28

Анонимен

преди 2 години

Трябва да си шашав в България да купуваш имот. Жената наследи 2 апартамента и къща, аз наследих апартамент. Ако някога купувам нещо - няма да е в България. На фона на какво да купувам в България? Добрата икономика? Доброто образование? Великия културен живот? Спазването на законите? Липсата на престъпност? Тук не става за живеене, те тръгнали цена да набиват. Е, който му е толкова акъла - да плаща. Тъкмо ако продадем половината апартаменти и ще се изнесем в нормална държава.

27

Location

преди 2 години

Стига с тази локация.

26

Анонимен

преди 2 години

Еми те парите вече нищо не струват . Много ги печатат . Скоро ще трябва да ги продават само в юани :) Щото останалите няма да имат стойност. Ама китайците може и те да обезценят юана за да спрат падането на цените на имотите в Китай . Ако направят така в поднебесната съвсем няма да има срещу ква да се разменят имотите в София.

25

Анонимен

преди 2 години

Кои да гражданите това е въпросът а относно селяните те винаги са били пи големи граждани от ония в града дето така им се вика Нека селяните оставят гражданите да ядат *** на Европа

24

Анонимен

преди 2 години

Точно така. Сeляните да си бягат обратно на село в къща с двор, а гражданите в апартамент в блок.

23

Анонимен

преди 2 години

Двустаен в София вече струва 120-130 хил. евро, a минималната заплата в Англия е 9.50 паунда на час:) Няма кой знае каква дилема, освен за бг чорбаджиите изедници :) нама пък те си имат 200.000 украински 'работници', или бяха 300.000 :)))))

22

Анонимен

преди 2 години

Не си купувайте кибритени кутийки Купете си къща с пространсво и природа в която да си почивате Само така ще се спре таз дпекула с жилищата така е до нас построиха блок уж всичко изкупено а светят само няколко апартамента Спрете тази спекулация с жилищата

21

Анонимен

преди 2 години

Преди години гледах филма Отнесени от вихъра това което ми остана от този филм -Не си продавайте земята която имате и във война и в мир тя ще Ви храни Инвестирайте в земята не в някакви некачествено строени жилища за печалба на фирмите Купувайте земя на село близо до там където живеете и да ви разрушат къщата после ще я надградите това е българското Нека спекулата да спре с тез кутийки и 3%върху сумата да плащате на некакви посредници

20

Анонимен

преди 2 години

За тия пари ще си купя голяма къща с 5 декара двор на село. И ще останат..

19

Анонимен

преди 2 години

Нормалните хора си купуват парцел и строят къщи или директно си купуват къщи. Да дам 600 000 хил. лв. за апартамент. По-добре къща в Центъра на София да си купя

18

Анонимен

преди 2 години

ЗА БОГА БРАТЯ НЕ КУПУВАЙТЕ- помните ли?! НЕ СЕ НАТИСКАЙТЕ, ИЗЧАКАЙТЕ ОЩЕ МАЛКО, ЧЕ ВИЖ КАКВА БЛЪСКАНИЦА Е НАСТАНАЛА, А И ИМОТИ НЕ ОСТАНАХА САМО 60/70Г ДЕТО НЕ ГИ ФИНАНСИРАТ БАНКИТЕ.

17

3M

преди 2 години

Като чета коментарите и се сещам за притчата за лисицата и гроздето. Кесело е, нали?

16

Гладен Брокер

преди 2 години

Едно нещо струва толкова, на колкото се съгласят и продавача и купувача. Само продавача не е достатъчен.В смисъл че и моят Москвич осмак струва 150 000 евро. Ама само в моята глава.

15

Анонимен

преди 2 години

Самия брокер си признава, че в новите квартали са запълнени само 20% , всичко друго е празно - купено от "инвеститори" , които като огладнеят след време , ще се юрнат да продават - само че няма да има на кого !

14

СПОРЕД МЕН,

преди 2 години

КРАЙНО ВРЕМЕ Е, хората да разберат, че цените на стоките се определят от търсенето. Хората тъсят жилища за да инвестират парите си, след като банките не им дават добри лихви по влоговете. Има търсене на жилища- цените се вдигат. Като се пренасити предлагането на жилища, цените ще започнат да падат.

13

Анонимен

преди 2 години

Тези с покупките на жилища не мога да разбера при положение че виждат какво става в Украйна Купувайте земя не шперплат с морска пяна Застрахователите не покриват разрушение при война ще фалират

12

До смях голям

преди 2 години

Е, поне ще се опознаят. Къде ще се псуват, къде сол ще си подават през тераси и прозорци от единия блок на другия.Някои и бой ще ядат, ако комшийката не си пуска пердетата, ама ще е весело. Докато чичко банкер не вдигне лихвите.

11

банка антинари

преди 2 години

В Белгия за 220 х. евро има евтини апартаменти. А не кочини. Тегли кредит. Роб до гроб.

10

Анонимен

преди 2 години

Ще струва докато има балъци да се заробват на тези цени и да изплащат до като са живи.

9

Анонимен

преди 2 години

Брокерети са бандити. Те нямат никаква отговорност по сделките, на които са посредници, освен да направят усилието да си вземат комисионната. Готови са да ви пробутат всяка лъжа, само и само да се стигне до сделка. За този проблем с брокерите е необходима статия. С балона ще се справим някак.