106

Анонимен

преди 2 години

Бойко, ти си приятел с Ердоган. В момента Ердоган договаря директно с Путин хуманитарен обмен на цивилно население от Мариупол за 54 руски моряци от крайцера Москва които се намират в Турция. Помоли го да включи в обмена и 14-те български моряци пленници в Донецк че имам лошото предчудствие че ще станат курбан на руските убийци. За тях българите са врагове от НАТО.

105

Анонимен

преди 2 години

Ееее, баце, точно ти да говориш за рекет.. аре моля ти се! Че не са много стока тия - така е, ама ти... пфффф

104

рекин

преди 2 години

Боци е лъжец и измамник като Димчев, просто за 12 години замаза всичко и сега словоблудства,но за кога ?Всевишният го чака

103

Анонимен

преди 2 години

До 113 ама си продължавате назначените да драскате лъжи че и заплахи капацините ви са въздух под налягане

102

Анонимен

преди 2 години

До 111 110 Като драскате просттиите си тук правите ли връзка с вашият главен мозък Убеждавам се че в България са останали само които и обувките не могат да си вържат и тези които държат парите Другите българи са се възползвали от възможностите на другите системи и се развиват успешно

101

Л.Иванов

преди 2 години

И това го казва кой? Най-големият мафиот и най- големият страхливец в страната!В четири коментара за шкафчетата даде пет различни версии! И защо не се яви на избор за президент, а нахендри проф.Герджиков- просто от страх, ама голям страх! И с какви очи съди настоящия кабинет!Да ,няма нищо по- лошо от *** и упорит мафиот!

100

Анонимен

преди 2 години

Божкее,какъв "умен" поглад!Направо падам от стола!

99

Не бе..

преди 2 години

Хората доброволно си подаряват парите на телефонните измамници-Радев, Рашков и Петков....

98

Анонимен

преди 2 години

Бойко беше 12 г в управлението.Това си е направо средно образование!

97

Анонимен

преди 2 години

От неговата уста, това си е направо експертно мнение. Този път му вярвам.

96

иво

преди 2 години

До Анонимен....---ДА ПЪТНИК Е КЪМ "ДОНДУКОВ-1" ! ЗА ДА СМЕНИ ТОВА НЕДУРАЗУМЕНИЕ министерчето преди-седател !

95

Бау

преди 2 години

Още не сме се отървали от чекмеджан.

94

123-ТОиДИ

преди 2 години

ТА ТОЙ /кире/ ВЕЧЕ ОТИВА КЪМ ДЪНОТО / за компания на "МОСКВА"/ ! ПОГОВОРКАТА ГЛАСИ : " ДА Е Х.. , ДА МУ ГО НАБИЕШ , А ТО АКЪЛ !

93

Поплавски

преди 2 години

Дано да си прочел за Ливанската афера,която ще гръмне с голяма сила. Тези лайняри които те подстрекават днес да хулиш правителството,ще останат в дебелата сянка.Деса,Биков и още две-три охранени "чеда",ще се покрият като бежанци от Украйна.

92

РОДЕН ДЪРЖАВНИК

преди 2 години

БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ..!!.............. СЕГАШНИТЕ СА СЛУГИ НА ЧЕРЕПИ, ЧЕНГЕТА И МЕЖДУНАРОДНИ МАФИОТИ....

91

Аз промяната

преди 2 години

Бойко е истински политик Бойко е истински държавник Бойко е Демократ България имаше развитие имаше път имаше проекти Бойко имаше и много грешки но когато започна да управлява България беше на дъното опоскана България стъпи на правилният път и от засада изтикнаха превратаджиите наетите божковисти онези пикаещите на ОРЛОВ МОСТ И след 3 избора и със помощта на измамните машини се настаниха на баницата Сега вече България наистина е блато

90

Анонимен

преди 2 години

само Възраждане

89

Анонимен

преди 2 години

Ей, *** не се хвали сега? Мислеше си, че ще изиграеш още една оставка и ще дойдеш на бял кон, но те изпържиха с твоите номера. Като еднокнижник сега, колкото и да сме отвратени от теб и егото ти вече ми се виждаш професор, експерт спрямо харвардските смешници. Жалко, че продадохте, предадохте БЪЛГАРСКИЯ ИНТЕРЕС всички управляващи ни до сега, а тия ***, слуги направо ни разпродават и закриват. ГОРДЕЕТЕ ЛИ СЕ С ВАШИТЕ ДЕЛА, г-да Б.БОРИСОВ Р.РАДЕВ и управляващите ни мер'завци?

88

Гешев

преди 2 години

Всичко е 6.

87

Анонимен

преди 2 години

Боко е пътник