53

Напред

преди 2 години

Браво на Путин.Мачка нaцистите.България е с Вас

52

Star

преди 2 години

Ако бяха живи днес Легията на Раковски,или ВМРО-то на В.Михайлов,тоя шут щеше на 100% да получи поздрави от българите.Ама днес само селски *** със черни шушляци по форуми и площади.

51

Анонимен

преди 2 години

Мачкай нацистите! Браво!!

50

Антикомунист

преди 2 години

Правилно е да им даде почетни звания, защото са извършили добре нещата, които той е заповядал...

49

Анонимен

преди 2 години

Нормално е убиец да почита убийци

48

ПЕТКО

преди 2 години

НЯМА ДА РАЗДАВАШ ДЪЛГО ТИКВЕНИ МЕДАЛИ !!! НАБЛИЖАВА ТИ КРАЯ !!!

47

Morski

преди 2 години

Путин - ***! Отдавна казвах :2024 - Русия Умре! Всички дето го подкрепят този РАШИСТ, а това са над 83 %от рубашките, които все за господар се молят и още около 10% от местните робофили да заселват Сибир и да си се награждават там! ! РОБОФИЛИ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ, БЕЖ В МАСКВА - НЯМАТЕ МЯСТО В ЕВРОПА!

46

Бай Иван

преди 2 години

Ако нато намерят начин да се включат в тази война предизвикани от ***. 10 дена НАЙ Много, давам на ***. Ще се омутае в собствените си фекалии. Това ще е начина руснаците да погледнат и опитат от свободата в която живеем ние обикновените хора след 89г на сам.

45

Мда

преди 2 години

На тоя цинизмът му е безкраен !

44

Анонимен

преди 2 години

Не разбрах какво звание й е дал гвардейска или ГЛАВОРЕЗКА

43

Анонимен

преди 2 години

В момента дават по Украйнаската телевизия freedom как спасителни екипи чистят паднали блокове .... ужас пълен... вадят цивилни хора под бетона постоянно. А тука има хора още говорят за лъжи не знам си какво... тежко психически заболявания имат от комунизма.

42

Анонимен

преди 2 години

Koмyняruтe предпочитат да раздават ордени, медали, грамоти, звания и похвала пред строя, че koмyняruтe са npocтu и мноо лесно са манипулирват, пък и предметните награди струват пари дето в момента ги нема! Кви сладурчета са ми руските генрали на парад и целите в медали, ша им се чупи кръста ама ухилени все едно му белиш великденско ийце! Дедо ми беше герой на труда и ходеше на манифестации с всичките медали! В такива случаи чувствам някво умиление!

41

Анонимен

преди 2 години

Koмyняruтe предпочитат да раздават ордени, медали, грамоти, звания и похвала пред строя, че *** са npocтu и мноо лесно са манипулирват, пък и предметните награди струват пари дето в момента ги нема! Кви сладурчета са ми руските генрали на парад и целите в медали, ша им се чупи кръста ама ухилени все едно му белиш великденско ийце! Дедо ми беше герой на труда и ходеше на манифестации с всичките медали! В такива случаи чувствам някво умиление!

40

Анонимен

преди 2 години

Тоя Пуйтин, скоро ще е съпруга на затворника Мнгобонго от Зимбабве с доживотна сентенция за секслуални престъпления, да им пожелаем здрав семеен живот и дълголетие в двойната килия!

39

Анонимен

преди 2 години

Добра операция е по обезвреждане на нато терористи и техни ятаци.

38

Алекс

преди 2 години

Нормално е Путин да раздаде награди.Той е идеолог и вдъхновител на зверствата.Трибуналът в Хага наблюдава.Ще си получи наказанието.

37

Евала

преди 2 години

пореден силен ход на Путин!

36

Анонимен

преди 2 години

Колко струваше москвича дето се гмурна в черно море? Беше ли застрахован, дан го мислим? Колко още такиви москвичи имеет магучая?

35

Орт

преди 2 години

До 10Русоробите няма да те разберат.

34

Илона руски трол

преди 2 години

Илона, стара руска тьoтка, къш от България и Европа