74

ха-ха-ха

преди 2 години

Путинската армия се обзаведе с употребявани тоалетни чинии от разграбените домове на украинците и вече има с какво да маршируват гордо на парада на победата на 9 май.

73

Анонимен

преди 2 години

Както вървят нещата усилията всеки момент може да завършат с тотарно нефтогазово ембарго на дивашка русия. В момента русия се крепи единствено на милостта на Германия, но и на нея почва да и писва от диваците.

72

Анонимен

преди 2 години

Тази война ни показа колко много сме зависими от Русия ние си мислим че сме в ЕС а сме работили за руския бюджет като замаскирана руска губернияЗа това Митрофанова си позволява такова нахално поведение как ще си изпуснат европейските крепосници и сега проруските политици и парти продължават настояват за руските интереси без да ги е грижа за нашия сувернитет

71

Анонимен

преди 2 години

Една елементарна сметка. Колко газ пренася един газовоз, колко газовоза ще са необходими, и какво количество вредни емисии ще отделят тези кораби за да го доставят този газ до Европа. А иначе се борим с глобалното затопляне

70

Физ

преди 2 години

Колкото хора са спрели цигари и алкохол, толкова ще слязат от колите. 1%

69

Анонимен

преди 2 години

Не трябва да бъдем зависими от Русия и няма да има руско влияние В годините не се направи нищо да се намали тази зависимост горива газ самолети( плащане на милони за подръжка) голямо щастие за руски туристи ( вместо да се направят кампании за привличане на други туристи и безразборно стройтелство на черноморието да има имоти за руснаците да купуват ) затова 30 години преход го бутаме едвам едвам .

68

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 72 "Дори да намерите алтернатива, тя никак няма да е евтина, а Путин ще поиска вече мама ви и тата ви за неговата газ" Ако има алтернатива няма да има нужда от Путин и газа му, тъй че нещо в тирадата ти е много сбъркано. А Запада точно това мисли да направи.

67

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 69 Забрави ли какво написа? Написа, че западняка не знаел за лишения, и когато обърсах пода с приказките ти просто подхвана поредната тирада, за да си оправдаеш неграмотността и фантазирането. Гледам, че си написал за това кой за колко бил длъжник. Отиди в Германия и виж кой на кого е "длъжник", кой как живее, кой как се грижи за себе си и обществото и ела пак да философстваш. Подготвял бил. Ти не можеш да си "подготвиш живота" щял законин да "подготвя".

66

Анонимен

преди 2 години

АЛО, путин ЛИ Е? ПИЙ СИ ГАЗТА!

65

Анонимен

преди 2 години

Газта ще стане по-скъпа от златото. Дори да намерите алтернатива, тя никак няма да е евтина, а Путин ще поиска вече мама ви и тата ви за неговата газ. На тарикати ми се правите!

64

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 67 "Всичко в бъдеще време. До тогава половината индустрия на Европа ще бъде закрита и повече няма да може да се възстанови." Иронията е, че пишеш, че е проблем, че е в "бъдеще време", а прогнозите (по-скоро фантазиите ти) ти са за "бъдеще време". Вие въобще имате ли някакво чувство за това какво драскате?

63

Анонимен

преди 2 години

Гледайте 10ти сезон на досиетата Х, а има и други филми/сериали, които сякаш пророчески или просто капка по капка, чрез ентертейнмънта разкриват плановете и посоката за развитие на света. Ще си отговорите на много въпроси, включително и защо се води поредната война. Изглежда, че обикновения човек наистина е много пр0сст и не вижда даже когато му хвърлят доказателство пред очите.

62

Анонимен

преди 2 години

63 ооо да великия план Маршъл. Направил великия запад марионетка. Възстановил милата Германия с милиарди заеми и превърнал всяко немско дете в длъжник за век напред. Разбира се, какво му разбира на га*ня глу*пака от това! Най-обичам българи, които наричат българи ****ьо! Най ме кефят такива живеещи на вън, продали се, да наричат живеещите тука ***, ****ьовци и т.н. Споко, изготвяме ви законопроект да бъдете привикани на фронта заедно с ****ьоците при война. Тъкмо да обучите га*ня.

61

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 64 "В реалния свят" И какво знаят русофилите за "реалния свят", когато те знаят само да защитават (напълно нематериално) една пропаднала идеология, и то служейки си с пълни фантазии както за това, какво представлява тя, така и това какво се случва в реалния свят? За какъв "реален свят" претендираш да пишеш ти, когато единствения "реален свят", който наистина познаваш е меганиското си собствено ниво?

60

Анонимен

преди 2 години

Всичко в бъдеще време. До тогава половината индустрия на Европа ще бъде закрита и повече няма да може да се възстанови. Цяла Европа заложник на фашистка държава. А па ония заради мишки и плъхове спрели газопровод. Болни европейски мозъци. Жалко че и ние сме в тоя кюп.

59

Анонимен

преди 2 години

Е той само един доставчик остана САЩ, той много иска да се диверсифицираме към него /от трън та на глог/ обаче си има доста проблеми, първо в самите щати са малко тръбопроводите свързани със станции за втечняване, терминали в Европа за прием на твеч. газ малко, още по малко от тях пък са свързани с тръбопроводи, демек ша го караме с цистерни /ха ха ха/, още че и коритата с които да го возят до тук не са толкоз много, щото като се вдигне цената в Азия и те заплуват натам

58

Анонимен

преди 2 години

Колко по бързо толкова по добре

57

Анонимен

преди 2 години

61 фрази, лозунги, империи на злото, ултрон, капитан Америка и т.н. Само лозунги са ви в главите, но реалността е друга. Няма железен човек, когато желязото свърши и заводите ти хлопнат капаците, а хората останат без работа. Няма жената ренген за ти сканира земните ресурси за нефт, когато ти дръпна кранчето. Защо не оставите джой стика и не се огледате? В реалния свят хората без работа правят революции и не четат платени вестници, защото нямат пари за Интернет. Излизат и свалят правителства!

56

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 60 "Хубавото е че българите имаме опит с живот на режим, но запада няма." След Втората световна война голяма част от "Запада" е била разрушена и е имало режим и лишения и още как. За разлика от окъсляка Ганннньо, когото войната на практика е подминала, но се пише големия страдалец. Запада се оправи тогава и ще се оправи пак, с или без лишения. За *** такова нещо няма да има.

55

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 56 "озурпира" Защо ли не ме изненада, че някой, който не може да пише правилно на Български език, употребява думички като "евроатлантици"?