114

Анонимен

преди 2 години

До Боби Всички военни кампании на САЩ са легитимни, защото са санкционирани от международната общност. Тук не е забавачница. Ако не знаеш какво е "международна организация" имаш доста да четеш преди да се включиш в такъв разговор. Изисква се малко повече от 8ми клас, за да говориш за сериозни проблеми.

113

Анонимен

преди 2 години

Чинят спънки на РФ да си плаща дълговете и на тази база искат да ни убедят, че техническият фалит за Русия е почти неизбежен. Силуанов каза: Ще съдим мошениците, лицемерите и манипулаторите.

112

Анонимен

преди 2 години

До Боби "ТЕХНИ ЧАСТИ ИЗВУЪРШВАТ ОКУПАЦИЯ НАД СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА СИРИЯ." Къде го прочете това?

111

Анонимен

преди 2 години

До До 125/127 "И какво реално притежава Русия в тези държави които са им го запорирали освен виртуални единици и къщи на олигарси?" Ще приключа с твоя фарс набързо. :))) Нищо не притежава, нищо не са й запорирали и проблем няма. :)))) Хайде :)))

110

Анонимен

преди 2 години

До Боби "СОРИ НО МОТИВИТЕ ЗА ВОЕННАТА ОПЕРАЦИЯ В УКРАЙНА СА РАЗЛИЧНИ" Твърденията на руския режим не са признати от нито една международна организация за легитимни, тъй че "сорито" е за теб и господарите ти. Следва това, което казах: запор за извършени престъпления, включително материални щети в гигантски размери.

109

До 125

преди 2 години

И какво реално притежава Русия в тези държави които са им го запорирали освен виртуални единици и къщи на олигарси?

108

Анонимен

преди 2 години

До Боби "В ЕВРОПА БРЕ УМНИК ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА" Защо европейски правителства да блокират сметки на САЩ?

107

Анонимен

преди 2 години

До До 120/117 Ами аз ти го наисах в пост 117. Както казах, щом и след като ти го написах не можеш да го разбереш явно не си за този разговор.

106

До 120

преди 2 години

Ами обясни ми де защото аз съм *** и не разбирам

105

До 117

преди 2 години

Видно е, че са запорирани някакви виртуални единици в някакви банкови сметки какви реално активи са запорирани?

104

Анонимен

преди 2 години

До До 116/118 "Добре де не разбрах кой и какво е запорирал на руснаците?" Явно не си за този разговор. :)

103

Анонимен

преди 2 години

До Боби "ЗАЩО СМЕТКИТЕ НА САЩ НЕ СА БЛОКИРАНИ ТЕХНИ ЧАСТИ ИЗВУЪРШВА ОКУПАЦИЯ НАД СУВЕРЕННА СЪРЖАВА СИРИЯ." Какви сметки притежава САЩ в Сирия?

102

До 116

преди 2 години

Добре де не разбрах кой и какво е запорирал на руснаците?

101

Анонимен

преди 2 години

До До 112/115 "И кой е запорирал имуществото на Русия?" Всяка държава в рамките на нейната юрисдикция. Това е видно от разговора.

100

Анонимен

преди 2 години

До Боби "И ЗА КАКВИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СА ЗАПОРИРАНИ СМЕТКИТЕ НА РФ?" За нападение над чужда държава с нанасяне на материални щети в особено големи размери. Поради характера на щетите, насрещното запориране е за максималния размер в юрисдикцията на вземащия решението (и както личи, напълно недостатъчно предвид размера на разрушенията. Руснаците ще плащат много дълго за авантюрата на Путин, вероятно десетилетия).

99

До 112

преди 2 години

И кой е запорирал имуществото на Русия?

98

НЯКОЙ

преди 2 години

Пак ни лъжат, не може чужда институция да обяви руска компания във фалит, това може да направи само руски съд.

97

До niki

преди 2 години

И какво му е чак толкова лошо на фалита?

96

Анонимен

преди 2 години

До Язе "когато съм си наредил парите за погасяване на кредита, а банката не иска да ми ги вземе" Май нещо не разбра. В примера ми няма връзка между кредита за строежа и ипотеката. Защо? Ипотеката е "реализирана" и жилището е конфискувано в полза на банката. Поради тази причина въпросния (ти) не можеш да използваш "ипотекираното" имущество, защото де факто ти вече не го притежаваш. С други думи, искаш да плащаш с пари, които ти вече нямаш. Това прави платежното ти "нареждане" един ВИЦ.

95

niki

преди 2 години

Ако не искате фалит мили мало*мни руснаци, разкарайте се от Украйна изяло, и от Донбас, и от Крим.