434

Анонимен

преди 2 години

Никакво оръжие не трябва да се изпраща. Колко хора още и колко пъти трябва да го кажат???

433

ZZ Top

преди 2 години

Алчни и нагли!Като сиганките - ако не И дадеш нещо почва да кълне!

432

ЕС+САЩ=цензура

преди 2 години

Урсула-та дойде- заповяда ни, Мустафата и тя ни заповядва, Министъра на отбраната на САЩ и той дойде да види раята какви ги върши, но сега и тоя охранен Фашист д ни заповядва ми идва много. Не политици а продажниМърши! Какво направихте с Украйна искате и на нас да причините - някой да мре за вашият интерес и джоб а вие само да продавате /дарявате/ оръжие! Не, твърдо не на тази пасмина! Урсулата да си завре правата краставица знае къде, а тоя фашист барабар и посланика им с ритници да се ометат

431

мегатрон

преди 2 години

Министърът на външните роботи , тея имат трансформъри ще ги спукат !

430

публикувайте СПИСЪКА

преди 2 години

С оглед спазване принципите на достъпност, публичност и прозрачност...НАЛИ ИСКАХМЕ ПРОМЯНА!!!Нулева КОРУПЦИЯ...и т.н.

429

Анонимен

преди 2 години

Тоя да бъде изгонен с ритници от България. Ще ми казва с кой съм и с кой не съм.

428

Анонимен

преди 2 години

Случайност ли е, че фашагата ни дойде на гости на рожденния ден на Хитлер?

427

Анонимен

преди 2 години

Ходи се гръмни бе украински ***. Списък с искания бил дал.

426

Stamen

преди 2 години

Значи, ако не помагаме военно на Украйна, това означавало, че помагаме на Русия. Голяма логика, няма що. Ако следваме същата тази логика, това означава, че след като Швейцария е била неутрална по време на Втората световна война, това ще рече, че е била на страната на Германия. А ние дори нямахме смелостта да обявим неутралитет по отношение на тази война.

425

Защо?

преди 2 години

Защо не го кажат това на Китай, примерно? "Ако не сте с нас сте с Русия"? Дали пък няма да им се подиграват? Тръгнали да претендират със собствената си глупост, сами са си виновни! Да си носят последствията, стига ни занимавахте със самозабравили се хора!

424

Гиб Мелсън

преди 2 години

Толкова нагъъл. Идва да проси оръжие от нас и ти казва, че ако не с него си против него. Също както при мафията. И имаше дори свръх нааглостта да прави забележка на Президента, че не били братски народи с Русия. Гледайте Украйна, мислете за Македония.

423

Трудна задача

преди 2 години

Как да навредим максимално на Русия без да навредим на себе си. Трудна задача за политиците от ЕС и САЩ.

422

Малко за политика

преди 2 години

До Анонимен 481: най-важното е интереса на България и Българския Народ? Звучи добре. Проблема е в това кой как разбира интереса на България и Българския Народ. Киро Харвардски например за малко да ни докара до скъсване на дипломатическите отношения с Русия, а това със сигурност не е в наш интерес. Ако беше изгонил посланик Митрофанова натам отиваха нещата. Някой го дръпна за пеша в последният момент.

421

Аве смотаняк...

преди 2 години

Бягайте да ревете на американците, те ви обещаваха а не ние! Какво сте тръгнали да ревете на всички сега? Това е точно както в детските години, един се сбие и събере целия клас, защото е ***. Същите сте ми сега!

420

Анонимен

преди 2 години

Абе не ви ли писна от претенциите на тия хора? Аз ли ги карах да ръчкат Мечката!! Заслепени хорица са тия на Запад, просто си нямат идея на какво са способни руснаците. Почакайте още няколко месеца и ще видите какъв ще го ядат в Западна Европа.

419

Щяха

преди 2 години

Тея щаха , онея умислят. Досега никой не е наоадал Кремъл и няма намерение да да го прави.Единствения агресор е кервавото фашистко Джудже от Кремъл..Той нападна Грузия и Уйвайна и се настани в техни територии.

418

Анонимен

преди 2 години

Руснаците изчакват да се зародят бунтове в редиците на украинскине ваеннИ. Ду *** ги лъже сегашните управляващи Украйна, че в края на войната на власт ще са те. Колкото и бавно да схващат украинците, все пак ще разберат защо и кой ДОПУСНА да им се случи тази касапница.

417

Анонимен

преди 2 години

Повръща ми се вече от русофобия. Настроите се.

416

Анонимен

преди 2 години

САЩ ще пожертват всеки един украинец в името на своето световно госпадство. Ако руснаците не бяха достатъчно луди да използват атомно оръжие, досега американците да са сравнили със земята Москва и Ленинград, в името на 21 век-векът на САЩ. Не знам украинците колко трябва да са прос ти, че не виждат върху чии домове падат подарените им бомби и не вземат да разкарат продажните си политици.

415

Киев иска да загинат

преди 2 години

Малко му остава на "Азовсталь" в Мариупол. Азовците са заклещени и няма на къде да бягат. Или ще се предадат, или ще ги изчистят към царствое небесное. А Киев е наредил на азовците да разстрелват всеки, който иска да се предаде. Да видим как ще преглътнат това тези държави, от които има инструктори и съветници там.