41

Чичо

преди 2 години

Войната ще продължи най-вероятно докато клоуна не бъде отстранен и държавата на укрите не стане част от РФ.

40

Анонимен

преди 2 години

Оооо британскуя urOD... иска ти се ама няма.Свършва войната, свършваш и ти

39

Анонимен

преди 2 години

Аз четох за повече от 15 000 евреи,но все пак данните са на ЦРУ...както и да е.Бандера не ми го хвалете!В Украйна са ви заблуждавали и лъгали,за да ви настроят на война.Съсипаха ви държавата!Следващият път не се хващайте лесно и проверявайте информацията,защото на управляващите не им пука за вас,а гледат от кой повече пари ще вземат!Зеленски е на път милиардер да стане.

38

Анонимен

преди 2 години

Крокодилът Боря.

37

В духа на Нели Х.

преди 2 години

Нали все ни казват да вярваме на ЦРУ?Ето какво са казали те:"По-рано ЦРУ направи публично дотояние данни за Бандера, в които накратко се разкрива дейността на украинските националисти и престъпленията, които са извършили. Лидерът на Организацията на украинските националисти е посочен като агент на Хитлер. Отбелязва се също, че за петте седмици на съществуването на "държавата" на Бандера са избити 5000 украинци, 15 хил. евреи и няколко хиляди поляци."

36

Анонимен

преди 2 години

Ще има присъда много ясно.Толкова хора е убил.Никакъв национален герой не е това,а убиец!

35

Анонимен

преди 2 години

Набеден?От кога убийството на хиляди евреи се води "набеждаване"?Я не се излагай!

34

Анонимен

преди 2 години

Немците арестуват Бандера няколко дни след акта на провъзгласяването на възстановяването на Украинската държава на 5 юли 1941 година. Степан Бандера е затворен в германския концлагер Заксенхаузен, където остава до декември 1944 г.и вместо антифашист, Бандера е набеден за фашист! Смъртна присъда има и от Полша през 1930те и от СССР през 1949г.заради независима Украйна.

33

Анонимен

преди 2 години

Бандера е бил наистина в затвор,защото самите немци са се отвратили от убийствата му ,но е бил с привилегии и не като останалите.После го освобождават и продължава убийствата като е избил много евреи.

32

Анонимен

преди 2 години

Както сте я подкарали нова 30 годишна война не ни мърда.На различни етапи ще се включат всички европейско страни и вероятно накрая САЩ.

31

Анонимен

преди 2 години

Народът му скоро ще излезне на бунт, а той все за войната мисли.. така и ще приключи евросоюзът като всички излезнем по улиците

30

Анонимен

преди 2 години

В Юни 1935 г. Англия сключва договор с Германия за война на страна на Германия срещу всяка друга страна. Така Германия почва да напада всички и завзема цяла Европа като Англия им "помага.

29

Анонимен

преди 2 години

Z - новата фашистка символика.

28

Анонимен

преди 2 години

До 32Бандера, ако е 100% фашист, няма да лежи 3 години във фашистки немски затвор.

27

Анонимен

преди 2 години

Както винаги Русия се бори с фашистите!!!

26

Бандера

преди 2 години

не знам дали е бил шпионин на Англия............много е вероятно да е бил,но е 100 % фашист............убивал е не само руснаци,но и поляци!!!

25

До 4

преди 2 години

"Гешев терорист ли е"Ако това е вярно, той е престъпник. Това е против всякакви човешки права и противозаконно деяние. Хомосексуализмът отдавна е признат за нормално право на избор в нормалните страни, а не психично заболяване. 2 години в UK се пишеха петиции към Борис Джонсън да се спре терапията за хора с обратна ориентация и съвсем скоро той отмени това!. Не знам какво е включвала тази терапия, но да вкараш някого в българска психиатрия, е като да го вкараш в Белене по време на социализма

24

Анонимен

преди 2 години

Гледах 3 документални филма за реанимацията на нацизма, нацистите и наследниците на нацистите в Украйна, това е бил дълъг процес, още преди падането на стената са ги вербували като шпиони и подготвяли да налагат нацизъм и сила над населението на Украйна и са изпълнявали чужди заповеди, вредящи на самите украинци , а самия Бандера е бил английски шпионин и някои други са били чужди шпиони, работещу срещу собственото си украинско-руско население!

23

Qanon

преди 2 години

Защо, бе хора?! И Полша ли иска да спре да съществува?! Бах тия фашисти!...

22

Анонимен

преди 2 години

Русофилчета, учете китайски! Тепърва много бачкане на полето ви очаква. Марули, картошки,.. малии