33

ШибиРиби

преди 2 години

Путин си има партия в България и тя се казва БСП. Целия народ ще плаща цената на тези предатели

32

Мафия

преди 2 години

БСП са национашни предатели.Навремето отродиха Македония от България и избиха интелигенцията на българите, за да угодят на крадливите руснаци.

31

Анонимен

преди 2 години

Гласьт ми ще е за тях

30

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен... Това е идеална почва за Путин утре да нападне и БГ и да ни превземе,използвайки разединението .. И КАКВО ЩЕ НИ ПРАВИ ПУТИН? Не ни се работи... Само знаем да лаем по медиите. Затънали сме в дългове и въпреки това се гласим да вземем нов заем от половин милиард. Гл0пави сме . Подготвяме да дадем ей така на доверие още няколко милиарда ОТНОВО ЗА ХАРИИЕНИ САМОЛЕТИ. Както казваш и ти управниците ни са леккета и продажни слуги и се навеждат за всеки който даде повече .За какво сме му ?

29

Анонимен

преди 2 години

Така де, самоопределете се! :)

28

Анонимен

преди 2 години

Тази държава с население под 6 млн души, няма ли веднъж да излезе с ЕДИННА позиция по един глобален проблем или както винаги ще е с единия крак с Русия, а с другия ще гледа да угоди и на запада? И накрая резултатът е, че сме "in the middle of nowhere!" Безлични, хлъзгави. Това е идеална почва за Путин утре да нападне и БГ и да ни превземе, използвайки разединението

27

Нека

преди 2 години

Да го обяснят на украинските вдовици и сирачета, на и милионите прокудени от домовете си без перспектива за нормално бъдеще !

26

ББ

преди 2 години

Народа ни ви обещава никога да не видите Парламент и Власт бсп-възраждане,дпс-гроб,заради позора който донесохте на Народа ни пред Света,за пореден път в Историята ни правите опити да ни причислите към грешната,несправедливата,губещата страна,Съюзнически армии на Нато защитават държавата ни от сатрапа путин приятели,те му строяха тръби с нашите пари,докладват му как не е изпратен един куршум...това е нелепо,това е за съд за Национално предателство...путин е пътник...гответе се докладващите му!!!

25

Анонимен

преди 2 години

Пожелавам на всички подкрепящи БСП и Възраждане да ги избият от Руската армия по улиците както го правят в Украйна .Долни предатели прокажни комунисти !

24

Анонимен

преди 2 години

БСП са категорични Кремълски агенти, толкова подкупни душици никога не е имало в българската история. Те са зардно с Възраждане и се надявам да изчезнат от Българската политика заедно със своитенпроизводни !

23

Аз

преди 2 години

Такива под 10% и не коментирам хахахаха

22

Анонимен

преди 2 години

След войната голяма дезинфекция ще трябва на България...а и на Европа като цяло, че путинококус дeбилофилус е заразила всичко.

21

Скука...

преди 2 години

Ама къде са шшшшвеееестерите, дето обичат да се клещят тук?! Да не иззззмряха от КОВИД! Нали ги кълняха на всеки пост! Айде утре тогава. Лека ви нощ.

20

Анонимен

преди 2 години

И да имаме - не трябва да пращаме. Нали не си мислите, че Кичо, Паси, Боко, ИТН ще идат да се бият!? Ще ви пратя ВАС, нещастници! За да измрете, та да живеят ТЕ! Мислете!

19

Анонимен

преди 2 години

Какво оръжие бе смешници.Прашки и въздушни пушки ли ще пратите.

18

Сандо

преди 2 години

Ареснал работи на 3 смени и бълва калашници и муниции. Американцито кувпуват цялото производство и познайте къде го доставят ... толкоз по въпроса че не изнасяме

17

Анонимен

преди 2 години

Те по-скоро биха пратили оръжие в помощ на Русия, отколкото на Украйна.

16

Венелин

преди 2 години

То оръжието се изпраща, без никой да ги пита, както беше и досега. Баламосване на електората само.

15

Анонимен

преди 2 години

Само другарите купуват оръже и го препродават!НАКРАЯ СЕ ОКАЗВА В УКРАЙНА! НИНОВА БОРЕЦ!ДРУГАРИ С МНОГО МИЛИОНИ ОТ СДЕЛКАТА! ЕЕЕ ЩЕ СЕ РЕВАНШИРАТ НА ДРУГАРКАТА!А ОВЦЕТЕ ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ХРАБРАТАБОРКИНЯ ЗА НЕОТРАЛНА БЪЛГАРИЯ!ДАЖЕ ПОПОВЕТЕ НЯВА ДА ХАДЯТ ЗА БЛАГОДАТНИЯ ОГЪН, ЗАЩОТО ЛЮБОВТА КЪМ ПУТИН Е БЛАГОДАТНА ЗА ЧЕНГЕТА ОТ КГБ/БПЦ,БКП

14

Асоциален Примитив

преди 2 години

Бас ловя, че руските търговци на оръжие продават оръжие на Украйна. Затова е целият вой - искат само те да печелят от войната.