153

Мародер

преди 2 години

Ас. видях 4 моряка на снимката а какво стана Със останалите 10

152

Анонимен

преди 2 години

До 220 АнонименНещу нуразбираему такова едно несварзано ! Абе ти да не си са надрусал ?

151

рубладжия

преди 2 години

До Типичнооще 8 години да избиват деца и жени от Източна Украйна ? И на това му викате ОК ?

150

до 201

преди 2 години

Чакаха точно 50 дни.

149

Хахаха

преди 2 години

Русия окупира и блокира Мариопул и държа българите, като жив щит.Нагла руска тетка

148

За инфо

преди 2 години

Чеченците са българи. Това са от рода дуло останалите в Кавказ Българи. По някое време укрите ги изселват нагоре в днешна Чечня. Ако някой не знае...

147

Респект

преди 2 години

Респект към капитана и останалите моряци!

146

Анонимен

преди 2 години

Ето руснаците не спират да ни освобождават а ние за благодарност се чудим дали да изпратим оръжие срещу тях.Прави са неблагодарници сме.

145

?!?

преди 2 години

Фашистите имат една тактика. Създават проблема и после го решават. Много успешна практикува се и в момента

144

Типично

преди 2 години

Тези освобождават само изпуска да каже, че ако не бяха влезли в Украйна, нямаше да има нужда да се освобождава кораба всичко щеше да си е Ок!

143

Анонимен

преди 2 години

Под индустриалната зона на Азовстал, има 24 км. тунели на дълбочина до 30 метра. Има и секретно съоръжение на НАТО PIT-404, както и секретна биолаборатория на НАТО с биологични оръжия. Тунелите са оборудвани с бункерна система с бронирана защита. Вътре има около 240 чужденци, включително офицери от НАТО и Френския чуждестранен легион, както и персонал от биолабораторията. Тяхната охрана, финансирана от Ахметов, наброява до 3000 души. Биолабораторията под завода Азовсталь в Мариупол в така нареченото съоръжение PIT-404 е построена и управлявана от Metabiota, която е свързана с Хънтър Байдън

142

yty

преди 2 години

Цар Киро ги освободи с рейса директно и лично ,лично съм свидетел !

141

Анонимен

преди 2 години

Нека да изчакаме да се приберат пък те ще разкажат какво се е случило. Сега всеки лъже и си разтяга удобни за него версии.

140

Захар

преди 2 години

Информацията на Захарова не се отнася за бавнозагряващи реотани, а - само за нормални, не обвързани и можещи да мислят с главите си хора, не с други части на тялото.

139

Анонимен

преди 2 години

Морски,ти сигурен ли си че си морски? Българските моряци стояха сумати дни в блокирано пристанище. Докато беше под украинска власт, никой не ги пусна да си заминат, никой не ги евакуира,, никой! Въпреки сладките приказчици на Кирчо със Зеленски! Самите украинци се похвалиха, че са минирали пристанищата, уж за отбрана. Да де, но и за изнудване на държавите, чийто кораби са там. В деня, когато Русия влезе в пристанището, същият ден нашите са освободени! Факти.

138

?!?

преди 2 години

О тая не е разбрала,че никои не ги е освобождавал . Те са си тръгнали сами.

137

Анонимен

преди 2 години

знаем, ама ТЕ кирчо и ТЕ кокорчо не го признават..

136

Анонимен

преди 2 години

азовците не са интересни. интересни са натовските полковници и лабораториите в които са извършвани демократични експеримент върху затворници и психичноболни като по времето на хитлер. лабораториите не са само американски, имало е учени и от германия и други страни. 4 германски института включително Роберт Кох са били там. Нацистите като сегашния канцлер на Германия с дедо ЕсЕсовец едно си знаят едно си баят. Натовските скотове с пранги на парада на победата и после бавна и мъчителна смърт.

135

Анонимен

преди 2 години

Тези, които поставиха под заплаха техния живот и здраве са руските терористи. Все едно заложниците да благодарят на похитителите си, че са ги пуснали.

134

хахахахахаах

преди 2 години

Ако рашунгерите не бяха почнали война, рашунгерите нямаше да освобождават никого