23

Анонимен

преди 2 години

Ама нали мисирките разказвали как кървавият режим на путин я бил репресерал и изрезавал по мазетата, а се оказа, че тя плати административна глоба от 200 долара и замина да бачка за пропагандата на западния чорбаджия (за когото и беше циркът с написания на английски плакат).

22

Анонимен

преди 2 години

Направо я предлайгате за Пулицър тая, то голяма работа, голям подвиг. Добре се уреди тая златотърсачка.

21

банално извъртане

преди 2 години

До АнонименНе ме интересува дали е предател; Тук говорим за това че подлизури и кариеристи има много, да не ни ги възхваляват като нещо специално. А формулата, отивам на Запад и почвам да пиша срещу Русия, само едно и също, е позната от десетилетия. Нищо новаторско. И артисти, и балетисти, и учени. Тази не е нещо ново, банално е.

20

ани

преди 2 години

Възнаградена . В този свят не остана и капчица морал

19

Живаго

преди 2 години

И Пастернак е имал различни идеи и е написал гениален роман. Но не е изтичал веднага да приеме Нобеловата награда. Става дума за някакво достойнство, да не преиграваш с пяна на уста, да си получиш веднага признанието.

18

ира

преди 2 години

Издигна един лозунг на странен английски, даже лошо написан, и веднага бе възнаградена. Толкова бързо и долно. Учудвам се на новите работодатели, как падат така, че една кариеристка я правят на нещо специално.

17

ОСРЕБРЯВАНЕ

преди 2 години

Жената така си живее, осребрява и разкешва...

16

Анонимен

преди 2 години

Жената си знае интереса, те от страх, че ще излязат пред свето неандерталци, не е пратиха в некой гулаг, сега "мръсните" западняци й намериха работа :))))

15

Анонимен

преди 2 години

За *** всички които са нормални хора били "предатели". Кое предават бе, вашата зверщина ли, що ли.

14

Да

преди 2 години

Цирк

13

Анонимен

преди 2 години

Абе хора тя е украинка по баща. Руска гражданка но всъщност от украински произход. Какво може да се очаква. Просто руснаците са се предоверили. Нейната постъпка е предателска но по лошото е че е демонстрация. Така ще постъпи и с германците.

12

без пропаганда ли

преди 2 години

А каква статия да очакваме от нея? И ние можем да я напишем, толкова е "новаторска". Стига ни пробутваха тези кариеристи ш двуличници за нещо специално.

11

Анонимен

преди 2 години

И от какво се страхуват руснаците? Зеленски наистина плаши с вида си, но нали се е окопал в бункера и не може да ги срази лично.

10

Жертвички

преди 2 години

Виждаме как са измъчени противниците на Кремъл. Стенат. Интересчии и кариеристи.

9

бай Васил

преди 2 години

уверих се, че украйнците много лъжат

8

Анонимен

преди 2 години

Украинската мафия намери сгоден случай да се намести в Европа. Страшна престъпност ни внесоха. Руския газ е забранен, но украинската мафия вече е наша. Поне от мутрите си отдъхнахме за малко и ето ги пак. Този път украински и много по-жестоки. Какво, съмнявате ли се?

7

Анонимен

преди 2 години

Украинка, получила блестяща кариера от лошите руснаци. Защо не си среже дипломите като са руски и не се откаже от стажа си като е толкова възмутена от Русия? Хайде, да се откаже от всичко което й е дала Русия да видим какво ще остане от украинският й зад*ник.

6

ира

преди 2 години

Толковае долно, толкова елементарно, че дори на децата ще им стане ясно. И вие ще имате доверие на тази? Тя била в руска тв, там вече не е угодно, сега без свян се мести. И такива се кокорят от екрана и ти морализаторстват!

5

Това

преди 2 години

Автоматично я превръща в чужд агент.

4

Анонимен

преди 2 години

Тя всъщност е украинка. Правила си е кариера в Москва за тръмплин и за пари разбира се. Как се нарича това. Предателство