

преди 2 години

С перманентно лъжливи руснаци не се преговаря...

57

Анонимен

преди 2 години

Ак оне бяха нахлули неканени без причина, нямаше д аима нужда от преговори. Хиляди убити невинни жертви тежат на съвестта на този Кон и шефа му -кървавото джудже.

56

Този куц кон когато

преди 2 години

и да изкривиш правата лопата от главата му, все ще е късно.

55

Господин хороший

преди 2 години

Лавров е добър човек и честен политик. Каква доброта и хуманност струи от лицето му. Господин хороший!

54

до 66

преди 2 години

"Влезте в катакомбите да ги извадите."-- Правилно предложение, защото глада е страшно нещо и ме е страх за вкараните там от "азов" цивилни заложници. Но по добре тия от Брюксел да влязат в катакомбите да ги извадят. Че иначе пак ще трябва да пращат пари на Зеленски. Не тяхни лични пари де, а на баламите народи.

53

Не фен на Путин.

преди 2 години

До 63 ид/ио/тъТ- Той завода е превзет отдавна. Ама яАзовците дето са се свряли в подземията му са взели с тях и цивилни заложници. И не за два месеца, ами за две минути могат да ги опържат, ама проблема са цивилните. Че Зеленски се е изправил на дамските си токчета и само това чака, за да ореве орталъка и да иска пак Световна Война от НАТО. А иначе не те упреквам, не си ти виновен, за глупостите си. Пак че не са ти написали, че Мариупол не е превзет щото имало още яЗовци в дупките под завода

52

Bp

преди 2 години

Влезте в катакомбите да ги извадите.

51

Baba

преди 2 години

По принцип и двете страни са пълни тъ паци, прогрес на втория етаж никога не е имало.

50

Правилно ли прочетох

преди 2 години

"Мариупол, където украинските сили все още контролират огромния металургичен комплекс "Азовстал", посочва АФП" ??????