270

Не пут на Фенин

преди 2 години

до 313- "Смешен е, а ЕС, САЩ и Англия жалки, че ги манипулира."-- Не ги манипулира той, а тия дето го манипулират него .....и ЕС и САЩ и Англия! Страхувам се само, че целта им е Световна Война. Че само с "ваксини" не може да се спаси толкова бързо света от пренаселване и Глобално затоплпяне. Пък и не само Биг Фарма трябва да ***, а и военно промишления комплекс, който изнемогваше при Тръмп без войни. Продукцията трябва да се реализира и тества.

269

Лллл

преди 2 години

Заплесът с деменция може да изпревари Путин .по погрешка . Но му е простено . Болен , възрастен човек

268

Анонимен

преди 2 години

Шута си е шут, разсмя ме иска всички да му натрупат оръжие, пари, да отглеждат украинците, ако може руснаците да не шават и накрая той защитавал страната си. Заради глупостта му и алчността е цялата трагедия там. Той за мир не говори само насъсква света срещу Русия. Смешен е, а ЕС, САЩ и Англия жалки, че ги манипулира.

267

Не че нещо

преди 2 години

И защо да не използва ядрено оръжие? Я ми припомнете какво се случи след Пърл Харбър?

266

Да ви светна

преди 2 години

Близки до Вангелия Гущерова разкриват още, че през 1995 г. петричката пророчица смразила кръвта на околните, казвайки в момента на пророчески транс следното: Апокалипсисът ще дойде! Вие не, но децата ви ще го преживеят! Хората сами си градят бъдещето. Те са тези, които чрез делата си могат да причинят апокалипсиса или да го отложат. Виждам следната картина: черна и обгорена земя, а по нея пълзят хора, приличащи на тении.

265

Да ви светна

преди 2 години

Един път и Zеленски да е прав! Всички държави подарили оръжие на фашистите в Киев ще бъдат ударени с ядрени бойни глави и територията на Европа и САЩ ще бъдат превърнати в радиоактивана зона непригодна за живеене! И това е предсказано отдавна. Лечителката Атанаска Стратева от Велики Преслав пък си спомня следното: Ванга казваше така: Краят на света идва, но да не се плашите, вие сте си го предизвикали. И орехи няма да има, а като орех няма и мозък няма.

264

Не фен на Путин.

преди 2 години

До Учуден- Повечето хора тук не обичат хич Путин, но пък имат глави на раменете си. И са загрижени за Украйна и народа и! А и знаят кое е по-дребното джудже от двете.

263

Анонимен

преди 2 години

Тоя докато не го ликвидират войната няма да свърши.

262

и-з-р-о-д и

преди 2 години

не знам за дали джуджето ще посмее да натисне червения бутон, но едно друго нещо стана кристално ясно от 24ти февруари насам - българия е пълна с ***, провалени, смачкани, неграмотни, глупави, безмозъчни, мизерни иЗ-р0--дииииииииии...

261

sofia

преди 2 години

Оле този просяк,лузец и манипулатор ни омръзна .Моля не пишете за него ..ОМРЪЗНА НИ!!!!

260

Малко за политика

преди 2 години

Изпечен л'ъжец и манипулатор се оказа Зеленски. Дори от ЦРУ му казват, че няма индикации че Русия се кани да използва ядрено или химическо оръжие, но той продължава да плаши тези, които имат г'лупостта да вземат на сериозно приказките му. Колкото повече потъва, толкова по-голяма уста отваря.

259

Не фен на Путин.

преди 2 години

Toя трябва да го вържат и откарат някъде, а не да се изявява денонощно по медиите. Разбирам Украйна да имаше някакъв шанс да изрита руските войски и да си върне териториите- но няма такъв начин. И не му е нужно на Путин ядрено или химическо оръжие за това, както внушава артистчето.. Непрекъснато даване оръжия на Зеленски, няма да промени изхода на войната, а само ще я продължи. Повече разрушения и жертви- при същия резултат накрая.

258

Анонимен

преди 2 години

Ако човек отвори консерва с грах,дали и от там ще изкочи Зеленски..

257

Анонимен

преди 2 години

Зеленски е по мъж и от дъщерите на пишещите тук мармоти, според които трябва да предаде страната си на Русия без съпротива, както те биха направили.

256

Д.ИВАНОВА

преди 2 години

ЗЕЛЕНСКИ,ДА БИ МИРНО СЕДЯЛО,НЕ БИ ЧУДО ВИДЯЛО ! ПРОДАДОХТЕ СЕ,ПРЕДАДОХТЕ НАРОДА СИ,ЖИТНИЦАТА НА ЕВРОПА,ЗЕМЯТА СИ,ЛИШИХТЕ ДЕЦАТА СИ ОТ ХЛЯБ ! НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ, ЗЕЛЕНСКИ,ЧЕСТ С ПАРИ НЕ СЕ КУПУВА И КОВЧЕЗИ С ДЖОБОВЕ НЯМА

255

Анонимен

преди 2 години

Толкова порпаднала дрога а как системно го набутва на ботоксово шахматист :) :)

254

Анонимен

преди 2 години

Няма нищо добро в този човек пожертвал цивилни за пари които ще харчи ако не изгорят в Ада А можеше да развие страната

253

Анонимен

преди 2 години

След години руснаците ще заснемат комедиен филм за зеленски.

252

Анонимен

преди 2 години

Пари пари оръжие и пари равно на САЩ страна създадена от затворници рецидивиристи и клошари

251

Анонимен

преди 2 години

Той зеленски си проси боя и накрая ще бъде предаден от украйнци помнете ми думата.