27

Анонимен

преди 2 години

Помня даваха един варненски хотелиер по телевизиите, как на доброволни начала, безвъзвратно искал да приюти бежанци ! То не беше хвалене и кео ли не още, а тв хотелиерчетата си наптавили сметката(събра ли се на раздумка и са решили после да си искат парите от държавата? ! Чакайте бре хора, защо беше това по телевизиите, едва ли не герой го искара тоя хотелиер и впоследствие другите, а те дефакто са си наптавили сметката да цицат от държата после !

26

Анонимен

преди 2 години

Заплащане ли?! Една тояга за вас алчни мутри! Дерат хората и държавата си и само ни заливат с претенции. Миналата година им намалиха ДДС-то, да се е усетило някакво намаление на цените?! Не, даже напротив. Да стоят празни, като са такива лакоми, те отвориха границите вече, хората могат да направят разлика с това, което се предлага в Турция, Гърция и по други места

25

Анонимен

преди 2 години

Мога да се обзаложа, че изгонването на урките от хотелите ще бъде невъзможно. Да му мислят хотелиерите.

24

Анонимен

преди 2 години

Така ли Власта смята да подпомогне Туризма и икономическия ръст у Резервата?! Вместо туристи с пари, бежанци от 4.0.4, за които Държавната хазна ще плаща, тоест, от нашите данъци! Кирчоууу кризата тепърва започва да се развихря, кво шъ прайм Есента и Зиматъ, бе???

23

Анонимен

преди 2 години

Някой да ги е карал насила да приемат бежанци? От тарикатлъка си патят. Помагали били, доброто им мислели на украинците. Дръжки. Далаверимпекс.!

22

Ицо

преди 2 години

Как сте русофобчета? Добре ли е да храните укро-нацягите? Добре ли ви е да плащате нефта и газа с рубли?

21

Анонимен

преди 2 години

Защо с моите данъци плащат на хотелиерите за почивка на украинци? Готино е извън сезона държавата да ти напълни хотела, а като дойде сезона ще го напълним с туристи.

20

Анонимен

преди 2 години

Авантааааааааааааа,това е в главата на хотелиерите. Нали уж ги настаниха от съпричастност. До си плащат сами!

19

мак

преди 2 години

Христова, никой не те принуди да вземеш бежанци. Вие първо обещахте да ги настаните, след малко ревнахте за пари от държавата без да сте сигурни, че тя въобще ще ви даде нещо. Като спре да плаща, кво ще чините с хората? Сега държавата ще ви плаща, от какъв зор? Ако не бяхте се вторачили в 40лв, сега щяхте да имате туристи, а турист не е бежанец и плаща повече. Сами си избрахте платена "хуманност" за да печелите. Стига хленч до небесата.

18

Анонимен

преди 2 години

и как си представяте,че ще ги изгоните..ревящи деца,украински майки с дрехите пред хотелите..отидоха резервациите за лятото.

17

Анонимен

преди 2 години

Абе изклатиха ги тея с хотелите, но те са прости...Нашенеца, като чуе даваме 50 лв ей така и става звяр :))Сега е момента да си ги поискат от депутатите. :)) така де, да си правят превод на заплатите :))ДБ :)) трябва да са първи. :)

16

Анонимен

преди 2 години

И въобще да не си правят илюзии, че края на май ще се отръскат като бълхи от украинците, те ще преценят, кога да си тръгнат. :-)

15

Дин Дзън

преди 2 години

Да ги настанят в яхтите на олигарсите там има място :)

14

Kiko

преди 2 години

Голямо тръбене беше на хотелиерите че ги настанявали безвъзмездно, сега пък ревът!!!!!! Върви им вярвай после, че и на ония мазния с дългата коса като излезе и той да реве!!!!!!

13

Анонимен

преди 2 години

Да си продадат автомобилите или някой имот в името на евроатлантическата дружба.

12

Анонимен

преди 2 години

99 година миризливия швед Иван Костов не даде бежанци от Югославия да дойдат,тогава за къв *** съчувствие към укропите сега?

11

Анонимен

преди 2 години

Ами добре правите цяло лято да ги държите Да могат да ходят на плаж защото им писна да обикалят по моловете и улиците.Но също така има осигурете безплатни чадъри и козметик и фризьор на украинките.Защото те освен че обичат да си почиват държат на външния си вид и винаги са нагримирани и добре облечени.

10

Анонимен

преди 2 години

Ето кой ги взима тия 40 лв., а матреал разбрал недоразбрал ги били давали на Украйнците. Жалък народ сме си

9

Анонимен

преди 2 години

Мен ще ме поканите ли в хотелите си? Аз поне закуската ще си платя. Да де, не са ме бомбили, ама и тия дето ги приемате никой не ги е бомбил. Додоха ви като скъпи гости. Посрещайте с хляб и сол, но те на едните хляб и сол не се радват.

8

Анонимен

преди 2 години

Ако фалират е за добра кауза, борят Путин.