6

Анонимен

преди 2 години

Да,ще ги интегрираме,защото 2 милиона здрави,прави и образовани българи напуснаха страната.Имаме нужда от свежа кръв,която да задвижи българската икономика.Имаме нужда от работна ръка,от млади и образовани хора.Само мързеливците и некадърниците се страхуват от тези хора.

5

123

преди 2 години

Я бе я ги разкарайте от хотелите и то хотели на морето! Не стига, че се чудим как да се справим с ежедневните сметки, не можем да си позволим почивка в БГ хотел, ами ще им плащаме на тези навлеци почивката!!!

4

Анонимен

преди 2 години

От къде на къде ще ги интегрирате тези в обществото?! Те си имат Родина,и всеки нормалне би се прибрал в родината си след войната. Не ни трбват такива нагли и прости същества,с манталитет на бели роми. За да се ингерират трябва да им се даде всичко наготово дом, хубава работа и заплата и други екстри, това е като да изхвърлиш собственика на дом,и да настаниш в него чужди хора.

3

Анонимен

преди 2 години

'държавната грижа за бежанците ще продължи една година' ---- дотогава грандьрь и шайка отдавна ще са изсъхнали по въжетата

2

Анонимен

преди 2 години

Да де формата го разбрахме спират парите за Ковида и ги надочват за хотелите с украинци това е формата

1

Анонимен

преди 2 години

Настанявайте ги в +Арена Амеец" и не ми се обяснявяюте. А по морего и баба знае. Да се пазфожсат на чист въздух и да си правят безплагти спа процедури. И аз искам