61

Анонимен

преди 2 години

До Аз промяната 64 Гербав тролe, забравяте, че аз нямам дежурни лъжи, за разлика от Вас. Почти всичките Ви коментари съдържат едни и същи 4-5 лъжи. Каква промяна искате Вие, щом си харесвате баце :)

60

анонимен

преди 2 години

Важно е България да върви по пътя, по който трябва да върви и всеки от нас да я развива, доколкото зависи от него. Тя върви въпреки доста провалили се правителства през прехода. Развитието са забавяли години на високи цени, а и сега, през тези месеци, както се вижда, го има тоя проблем. Инфлация също е преживявала страната ни няколко пъти. То си има решения.

59

Аз промяната

преди 2 години

Защо не си гледаш паничката пиши си лъжите дежурните но да разнообразиш Нали искате промяна ЕТО я и аз съм за промяна НО Честна НО Справедлива НО истинска ТАЗИ е Подмяна СТАНИ да седна не на мен тези лъжи

58

Анонимен

преди 2 години

Време беше да допълзи и "Аз, лъжата" :):):)

57

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 61 И кой да дойде :)

56

Аз промяната

преди 2 години

БОЙКО е държавник България вече е в ръцете на мафията на божковистите на назначените с измамните венецуелски машини България вече не е в Европа БКП управлява блато Кражби грабежи източване саботажи инфлация кризи А ВИЕ още си мразете Борисов

55

анонимен

преди 2 години

Не знам проучванията на Тренд колко достоверни са, но Евелина Славкова не казва нищо ново. Тази тенденция открай време я има когато гледаш тези, които управляват в момента, да ти липсват предишните и да ги смяташ за по-приемлив вариант. Който го е забравил, да си го припомни. При Царя Костов беше почнал да липсва, при Станишев Царя, на някои и при Борисов им е липсвал Станишев. Защо става невинаги е ясно, но донякъде е естествено. Тая власт работи в условия на доста кризи.

54

Анонимен

преди 2 години

Бойко и Кирчо да се хващат под ръка и да изчезнат от политическата сцена.

53

Анонимен

преди 2 години

Къде ви е новината, че гербавото ВСС прекрати проверките срещу прокурорите от "Осемте джуджета"? Не, че е изненада, но нали уж ни информирате какво се случва.

52

Борисов - THE BEST !

преди 2 години

При "лошия Борисов" само пенсиите и заплатите се повишаваха. Нямаше никакви спорове за ток, парно, горива или вода. Само някой да се направи на интересен и Борисов го респектираше. Сега обаче си е по-добре , някак без Борисов има демокрация за повишаване на всичко. Честита Ви промяна другари, чалгаристани, псевдо демократи и пишман харвардци !

51

Sk

преди 2 години

ОБРАТЕН ПЪТ ЗА МАФИЯТА ГЕПИ НЯМА!!!

50

Why?

преди 2 години

До АнонименСамо да попитам защо се обръщате към нас с "вие"? Също като мутрата Боко.."Вие ще страдате, ..е мога да ви оправя.., Сега вие ще теглите"? Не сме ли едно? Или изказването в стил полубог към племето е нормално?

49

Why?

преди 2 години

Само да попитам защо се обръщате към нас с "вие"? Също като мутрата Боко.."Вие ще страдате, ..е мога да ви оправя.., Сега вие ще теглите"? Не сме ли едно? Или изказването в стил полубог към племето е нормално?

48

Анонимен

преди 2 години

Към герб-*** и герб-*** се присъединяват и герб-щтрауси :)

47

Анонимен

преди 2 години

"Управляващите се учат в движение"??? На какво се учат? На нахалство и простотия? Че то това си им е заложено още от мама и тате! Учат се да лъжат? Ами те с лъжа станаха "управляващи" (с извинение) - кой лъже за гражданство, кой за диплома, кой ... Е, на какво се учат, като досега само това демонстрират?

46

Анонимен

преди 2 години

До ? ? ? 47 Погасяват вашите заеми, гербав :)

45

Анонимен

преди 2 години

До Този,дето пише 37 Не гледам гербавите медии. Това, че канят от време на време новите не е, за да ни информират, а за да се опитват всячески да ги дискредитират. Освен това е нормално в медиите да се канят министри и т.н., а не безработни бивши политици, които не интересуват никого, извън съкрадливата си партия.

44

Анонимен

преди 2 години

Борисов поне е с българско самосъзнание,добър или лош, видя се че може и да е по-зле с тези съвременни еничери

43

b

преди 2 години

Бориславова е по-хубава

42

Анонимен

преди 2 години

Боко ви каза,че вече никой не може да ви помогне,даже и пак да го изберете,положението ще е същото.Това за мислещите хора.А за немислещите,които смятат,че ако тиквата се върне на власт живота им ще стане розов,ще кажа само едно-горките наивници.Той и шайката ще продължават да си пълнят чекмеджетата,а вие ще си останете все така бедни.