244

Анонимен

преди 2 години

Едни от нас,са хората в ДНР,ЛНР и източната част на страната ВИ.Тия дет са тук,ги третирам като kир.Ако не ти отърва,яла си ги прибери.

243

Анонимен

преди 2 години

Няма християнско име олена нито володимир. Не е чудно че са вкарали страната и народа си във война. Украинците трябваше да ги отстранят до сега, макар че нямам обяснение как са ги избрали. Може би има корупция и те са назначени от Америка.

242

Анонимен

преди 2 години

До дрогарката, пенсиите на много хора в България са 300 лева на месец. Социалната помощ е 55 лева на месец и се заработва 14 дни за бог да прости. Никъде в Европа няма такъв тертип. А на украинските бежанци по 1200 лева и то на месец. Това е вопиюща несправедливост от страна на правителството и защо ги разполага в хотели. В Германия ги настанявали в палатки.

241

Анонимен

преди 2 години

До дрогарката, пенсиите на много хора в България са 300 лева на месец. Социалната помощ е 55 лева на месец и се заработва 14 за бог да прости. Никъде в Европа няма такъв тертип. А на украинските бежанци по 1200блева и то на месец. Това е вопиюща несправедливост от страна на правителството и защо ги разполага в хотели. В Германия ги настанявали в палатки.

240

Справедлив

преди 2 години

Защо Зеленска моли всички за помощ? Да се обърне към тези хитреци, като САЩ, Великобритания,Германия,Франция - все " демократи", които замъглиха мозъците на много страни и народи. Точно там да праща мигрантите и тях да моли за помощ.

239

Аноним

преди 2 години

Така се е "обединил" пред лицето на агресията, че масово напусна страната си, вместо да остане и да я защитава!...

238

Анонимен

преди 2 години

Е то украинките, могат да бъдат третирани само по един начин...

237

Анонимен

преди 2 години

добре че поне зелендка е почуствала малко ..... от това което в Донецк и Луганск са чустват и в което живеят от 8 години благодарение на такива като съпруга и

236

Анонимен

преди 2 години

:-D Тъпичка, тъпичка, че чак вдлъбната. Кой от нас ще го настанят в хотел, ако няма с какво да си плати, кой от нас ще се вози в градски транспорт, ако няма с какво да си плати, кой от нас ще се държи агресивно и ще размята по сред бял ден нацистки символи и не само няма да бъде затворен, ами и политици с двойствено сексуално отношение ще ги крият с телата си.

235

Анонимен

преди 2 години

И що трябва да го правим, с какво са по различни от другите бежанци които ги настаняват в бежански лагери а тия щъкат свободно където си искат?

234

Край

преди 2 години

Имената на украинците са изкривени руски имена Тоя бил вОлодимир а не Владимир. Александър Усик пък бил Олександър. тая не била Алена а Олена.Македонска им работа.

233

Рон Джереми

преди 2 години

Олена ако избягаш от Зелниковски - аз ще те взема.

232

Анонимен

преди 2 години

олена такова име нема има алена време ти е да останеш вдоваица мъжъти остави многоженни вдовици особено мирните граждани

231

Анонимен

преди 2 години

Българите, които плюят украинците - *** сте и *** ще си останете

230

Анонимен

преди 2 години

А за нацистките престъпления защо нищо не казва, тази въшлива кокошка е съучастница на престъпниците. Кого заблуждава?

229

Анонимен

преди 2 години

Зельо що се е ядосал на немския президент и отказал да му приеме визитата? Искал Щайнмайер на крака да му иде в Киев, но от там го отрязали, че "в момента не бил добре дошъл". Брех, порасна му работата на Зеления, вече избира кой да му помага, явно не ще германците. То и те дали искат.......

228

Сашо

преди 2 години

Вие Госпожо като спрете да се правите с мъжа ви на американци, тези клети хора няма да има нужда да бягат от домовете си и ще си върнат нормалния живот.Мръсни продажници!Продадохте собствения си народ

227

Пенсионер

преди 2 години

Съгласен съм на 100%. Дайте им по 300 лева на месец за всичко като моята пенсия.

226

Анонимен

преди 2 години

Хахаахах, ми ако ги третираме като едни от нас, специално тук в България говоря, това няма никак да им хареса.

225

От България

преди 2 години

Не си играйте с и без това изчерпаното ни търпение