64

Асан

преди 2 години

Избиране цар Киро и никви избори Тиквата у пандиза :)))

63

до Чекуратов

преди 2 години

""""""Докога този безличен човек ще изказва мнения по въпроси..."""""" - Докато има пари да плаща на медиите "да излъчват интервютата му"!

62

Анонимен

преди 2 години

Спрете да лансирате таз плюнка Плювналиев,да плюе по всичко което не е герберастко

61

ПХ

преди 2 години

То, че ще има предсрочни избори съ знаеше още кът сглобихъ "шведскатъ мебел", въпросъ беше - Кога? Мисля, че до догодина на пролет ще се наложи да изхвърлим "новата-стара мебел"! Надявам се, дотогава на българина да му е уврял акъла, повече никога да не гласува за Меринджеи с Двойно Гражданство и за Чалга "патриоти"!

60

Анонимен

преди 2 години

Браво, Плевньо, напоследък доста често се изказваш. С парите, които ти дават от опозицията, ще можеш ли да построиш поредния палат в Гърция?

59

Анонимен

преди 2 години

Това правителство с този премиер няма как да продължи до края на мандата си. Днес стана известно, че министерството на външните работи на Донецката Народна Република се е обърнало към посолството на България с нота, в която се казва, че българските моряци от кораба "Царевна" са спасени и могат да се приберат в родината си. До този момент министерството на външните работи на Донецката Народна Република не е получило отговор от България.

58

Анонимен

преди 2 години

И след извънредни избори какво ще "сглобиш". Пак нищо, нали така другарю Плевнелиев?В България няма читави политици, защото почти всички са като Плевнелиев.

57

SWAN

преди 2 години

Да, мaймунското напрежение трябва да се разтоварва, затова се менкат артистите когато се понатрупа... Тези оправихa в скрития "план за възстановяване" либерализацията на тока за бита, и още 10-ина работи, дето мaймуните ще се успокоят като ги "уволнят"... Лошото за мaймуните е, че после ДеСе ложaта назначава "уволнение" на още по-сладки и безрискови позиции, за награда :)))))))))))))))))))))))))))))

56

Пенкилер

преди 2 години

Роската голямата /()\

55

Анонимен

преди 2 години

Няма начин да няма предсрочни избори. Проруските сили искат реванш и те ще разтурят правителството. Само че докато дойдат изборите кумира на проруските сили може да е мъртъв.

54

Анонимен

преди 2 години

Ако кирчо не се окошари толупа ефективно със сигурност ще гласувам за възраждане....

53

Ванга, ти ли си?

преди 2 години

Това го знае всяко хлапе. Ей сега ще има предсрочни през 6 месеца, 2 пъти в годината, ще ни управлява служебен кабинет, а ГЕРБ ще са винаги 2-ра политическа сила.

52

мак

преди 2 години

Видяхме я т.лупска прозрачност, а и качество, при изсипване на милиарди за строителство. Същият си като идола ти, хленч, грачене, омраза във всяко изказване. А това с еврозона и интегриране в сърцето и блабла е бъ..лв..оч. Не е сигурно, какво ще ни донесе еврозона, освен може би задоволяване на лични амбиции на такива като теб. Трябваше да се кандидатираш за 2-ри мандат, щом си толкова печен, щяхме да те видим как щеше да управляваш в тези кризи.

51

Shark

преди 2 години

И да има, ГЕРБ няма да управляват. Палячко

50

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ СА ЕДИНСТВЕНИТЕ В МОМЕНТА КОИТО ЗНАЯТ МОГАТ И ЩЕ ПОМОГНОТ НА БЪЛГАРИЯ НО НЕЗНАМ ДАЛИ ИСКАТ ДА СЕ РОВЯТ В ТИНЯТА КОЯТО СЕГАШНИТЕ МУТРИ СЛУГИТЕ НА ЧЕРЕПА КРАДАТ РУШАТ ЛЪЖАТ

49

Йосиф

преди 2 години

Пу бе... ще има предсрочни избори ама няма да има. Вие от ГЕРБ не решавате !!! Ние хората сме избрали Продължаваме Промяната и сме доволни от управлението на Продължаваме Промяната. Вие от ГЕРБ няма да харчите парите на данъкоплатците за каквото на вас ви се иска... достатъчно откраднахте !!!

48

До

преди 2 години

Само Възраждане или Гробището. Друг вариант няма.

47

Статист

преди 2 години

Чудя се има ли някой, който се изказва положително за това нещо ? Все се надявам някой да каже поне една добра дума, но май, май ... няма !

46

реалист

преди 2 години

Редник Плювненлиев защо не е на фронта? Скатаваме значи, а?

45

ноби

преди 2 години

не знам дали има по мразен политик от това грозно земноводно. какви очи има да се показва по медиите, не знам