240

Анонимен

преди 2 години

до 256. Изразяваш това което те искат,не това което трябва. Обаче администраторите тук бълват коментари и някой си мислят че тук сума ти хора пишат.пишещите се броят на пръсти.

239

Анонимен

преди 2 години

До Холивуд къде сте? Неска и блокбастърът е по интересен! А печалбата е много повече, отколкото от Рембо

238

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 252 Малее! Защо питаш? Все още не разбираш ли? При демократична свободата на думи не всичко можеш да изразяваш. Само това, кое трябва!

237

Холивуд къде сте?

преди 2 години

7 $млрд. на месец- това е най скъпият актьорски хонорар. Такъв и в Холивуд няма.

236

Шута на Путин иска $

преди 2 години

Тоест заради тоя *** ще стягаме коланите .Разбрах намека!

235

Анонимен

преди 2 години

ПУСНЕТЕ СИ ПЪРВИ КАНАЛ НА РУСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ЗА ДА УЗНАВАТЕ ИСТИНАТА. ПЪК НАШИТЕ *** НЕКА ВЯРВАТ НА ДОЙЧЕ ЗЕЛЕ.

234

Анонимен

преди 2 години

Днес бг.-защо ми триете коментарите?- защото мразя нацистите и БАНДЕРОВЦИТЕ ли?

233

Анонимен

преди 2 години

аз и без пари ще мачкам ХОХЛИ.

232

Анонимен

преди 2 години

В Руската Федерация никой вече не говори за емиграция! Тече масова евакуация!

231

Анонимен

преди 2 години

Брей, тая дрога много скъпа, бе. ..

230

неангажиращо мнение

преди 2 години

Ако тези марионетки останат на власт, то тежко и горко не само на украинците а и на НАТО и на ЕС. Имаме си хубава поговорка " да си сложиш таралеж в гащите".

229

тя

преди 2 години

Ако има кой да ти ги даде! Как ги изчисли на месец , а за колко години !?

228

-

преди 2 години

Имам по-еФтин вариант - заличаване и подялба на измислената Окрайна между съседните й Държави, арестуване на Зеленсссски и осигуряване на дневната му дажба за хранене само 10 долара на ден, като Хамерика му покрива разходите. Евтин и практичен вариант на фона на тези милиарди!

227

Анонимен

преди 2 години

Зеленски, ние в България имаме една поговорка "Лаком гъZZ кръв sерее". Много се изсили да искаш.

226

НИЦШЕ ВИСШИЯ

преди 2 години

ВИСШИЯ ХУМОР преведено значи7"Идеалният владетел е като николомакиевиелистката Кралица Виктория да заплаши ирландците че ще направи от острова им юдеоизраел ако още ги избива на англофобия от картофената чума..........................................Или да пречукаш германския Император в центъра на Рим където робите и слугите им римските Папи ги коронясваха докато я имаше Свещенната Римскаф Империя дето организира всички ислямофобски кръстоносни походи защото Берлин беше Рим и обратно

225

кубанская столица

преди 2 години

Украина има КРАЙНЯ нужда от 7 ГЫВ ярда в месец... Ала аз има също нужда от... Вие можете сериозно вярете в това

224

ИЗПОВЕДТА

преди 2 години

Казвам се вече БРАМ защото се срамувам от еврейското си име АВРААМ и подозирам че Адолф Хитлер може да е англичанин защото е роден на датата на която аз умрях...........харесвах някогашна америка преди клинтъноови да я унищожат защото заедно на чашка с американеците можеше да обиждаш и псуваш англичаните...........Австро-унгареца граф Дракула беше проект на ИРА за Ирландоангличания......Сори

223

Анонимен

преди 2 години

Зелен сертификат, зелена енергия, и всеки ден Зеленски със зелена блузка. Пращат ни за зелен хайвер.

222

пояснение

преди 2 години

ЧЕВЕНИТЕ ПОЛЯЦИ го закъсаха заради 11.09.2001 и се превърнаха в "глу пака" Франсоа Оланд както го нарече Исляма и са вече Номер едно измествайки червена Турция на воро място.......................България е ТРИ..............................Абе защо еретическа хусистка ЧЕХИЯ,Унгария,Словакия че даже и Сърбия НЕ УЧАСТВАТ в туй срамно непрестижно съревнование?

221

ТРЕТО място сме

преди 2 години

ЧЕРВЕНО-БЕЛИЯ ПОЛЯК дондуркан от Бжежински и Папата в ЕДИНСТВЕНО число дето го нямало преди да се роди и го няма и няма и да го има след като умря изненадващо за дондуркано мамино детенце измести червено бяла Турция от първото място които вече са втори...............................................................................................................абе юеочервена ЗЕЛЕНА Варшава защо не се вгледахте че еретическа хусистка ЧЕХИЯ колкото и недостатъци да има не уаства