38

бай Геро

преди 2 години

Как се е оцъклила от злoба мъcтиятa...

37

Гост

преди 2 години

Българи, кога ще преместим най-накрая паметника на съветската армия в музея? Сега е моментът. Демонтиране и местене на друго място.

36

Гост

преди 2 години

Убити цивилни от двете страни от войната в Донбас по официални данни на ООН:2019: 27,2020: 26,2021: 18.А сега сметнете сега колко хора в Донбас ще умрат и колко хора ще останат без дом и дали Путин спасява народа на Донбас с тази война.Всички останали коментари с лъжите на русофилите са безпредметни.

35

заповед на Путин

преди 2 години

Всички руски дипломати вече са посланици в Сибир.

34

Укро Фашист

преди 2 години

До Анонимен 37 /// След подобен диариен фурор рашистите не могат да седнат и на задниците си, че са много хлъзгави. Те една укрофашистка армийка не могат да сломят сумалък време, а щели да побеждават ЕС. Европа ще ги таника в *** г*з скорострелно, ще арестуват разпищовилото се джудже и ще го обесят на някой клон по дърветата на парка близо да Хагския Съд за Овенни престъпници и Геноцид.

33

Паню Баирски

преди 2 години

Тая мисирка, която е цапната в устата, може да бръщолеви всякакви простотии - никой не и обръща внимание. Руснаците ги гонят отвсякъде като мръсни котета, защото са жалки шпиони.

32

Аха

преди 2 години

Урво кажи на лилипута да връща ограбено злато на Царство България заедно с архивите ,*** мръсни.

31

Виктор Стоянов

преди 2 години

Русия е загрижена щото не им останаха дипломати демек шпиони в Европата! Сигурно държи първенство рашата по най-много изгонени шпиони. Притеснително е разбира се, а за цивилизования свят е добре щото ще спести , за какво ти е посолство в Москва!

30

До 8

преди 2 години

Само че Русия сипе бомби в сърцето на Европа, а вождът се беше заканил, че няма да спре с Украйна. Сега млъкна, че Украйна му приседна, и вчера разбрахме, че е съсредоточил "съзидателната мощ" на Русия към денацифициране на Луната. Нормално е Европа да реагира и най-малкото да се прочисти от рушистки шпиони. Австралия натири рушистки дипломат, а Нова Зеландия прати бойна техника на Украйна и наложи санкции на Путинстан.

29

Анонимен

преди 2 години

Таз нема ли да си намери най-накрая мъж, че взе да заплашва всеки :)))) Верно, че прилича на баба яга, но нали за всеки влак си има пътници :))

28

Един

преди 2 години

толкова не четящ и с промит мозък народ си казва мнението,че ако не е тревожещо ,ще е смешно, четат и гледат само нашите продажни ***, и си мислят ,че знаят всичко, сега има информация много, но трябва като гледаш -да виждаш, и като слушаш- да чуваш, а не само пропаганда

27

Плаши

преди 2 години

със захаросаната слива!

26

Анонимен

преди 2 години

До Боби Боби, стана смешен с твоето русофилство. То бива бива ама ти си непоправим. Виждаш ги че за нищо не стават твоите руснаците и продължаваш да ги величаеш все едно са някакви богове. Бооклуци са бе Боби най-големите боокклуцуци на света са.

25

Анонимен

преди 2 години

кучкатааа си лае, керванът си върви...

24

Анонимен

преди 2 години

България трябва да съди Русия пред Международния Съд за ограбване на Българска Територия и после раздадена на Румъния , Сърбия и Гърция след 1878 г . Старите карти могат да се видят в google колко голяма по територия е била България и на тва Разграбване у нас му викът (освобождение)

23

Анонимен

преди 2 години

Таваришч Захарава, чувам че Путин е закарал някакви раздрънкани танкове до финландската граница за да ги заплашва да не влизат в НАТО. Верно ли е, че ще отваряте втори фронт там?

22

Анонимен

преди 2 години

Другарката с напудрения нос с аржентинско брашно никой не я взема на сериозно.

21

Анонимен

преди 2 години

Всички срещу агресора в Европа нападнал братски народ. Отпор с всички съвременни средства, но не като Путин с оръжие и бомби. Какво не разбира Захарова?

20

май май

преди 2 години

Американците ги бутат към война със Сърбия

19

:)

преди 2 години

На снимката виждам един ядосан трансджендър