40

SD

преди 15 години

Що завист и злоба има в този народ, малееее! Стига само един такъв форум да прочетеш и става ясно....надежда всяка тука оставете!

39

zritel

преди 15 години

Za tiq 500 000 "zvezdite" bqha gotovi da se izqdat edin drug... To ne bqha skandali koi moje da pee i koi -ne. Tolkova mnogo zloba i lignq ima6e 4e napravo mi se povdiga6e. I kakvo da kaja za poeditelite otnovo spe4eliha onezi koito se ligaveha i praveha mili fizionomii. Tapa rabota!!!

38

nina

преди 15 години

От откъслечните включвания в НТВ и кратките впечатления от изпълненията на дуетите достигнах до следния извод- няма българско поп-музикално изкуство,- конкурсите за изпълнители не са никакви конкурси, защото:Не може някакви случайни СМС-и и парични постъпление да определят таланта, трябва специалисти,Не може такава награда, половин милион лв, дадена от някаква съмнителна продуцентска къща да не повлияе върху резултата, най-малкото кой не би пожалил 50000 за СМС-и, за да спечели голямата награда.Не може да има конкурс, без ясни критерии какво ще се оценява - глас, визия, тоалет, показване на бюстове, минимална възраст или просто, известни сме, харесват ни.Ако имаше критерии и професионална оценка, Маргарита Хранова, Тони Димитрова и Каролина нямаше да отпаднат почти в началото, пък накрая да сме доволни, че спечели едно дете, което всъщност не пя нито като дете, нито като възрастен, и да се радваме, че не спечелиха Кали със селското си пеене или Десислава, която разчиташе на щедро показваните си женски прелести, вместо да се научи как да пее.

37

BIBI

преди 15 години

МОЖЕ ДИВНА ДА Е МАЛКА, МОЖЕ И С ХОДАТАЙСТВО ДА Е В ПРЕДАВАНЕТО, МОЖЕ ДА Е ПЛАТИЛ БАЩА Й ТЯ ДА УЧАСТВА, НО Е МНОГО СЛАДКА И ПЕЕ ПРЕКРАСНО, НЕЗНАМ ДАЛИ Е ЧЕСТНО ТЕ ДА СПЕЧЕЛЯТ НО СЪМ ДОВОЛНА, ПОСЛЕДНИТЕ ДВЕ ПЕСНИ ДИВНА БЕШЕ СУПЕР,

36

.

преди 15 години

Може да е на десет години, обаче ми е адски противно това дете.Супер лигаво и нагло, а сега като му дадат и пари представям си какво ще стане. Миро излезе най хитър от всички, просто се възползва от детето, точно както казва 32.

35

do 32

преди 15 години

Номер 32, абсолютно правилно. И аз това си мислих. Дивна щеше да спечели независимо дали пее с Миро от Каризма или Светла Иванова дори. Абсолютно неравнопоставена надпревара. Според мен Миро трябваше да и даде по-голяма част от сумата.

34

преди 15 години

*** сте като ***! Ако искате да спечели някой друг що не гласувахте със СМС-и бре *** с ***, ами само се плюнчите кой не трябвало да спечели и кой н'ам си къ'ф бил. След като ви се досвидяха 1,20 за СМС не се плюнчете и не с правете на тарикати: Безплатно шоу, без билет! Е няма такова животно! За това спечелиха тези за които гласуваха. А щом не искате да гласувате нямате право и да протестирате. Щом е тъпо шоуто сменяш програмата или изобщо спираш да си губиш времето с изпростялата тАлАвизия. Същата ви е простотията по изборите - не гласуваш - духаш супата. Ако гласуваш може и да обесиш избрания от теб народен търтей. Е за това сте *** - само приказки и нищо повече!!! За това всички *** да млъкват!

33

преди 15 години

Верчеее може и да е убито шоуто ама поне взеха половин милион а не като в Другото предаване по БиТиВи където цялото чудо бе за някакви си 50 хиляди лева дето с тях една нова кола с екстри не можеш да си купиш.

32

stef

преди 15 години

В предавания за въздрастни за това си има детски предавания. Миро е избрал Дивна за да ползва детският наивинитет и защото знае ,че българите се разчувстват като пее дете...Но спрямо другите участници не е редно.Това беше заложено още в началото се знаеше кой ще печели.

31

аз

преди 15 години

Иво и Яница бяха 1.Миро е лигурко а Диването Дивна-диво селянче с самочувстие на принцеса!По противни от тях двамата нямаше!

30

Цветан Банчев

преди 15 години

Изгледах шолото от игла до конец и мога с ръка на сърдцето да заявя, че единственият достоен да го спечели беше и е Апостол Апостолов!

29

Ver4eto

преди 15 години

Наи-после,това измислено предаване сварши.А два пати по измислен е този Учиндолски ***,които до каквото се докосне и го опростачва.За Миро и Дивна нямам коментар,тази сополана се взв на сериозно,то не бяха стойки, то не бяха фасони,всичко е сбъркано в тази държава,всичко.......срамувам се от поведвнието на нашите "звезди",срамъвам се в момента в който си отворят устите,изказа им е просташки,но......тожа се котира в момента,те се изживяват като звезди, защото има кой да ги гледа и да им слуша тъпата музика.

28

chiva

преди 15 години

провинци***листка е лоша дума така ли???

27

chiva

преди 15 години

е лоша дума??? Защо се цензурира???

26

реклама по букви

преди 15 години

За пръв път виждам да се рекламира не по думи, а по букви - рекламира се чрез буквичката "о"

25

CHIVA

преди 15 години

Но малката е бъдеща претенциозна въздухарка! Не ме кефи особено с това поведение като голяма. Много беше смешна и дори имаше моменти в които се опитваха да изглеждат като двойка, което пък си е чиста проба педоф***илия.

24

&&

преди 15 години

abe q vzemi se skrii be, na koi da dadut parite ako ne na tqh?? I az bqh za lubo i nadejda, no ina4e na koi?? Na oniq starci koito ve4e ne sa za pred kamera ili na 4algata orhan, koito ne go bqh 4uval do predi predavaneto!

23

edin tam

преди 15 години

абсолютно ми е все тая

22

persepol

преди 15 години

Най-*** се случи - спечели някаква капризна сополанка,бе предпочетена пред хора,можещи и имащи впечатляващи песни-за звездите и данни за аматьорите.Дивна имаше супер лоши изпълнения,като песента за Тримата Мускетари - адски зле се представи там и Миро.Явно бащата на Дивна е наливал здраво парички в някиой от мобилните оператори за смс-си.Едва ли няко си мисли ,че Дивна е най-добра изпълнителка от шоуто.Е това ме кара да не гледам такива предавания.А това пък кара доказани изпълнители да ходят по чужбина,където ги признават като гласове,за разлика от родината.

21

преди 15 години

Не съм гледала дори едно издание, но искрено се радвам за Миро-има ангелски глас и доказа,че е добър човек. А що се отнася до Дивна, кое момиче на нейната възраст не е "лила"? Само, че лиглата пее и от толкова малка е наясно със себе си и се бори за мечтите си. Браво и на двамата!Радвам се, че чалгата за пореден път отстъпи и се провали.