26

1

преди 2 години

До Анонимен-18,какво достойнство търсиш в милиционер.

25

Анонимен

преди 2 години

гешка, какво стана с превода от испански, този век ще стане ли:), че и Евроюст ще ти пращат след 10 дни нов. Много работите, никакви резултати. Вие се гордеете, нас ни е срам от вас.

24

Анонимен

преди 2 години

До 1 25 Как разбрахте, че са пазарни? Кой го установи?

23

1

преди 2 години

До Анонимен-22 ,га..н..ч..о,каква вина има доган ,като си плаща земята,нали знаеш,**виновник е този който дава баницата,не този,който я изяжда**,така ,че доган си купува земята,и то на пазарни цени.

22

До 18

преди 2 години

Ти да не си бащата на премиера?Ама ей го на,върна се човека.Имам много роднини в т нар нормални страни.Съжеляват,че са се подвели по пропагандата и са напуснали България.Липса им свободата,която на запад вече я няма.Не че сме цвете,че в медиите не шестват само червените б..ци.,че Доган я превърна в турски к...ф.Но все пак си е по-добре тук.

21

Г-жа Лаура Кьовеши

преди 2 години

Христо Иванов беше прав, когато каза на Гешев, че ако иска да се занимава с политика, трябва да си направи политическа партия. Той е служител, не може да взима отношение по законодателството. От него се изисква само да го спазва, не да мрънкя.

20

Анонимен

преди 2 години

гешката, вместо да разследва новите кражби на доган на 1400 декара земи от гербав кмет, се занимава с глупости, братиньо го няма там вече

19

Ах, Радост!

преди 2 години

18

Анонимен

преди 2 години

каскет, избягвай да говориш от името на българските граждани със 7-те % доверие, което имаш от тях!

17

перко

преди 2 години

Мачкай Гешев! 100% КС ще отсъди, че закона е противоконституционен.

16

Пфуууу

преди 2 години

Тоя кога ще почне да се занимава с работата за която са го сложили а не денонощно от години да слушаме само скандалите му?

15

Аз промяната

преди 2 години

ГЕШЕВ ДЕЙСТВАЙ СРЕЩУ ОРГАНИЗИРАНИТЕ МАФИОТИ СЛУГИНАЖИ БОЖКОВИСТИ С ТЕБ СМЕ ДЕЙСТВАЙБЪЛГАРИЯ Е ДЕМОКРАЦИЯ

14

Анонимен

преди 2 години

Един ден, когато всичко това приключи, имам чувство че всичките герберунгели със все Гешев ще избягат от България.

13

Анонимен

преди 2 години

7 мафиоти и престъпници са много много други лица и ти 7 си техен слуга

12

Геврека

преди 2 години

Най - лошото е, че така направиха всичко, че легално да извършват измами пред очите на хората. Колкото и грешно да изглежда, закона го позволява. Това е, което трябва да се промени и тази гола глава трябва да падне, защото е сложен там от Гърбавите

11

Анонимен

преди 2 години

Вътрешни чатове и указания разкриват как ръководството на прокуратурата в лицето на заместници на Иван Гешев, тотално контролира дейност на държавните обвинители, а именно изготвянето на обвинителните актове и постановленията за прекратяване на наказателни производства. При изготвяне на обвинителен акт или постановление на наказателно производство да изпращате проект на същите на ел. поща на...., преди да бъдат администрирани в деловодството на СП

10

Анонимен

преди 2 години

Менков скоро ще има още един клиент ми се струва

9

Анонимен

преди 2 години

Гешев е единствения нормален на ръководен пост в тази държава.

8

мда

преди 2 години

Извинете, кой престъпник и мафиот е осъден след 2006 година ? Не ,че нещо ама не виждам и 1 да е в затвора ???

7

Анонимен

преди 2 години

Тази военизирана, мафиотска структура, наречена прокуратура, в момента се олицетворява и реално се управлява от един бандит. Казвам го в прав текст-Гешев е престъпник. Защото има куп данни, включително съзнателната злоупотреба с презумпцията за невиновност, което е съзнателно нарушение на Конституцията. От наказателноправна гледна точка това е злоупотреба с власт.Парекселанс престъпление по служба по чл. 282 от НК. Апелирам за стачки на адвокати и на съдии.Това каза адвокат Михаил Екимджиев.