18

Задунайско говедо

преди 2 години

Бункерния поне има илюзии за някакъв героичен патриотизъм и Велико руски шовинизъм. Какво обаче мотивира нашенскияБоклук да желае да му бъде слуга и агитатор. Чистото себесъзнаване като нисша твар.

17

Анонимен

преди 2 години

Българския народ е с Русия!

16

Анонимен

преди 2 години

Много путинофил тука бе. леле.(атакисти, ***, бсп, много, много).

15

Не на нацизма!

преди 2 години

Ние с нацисти не се занимаваме! Марш от България!

14

Анонимен

преди 2 години

България е солидарна с Украйна. Азиатския империализъм да си стои далеч от Европа.

13

Star

преди 2 години

Русофилите в България предлагат майките си,дъщерите си и сестрите си на руския солдат,само и само да му се даде власт та да тъпче що виде булгарско.Ако Възрожденците бяха живи днес,на русофилите щяха да им изрежат пискуните само за една нощ.А пък те нека викат че били таки и онаки.

12

Анонимен

преди 2 години

Да покажем на руският агресор, който иска да ни придърпа назад в 19 век, че не е добре дошъл тук. Да си търси слуги на изток, в Азия.

11

пияница мистик

преди 2 години

"България е от двете страни от ЕС, които не изпращат военна помощ" === Ама що си правиш труда да идваш тук и да задаваш такива въпроси бе, човек? :))) Не виждаш ли, че резидента ни Фигурант е съветски слyгa, правителството ни комунистическо и то на хранилка от Кремъл, ДС си е българското КГБ, а народа е застаряващ, с пенсионери пyтин0питeци и 80% дeбиLи с промити мозъци от съветска пропаганда :)))

10

царска бистрица

преди 2 години

Разбрахте ли вече как си прибират печатаните хартийки. Всички хартийки са в банките защото иначе ви вкарват в затвора изведнъж почва война и банковата система спира да работи. Така стана и в Украйна а тези украинки ще ги храните защото парите им в банките вече "изгоряха'

9

дъждовна вода

преди 2 години

Според каноните на международните дипломатически отношения, външен министър на една страна се среща с външен министър на друга страна и премиер на една страна се среща с премиер на друга страна. Спазва се принципът на равнопоставеност. Щом премиерът на европейска България приема и се среща с външен министър на отделна извънблокова страна, значи той е слуга и този ход ще бъде възприет от останалите световни играчи като поза партер на българската власт пред украинската.

8

Анонимен

преди 2 години

Вън азиатският рушизъм от Европа. Тука сме цивилизовани хора. Тука ще ядете шутове в зъбите.

7

Анонимен

преди 2 години

Руският окупатор ще дойде и тук, ако бне го спрем в Украйна. Събуди се задунайски крепостен селянин.

6

Асфалт яде ли се?

преди 2 години

Руският империализъм няма да се задоволи с зверствата които извърши в Украйна. Ние сме също част от тяхното "жизнено пространство", задунайската част от империята. Няма да се по колебаят да организират същата кървава баня и тук за да ви направят крепостни селяни. И понеже запада няма да си жертва комфорта, да ни спасява докато ние се правим на неутрални, шансът ни е да се обедини с други като Украйна Полша Чехия Словакия, балтийските държава, тогава ще ни подкрепи и запада

5

'''&#

преди 2 години

Кви ги дири тоя папур тука.Сега вземете го посрещнете с развети украински знамена дайте му 2,3,5 пищова и да си прибира стадото в Украйна.

4

Анонимен

преди 2 години

Да ходи да се моли на САЩ за Ф-16. След 5 години може да ги получи.

3

Анонимен

преди 2 години

"Но България е една от двете страни членки на ЕС"___________Няма "но". Издържаме ви бежанците на наши разноски, от нас толкова.

2

Анонимен

преди 2 години

Дано не го е карал да му дyxa! Че като ги гледам тия колко са нагли, няма да се учудя и това са е станало.

1

Един там

преди 2 години

Този ще иска оръжие... Изгонете го като мръсно куче от България!