48

хп

преди 2 години

като нямат харата какво за ядат ще видите как ви обича народа ..,идва дена 1 юни

47

Ицо, Маджо те търси

преди 2 години

Недопустими са, защото веднъж разпаднала се тая коалиция, про(Да)й България повече няма да помирише власт. За това същите със зъби и нокти драпят мъчно да не се разпадне, защото знаят, че никой няма да гласува за провалената им партийка освен некви комплексирани селянчета дошли в големия град и повервали си, че са от големото доброутро.

46

Майора

преди 2 години

Абе Ристьо има нужда от избори и то веднага! Та вие със закриването на спец звената дадохте зелена улица на олигарсите и престъпниците , изхарчихте без да се знае къде над 16 млд лв , доклад от САЩ разкри за полицейски произвол и неправомерни арести , инфлацията е двуцифрена , имате задкулисни договорки , изпълнявате указанията на Прокопиев и сие и колкото по бързо си отидете , толкова по добре за страната!

45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 48 Откога чакаме да изхарчите крадените пари на баце ви :)

44

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 49 Това първо каскетът ви трябва да докаже и тогава ще го ползвате за опорка, гербав :)

43

Анонимен

преди 2 години

Тъжно, страшно, брутално и грозно. Това е положението в България. Една коалиция като стадо скакалци опосква всичко. Няма мярка, няма срам. Теглят заеми, нулират резерва, цените полудяват и продължават да растат. Напълниха администрацията с роднини, произвеждат скандал след скандал, корупцията процъфтява и то в редиците на борците за нулева корупция, ще се изтрепят за поста на шеф на БНБ, а им предстоят още доста такива решения.

42

Анонимен

преди 2 години

Само за 4 месеца управление на ПП, изчезнаха над 15,5 милиарда лева. Пари, които всеки от нас, като добросъвестен данъкоплатец е отделял от семейния бюджет, лишил е близките си от тях, за да спази закона и да плати данъците си.По данни на БНБ, ПП са изхарчили 5 милиарда от фискалния резерв, като фокусници изпариха 9 милиарда без никакво обяснение в края на декември, и изтеглиха 1.5 милиарда нов заем от началото на 2022 г.Общо 15.5 милиарда, потънали незнайно къде!?

41

Анонимен

преди 2 години

От другият месец започват масови протести в цялата страна. Народа ще ви изхвърли в кофата за ***. ОСТАВКА некадърници съсипахте България.

40

>>>

преди 2 години

Дойдохте ,видяхме ви , не ставате. Но и в никакъв случей не трябва банкянския толuп да се връща на власт. САмо една е алтернативат БСП+ Възраждане . Най добре ще е президенска република ама засега с малки стъпки.

39

Ханзел

преди 2 години

Да не свърши парите от прокопиевите.... бързо се харчат... променят външния вид на ползвателя...

38

Анонимен

преди 2 години

23 Ами ако пуснат видеото "Аз съм Наско"? Тъкмо ще ти пожелае "щастлив уикенд".

37

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 41 И как ще стават все по-мащабни, като нямате нови договори, герб-крадци :) Напротив - колкото повече ви намаляват кражбите, толкова по-пестеливи ще стават баце и другите. То, и тук се чувства, че намаляхте гербавите троловe :)

36

Анонимен

преди 2 години

Всичко е допустимо, само за вас не са допустими, защото при нови избори всички от 4 ната коалиция сте аут. Правителството ще падне през юни и до края на годината ще има предсрочни избори.. ОСТАВКА

35

Анонимен

преди 2 години

Лоша новина за Хпитто и усмихнатите лъжци, протестите ще стават все по-мащабни. Отнемането на пари които държавата дължи за положен труд, по политически причини, е много опасен под на неккодъртиците, вън властта.

34

Анонимен

преди 2 години

Ицето е комунист.

33

>>>

преди 2 години

колкото и да ми е неприятна, за сега само *** показва здрав разум в текущата ситуация. Май ще връщаме бсп-то на власт

32

Киро Канадеца

преди 2 години

Прав е Христо, ще отменим изборите и освободим народното събрание, губернатор Херо Мустафа ще има пълната власт!

31

Ханзел

преди 2 години

Да не свърши парите от прокопиевите.... бързо се харчат... променят външния вид на ползвателя.....

30

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 24 Ще ходи ли пак при ердоганя баце ви :) да си търси избиратели чрез фалшификации :)

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 30 десарите са д(п)с - доганя, тве са и кагебейците. бсп са и те не знаят какво вече, драпат за власт на всяка цена, ама досега бяха п.о,д.л.о,ги на герб. герб са и за путин, и за сащианците, само и само да крадат. копейкин непрекъснато е против, против всичко, но не е свършил една работа за народа. Ползата от него е точно 0.