308

Русофил

преди 2 години

Браво, бе нашите! Харесва ми ,че българите не могат да ни манипулират като деби.лите на запад! Дано по- скоро руснаците ги оправят Азовците! Слава на Русия!

307

ПАРАНОЯТА НА ПУТИН

преди 2 години

Тоя град не го ли ПРЕВЗЕМАМЕ за ДВАЙСТИ път

306

Кики

преди 2 години

Слава на геройте .Слава на Украйна.Доказа на света как трябва да се бие руският окупатор.

305

Над 20 000 монголоид

преди 2 години

ни рушкиФашизоиди няма да нападат повече чужди страни.....гушнаха слънчогледа, националния символ на Украйна, за дЖелезото да не говорим.

304

Анонимен

преди 2 години

Гледах интервю с едно момиче(украинка) и твърдеше как от Азов са я изнасилвали с дни.Чупили й пръстите на ръцете и краката.НЕ МИ ГИ ХВАЛЕТЕ!А на един от Азов във фейсбука пишеше как обичал да го прави с бременни,да изтръгва плода на пода и докато се гърчи пак .Изтриха го,но беше брутално.Сатанинско.Някакви наркотици им дават на Азов и затова са такива.Американците,които се завърнаха от Украйна го потвърждават.През ВСВ също са давали наркотици на войниците,за да са по-ефективни.

303

Анонимен

преди 2 години

Казва го Кики със синята коса,глаената участничка на ЛГБТ парада на Украйна.Слава на България,а не на Украйна.В България се намираш!

302

Кики

преди 2 години

Слава на Украйна.Слава на геройте.

301

Санкции

преди 2 години

Сайтовете, които пропагандират нацизма като правят обширни интервюта за азовци ТРЯБВА ДА БЪДАТ САНКЦИОНИРАНИ!!!

300

Koko

преди 2 години

Svetat e otka4en totalno,shtom s4ita nazisti za,,miti4ni,, i tem podobni. Toja koito go e pisal e za zatvor.

299

Анонимен

преди 2 години

ss войските били митични? Защо не преименувате сайта на азов.бг поне да е ясно кой ви финансира?

298

Малкото останали с

преди 2 години

непромити мозъциИнтервюто с командира на Азов удари дъното на нашата журналистика.Да даваш глас на отявлени фашисти,да не задаваш провокативни въпроси,да разпространяваш лъжите им в национален ефир... Това са псевдо журналисти.

297

Истината

преди 2 години

Преди войната Русия твърдеше, че Азов са част от агитката на Шахтьор донецк- най крайните ултраси..... бая корави излязоха тия хулигани, признавам си, че не очаквах толкова руснаци да умрат.

296

1

преди 2 години

0ще не мога да разбера,господата от ДНЕС БГ.защо дават трибуна на доказана терористична паравоенна групировка **азов** и нейния командир,господа от Днес БГ.нима не рабрахте,че в цивилизованите държави по света паравоенните организации,са забранени със закон.

295

Анонимен

преди 2 години

А вие укрите, сте терористи и фашисти, които се домъкнаха на нашата земя като колорадски бръмбари.

294

Анонимен

преди 2 години

Желая живот и здраве на братята руснаци! И със здраве да унищожат цяла Украйна! Успех!

293

Анонимен

преди 2 години

Нали ни демонстрираха по телевизията как дори и бабите в Украйна се учели да стрелят и всички се хвалеха, че имат оръжие и ще се бранят. Това вече не са цивилни хора, така че да не реват. Знаем за зверствата на азов преди години и хич неможем да им съчувстваме.

292

Не пут на Фенин

преди 2 години

До Не фен на Путин.- По тази причина САЩ уж спря финансирането на Азов и подобни, но тогава украинеца-патриот Зеленски вкара Азов и подобните батальони в националната армия на държавна издръжка. И когато САЩ финансира украинската армия, всъщност финансира и фашистките батальони. Хитъро обмислен ход и измиване на ръце. Едва ли Зеленски сам се е сетил.

291

Не фен на Путин.

преди 2 години

За "Азов" и подобните има много статии от западни международни наблюдатели и журналисти от преди няколко години. И ясно е обяснено кои са и какви са. Сега с такива евтини интервюта, не можете да обърнете палачинката, само защото не било политкоректно вече, да ги наричаме с истинските имена. Иначе, да- Русия нападна Украйна, но не казвате основната причина. Защото не е политкорекно. И с Крим бе същото. А и тоя "герой" нищо не е "освобождавал"!

290

Германец

преди 2 години

Каквито и да са Азовци, за това са прави. Дано да отстрелят колкото се може повече терористи.

289

Анонимен

преди 2 години

Откачалките пътята започнаха да разстрелват по стар сталински обичай несъгласните с елита генерали и да лъжат, че са загинали на фронта. Такъв калабалък от генерали на първа линия историята не е виждала от КГБ насам.