61

Анонимен

преди 2 години

До От хората Отепа рибата с тая Унгария бре! Ти си типичен събирателен образ..... Ама не ги мешайте тези опорки, че хората се забавляват вече, а пък не върви - война е и ако някой е забравил русия я начена преди има няма 20000 груза.

60

Анонимен

преди 2 години

А на турски пристанища могат да акостират. Значи, отиват руските кораби до Турция, прехвърля се товарът на друг кораб и идва в България. Реьултат: получавне доста по-скъпа стока. В природата празно няма.

59

Перко

преди 2 години

хахаха ще ви гоним .. ама няма ви гоним, ако ни носите нефт. дб и двуличния свят където е станал.

58

Анонимен

преди 2 години

Ограниченията няма да бъдат прилагани за кораби, превозващи за Европейския съюз газ, нефт и нефтени продукти, метали, фармацевтични ей много сте хитри ес що се касае ваще интереси нема ограничения

57

Утопист

преди 2 години

Най-после и ние да свършим нещо полезно за каузата, след като овенния географ Чорап/офф залепи Крим за Рассия.

56

Анонимен

преди 2 години

На какво се радвате бе изоглавени байуйновци? Че руски кораби няма да влизат в нашето пристанище? Вие имате ли си елементарна представя колко е на час престоят на един кораб в чуждо пристанище? От всичко това само нашата икономика губи. Големите ще се оправят без Киро Петров, ЕС и клакьори! Сега само дразните, а после - в миши дупки, ни яли ни мирисъли.

55

Някой

преди 2 години

До бл.134 в Zап. паркТези от Люлин и без това са безделници и престъпници да отидат да свършат нещо полезно поне хахаха

54

Някой

преди 2 години

Докато се мъдрят Русия и Македония кой ще наблюдава големия брат от към задния двор Сърбия дето от години се запасява и китайчета им дадоха самолети. Дано пак са менте хахаха. Като вируса който пуснаха с Русия. Само разпад и самоунищожение.

53

Анонимен

преди 2 години

Но в Турция ще могат тогава Асен Василев да не ни дава пример с Турция

52

бл.134 в Zап. парк

преди 2 години

Само така ! Веднага обявете война на Русия и пратете българската армия да отвоюва Фанагория и Крим

51

Някой

преди 2 години

Руски кораби под руски флаг. Незнам, но много плават и под панамски флаг за да избягват високите данъци. Тях какво ги правим? А летящите факсове от Роскосмос към Митрофанова, Нинова, Костадинов и сие?

50

до53

преди 2 години

има и руски Тесли, руски айфони , руски ютуб , руски процесори...ха ха, руски прошляци!!!

49

браво!

преди 2 години

Москва" премина към подводния флот на Русия !ха ха

48

ddddddd

преди 2 години

И ГЪРЦИЯ ДА ЗАТВОРИ И СЪРБИТЕ НЯМА КАК ДА ВКАРАТ БЕНЗИН И НАФТА

47

САМО ПИТАМЕ ,БЕ:

преди 2 години

А, ...КАК ИЗЛИЗАТ РУСКИТЕ БАНКНОТИ ОТ БАНКОМАТИТЕ ....НА ЛЕНТИ ИЛИ НА ТАПЕТИ....??!

46

До SS --- Скоро бях в България. Не видях някой да страда. Хората се събират, запойват, хапват, ресторантите ОК. Лично бях на няколко места в София и храната в "Дивака" на "Гладстон" най-ми се понрави. Швейцарските и щатските кредитни и дебитни карти работят перфектно. Най на кяр съм с HSBC - взимат малко паунди, дават много левове. Кеф и половина. За Рассия не сакам да думам, щото скоро няма да я има и финансово, а ако много се дръвчат на НАТО и териториално.

45

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА --- А в Рассия, в Рассия как е хавата. Как теглят от Масковските, Свети Сталинградските и прочее банкомати, да ни светнеш, че нещо не ни е ясно. Освен това знаеш ли до КОЛКО турски лири могат да теглят с подобни карти и дали въобще плащането с тях върви из турските хотели, ресторанти, бензиностанции и прочее. Чакаме да научим някоя новост.

44

777

преди 2 години

Хааааа, голяма забрана....и за какво да влизат в ЕС, да си половят рибка ли?????Ей големи смешници тея евро политици, направо гиганти на манипулацията.

43

Анонимен

преди 2 години

Русибирски самальоти тоже !

42

Mainata im

преди 2 години

на рашистите. И как рубладжиите от гъзовете компании ще карат кеша в рубли до Русия акъл не ми иде. Явно ще спрягат съветски SUIFT, кооператорите в Москва.