29

До 37

преди 2 години

Само мислиш. Яко 5ъ - ей тва е станало , ще го помнят години наред маргинализираните руски ***. Ти ходил ли си да видиш за какво става дума там изобщо. фд чули че прекарват туристи и решили че могат с танковете. Само че има правила от 80те които се спазват дори от туристите. Не и от неграмотните руснаци и обърканите им командири.

28

Хей!

преди 2 години

Вчера в атомна централа руска шайка грънци крала, две войнишки веселушки, светят като крушки! Зън зън зън зън, зън зън зън зън, светят като крушки.

27

Анонимен

преди 2 години

Жителите край Чернобил? И такива ли има?

26

Няма значение

преди 2 години

ама тоя разказ е пълна глупост. Чернобилската станция си работи, а не е под оловен саркофаг. Под саркофаг е само един от реакторите, четвърти, мисля. Никакви стрелби не е имало и никакви окопи не са копани там. Имаше кадри, как руските и украинските воници ЗАЕДНО охраняват централата и как работниците си работят. Разбира се фейковете ще се множат. С Краматорск нещо не стана заварката и давай сега за Чернобил...

25

Анонимен

преди 2 години

Копаят окопи в най-радиоактивната гора, и ще си плащат за глупостите арогантните войници.

24

Анонимен

преди 2 години

Гъмжило от съветски еничари. Два варианта има и се колебая кой е по правилен. При единия - гръмват Путин, имитират някаква демокрация и вписване в останалия свят, плащат със суровини някакви репарации и светът чака да се появи следващия Путин. С този манталитет - толкова. Другия - войната се задълбочава Путин хвърля все повече и повече ресурси и накрая - ФАЛИТ , ама не по документи. Е, тогава светът тръгва да спасява руснаците от гладна смърт. Русия е богата на суровини, но не и на наличности

23

Анонимен

преди 2 години

За това тази *** трябва да бъде бита и унизена .Американците да поправят грешката си от 1941 г .

22

Анонимен

преди 2 години

Я каква изненада за джендърите, руските войници питали украинеца,, Татко как живееш'' Тоест говорили с него, при това с уважение. Жената пък която се прибрала вкъщи за лекарства казва че след като заварил там руски войници и им се с карала те гледали засрамени върха на ботушите си вместо да я опънат и разстрелят. Та в задачата се пита: руснаците ли убиват и изнасилват цивилни или самите украинци и след това казват че са руснаците?

21

Анонимен

преди 2 години

Все едно гледам как едно дебело яко дете е натиснало друго, което му е на една трета от теглото и когато околните се опитват да помогнат на по- слабото, дебелото крещи- не се бъркайте, не е честно. Ако му помагате ще го пребия

20

Анонимен

преди 2 години

нищо ново след ВСВ руската армия изнасилва навсякъде където мине ,не само в Германия,оставят изнасилени,пребити и убити жени и деца от Червената армия!!!

19

Анонимен

преди 2 години

*** да си прибира войската ,украинците да се върнат от където са дошли и стига са ревали и били ,познавам руснаци и украинци ,разликата е ,че сега живеят в две държави ,но са еднакви по манталитет ,нахалство его за величие като в СССР.Жалко за почернените майки и от двете страни и невинните деца.

18

Факт

преди 2 години

Това което авторът е искал да каже :- в зоната не се влиза с тежка техника - рашките са влезнали с танкове и са копали окопи - яка им душа, всеки от тях си е тръгнал с частица Чернобил в дроба.- в зоната не се горят дървета - извличат и концентрират радиацията от почвата - рашките са ги горили за огрев и са стреляли в горите - виж по- горе.Поведението е типично за малограмотни рашки контрактори. Факт : Домът на бабата на моята свекърва на Черковна през 44 е бил ограбен от двама такива.

17

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 4(Мирси за поредната прупъгандъ)..!!!..Благодаря че ползвахте google translate!! *** смотан!

16

...

преди 2 години

Американски лъжи! Руските войски са най-професионалните войски в целия свят! Заради тези лъжи, ще се наложи пак да бомбим жилищни сгради. Ние не го искаме, но американците ни карат с техните лъжи, иначе много обичаме украинския народ.

15

До 6

преди 2 години

И къде са оградите в България? А, да, забравих, Тиквата ги построи :)

14

Анонимен

преди 2 години

Путиботове се оплакват колко лоша статията била. Не е задължително да четете тавариши, пишете вие умни статии и хвалете Путин и руската ***. Никой не ви спира

13

А

преди 2 години

Защо като ?

12

До 17

преди 2 години

Те могатни сами. Украйна не може сама. Слаба е.

11

Анонимен

преди 2 години

Айде другари русофили, отивайте и вие да копате в радиоактивната почва за слава России и за Путину.

10

Anonymous

преди 2 години

Хулигани е комплимент за тях. Те са долни убийци и мародери.