142

Анонимен

преди 2 години

И 4 % са ви много , лакеи джуджевски

141

Нинова

преди 2 години

Къде ще ходиш пиле шарено ....В САЩ при синчето мамино

140

Анонимен

преди 2 години

Браво на БСП, пък друите изпадат от парламента другия път, народа ще им благодари.

139

БСП

преди 2 години

Да напуска България направо. Да вземе със себе си всички русифили соц. Възпитаници и мързели дето чакат к .. о ...мунизма да храни

138

Иван Томов

преди 2 години

Много фашаги и в този форумПредполагам че вече са се задавили от злоба

137

Анонимен

преди 2 години

Каква е тази демокрация, в която реално гласа на народа не е чут? КОЙТО ИСКА ДА СЕ БИЕ ЗА УКРАЙНА - ДА ХОДИ ДА СЕ БИЕ. Голяма част от българите не искат да бъде въвлечени в чужди проблеми. РЕФЕРЕНДУМ

136

Bravo

преди 2 години

На изборите може и да успеете да прескочите 4-те процента. ама дано не

135

12345

преди 2 години

Това правителство трябва да си ходи!

134

Зозо

преди 2 години

А на бас, че няма да напуснат коалицията след като дадем оръжието. За власт ГЗ си дават БСП-то :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

133

Анонимен

преди 2 години

Тази антибългарска партия трябва да се забрани. Когато БСП/БКП е в управлението следват фалити на банки, хиперинфлации, издаване на македонски паспорти на българите в Благоевградска област, арести на невинни и убийства на интелигенцията. Сега КорНи чака пак да путин с червената армия за да вземе пълната власт от сегашния ОФ, както през 44-45 година на миналия век. Не сме забравили и комунистическия атентат в църквата Св. Неделя, направен на Великден. Комунистите са антихристи и безбожници.

132

taschunka witko

преди 2 години

отдавна трябваше да го направи

131

Сержант

преди 2 години

Да напускат. То който се е хванал с тях не е прокопсал. И така ли не се разбраха, че когато се работи в екип винаги се правят компромиси. Сяда се, гласува се и ако по голямата част са ,за' ,останалите се съгласяват. Това е правилно, а не като малки деца. Политически уейст.

130

Хаджи Генчо

преди 2 години

Ей, някаква полза и от номенклатуурчиците да има!

129

Анонимен

преди 2 години

Хайде да разваляме седянката!!!

128

Олд

преди 2 години

Вън червените кхмери от властта.

127

Я, па Я

преди 2 години

Ангел Найденов: Корнелия Нинова няма да се откаже от властта по никакъв начин. Тя ще направи всичко за да се задържи във властта. Ще подпише всичко в името на властта.

126

Дедо

преди 2 години

Аз ако съм на мястото на Бойко ще вкарам предложение за разглеждане на доставката на оръжие за Украйна в парламента и ще гласувам за! Да видите какъв цирк ще настане. Но да знаете че всеки цирк в парламента е на ваш гръб.

125

ДА СЕ ЗНАЕ!

преди 2 години

Българските оръжия няма да решат изхода на войната в Украйна, но по-важното е, че тук ясно се откроиха имената на руските шпиони, които веднага след краха на примитивна Русия, ще бъдат съдени от Военния трибунал за национално предателство в полза на вражеска държава. А иначе, Европейска България завинаги ще остане в обществото на народите от Свободния свят.

124

Социаглиcт

преди 2 години

Хич не се надявайте да напуснат, таман набараха кокала и да го изтърват. Само плашат гаргите. В следващата коалиция я ги има я не. Примиера с джипката се завръща на бял джип.

123

Анонимен

преди 2 години

ДА НАПУСКАТ КОАЛИЦИЯТА! ДА НАПУСКАТ ПАРЛАМЕНТА! ДА НАПУСКАТ СТРАНАТА! ДА НАПУСКАТ ЖИВОТА! ДОБРИЯТ КОМУНИСТ Е MЪPTBИЯT КОМУНИСТ!