501

Анонимен

преди 2 години

Всички откачиха.САЩ пък към Корея отиде.Навсякъде САЩ и НАТО са първопричината.Така е като държат слабоумен президент с демеция.Честита ни ТСВ

500

Анонимен

преди 2 години

Ракетни комплекси "Искандер" са изпратени на границата с Финландия. След съобщенията за присъединяване на Финландия и Швеция в НАТО. Честита ни ТСВ.

499

Пазете се

преди 2 години

Горките украинци...с години са ги програмирали за война, а този тук,който срещнах на този сайт сега пробва с нас и може би му плащат.Няма как да не е платен.

498

Пазете се

преди 2 години

Много убедително могат да ви направят нацисти.Почва се заобиколно да се обяснява.Това всичко накрая свършва като през ВСВ:клане.Нацизмът винаги води до омраза и убийства.Затова е забранен.

497

Анонимен

преди 2 години

Защо това,което написах,че има тук украински шпионин,който е над 60 г. е изтрито?Да не е част от редакцията този?Много е нахъса да изкривява българската история и да убеждава как Хитлер да ни е пример в живота,а сватиката символ на християнството.Ей такъв като него е осакатил малките украинчета ,настроил ги е за война и в момента умират.Ако е бил преподавател може самия той да им е промивал мозъка и сега тук да е дошъл да се спасява.Обаче е опасен,защото тука пише.Живял е много време в Украйна.

496

палячовци

преди 2 години

Това с неизвестното вещество Скрипал ли ви го каза?

495

Не беее...

преди 2 години

Не беее нацистчета. Ще ви пекат с едно устройство наречено Сонцепек по същия начин както навремето американците са изчовърквали джапанките от бункерите и подземията на о. Иво Джима.

494

Анонимен

преди 2 години

Азовстал.Там е крепоста на азовците. Общо 26 километра бетонови тунели.Ще трябват мнооого големи пробивни бомби.

493

Ти да видеш

преди 2 години

Нацистите взеха да се оплаквак ,явно усещат тана което те причиняват от години

492

Новичок

преди 2 години

Очакваше се и това да измислите.Друго не ви остава.САЩ и Англичаните ще ви довършат.Продължавайте да ги слушате.Прозрачни сте.

491

Анонимен

преди 2 години

Крим също някога е бил български, а Керч е бил столица на България при Батъ Баянъ

490

Анонимен

преди 2 години

До КРИМ НЕ Е РУСКИ . ЮРИЙ АЛЕКСЕВИЧ ГАГАРИН - ПЪРВИЯТ !

489

Винаги с Русия

преди 2 години

До КРИМ НЕ Е РУСКИКРИМ ВИНАГИ Е БИЛ И ЩЕ БЪДЕ РУСКИ. ТОВА, ЧЕ НА ВРЕМЕТО НИКИТА ХРУСЧОВ ГО Е ДАЛ НА УКРИТЕ, ЗАЩОТО САМИЯ ТОЙ Е БИЛ УКРАИНЕЦ НЕ ГО ПРАВИ УКРАИНСКИ.

488

КРИМ НЕ Е РУСКИ

преди 2 години

РУСНАЦИТЕ ЩЕ ПЛАЩАТ ЗА ВСЯКА ПРОЛЯТА УКРАИНСКА КРЪВ...

487

без коментар

преди 2 години

"Азов (нацист) твърди"------------------------ХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХХАААААААААААААА.......

486

Еврейн (Да де, ама..

преди 2 години

да де, ама тоз газ бил с аромат на любимата на Азов-нацистите субстанция (белия прашец), та затова те си го дишат с кеф. След което или почват неистово да се отстрелват един друг, или в екстаз да се катерят по комините на завода и бодро да скачат оттам с викове "слава бившей уркиане"... Те това е положнието... имало "Азов"... хоп, нема го вече! Играта на SS-Waffen скоропостижно приключи za укро-вермахта...Сега на ред е масовката му в Донбасс. Не е зле там да се информират за мемоарите на Паулус

485

Анонимен

преди 2 години

Да ви имах и източника на информация, че и "борците ви за свобода" - "Азов" са нацисти отвсякъде, изверги. Пазят Мариупол - таратанци, Мариупол го пазят цивилните зад чийто гръб се крият. И слушайте, драскачи, има Един, който гледа отгоре. Ще дойде Видов ден, ако не на този - на онзи свят!

484

Анонимен

преди 2 години

НЕ СМЕ ВЪОРЪЖАВАЛИ УКРАЙНА, А? ЛЪЖЦИ! ЖОЗЕП БОРЕЛ: БЪЛГАРИЯ УЧАСТВА ВЪВ ФИНАНСИРАНЕТО НА ОРЪЖИЯТА, КОИТО ДОСТАВЯМЕ НА УКРАЙНА!. НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ СЕГА ЗАЩО КИРЧО И КОКОРЧО ТЕГЛЯТ МИЛИАРДИ ЗАЕМИ КАТО ПОЛУДЕЛИ?!

483

Анонимен

преди 2 години

До Азов е СС девизия.Мариопул е превзет, драги. Азовци са се укрепили в завода със заложици. Ако бяха само те, вече да ги няма.

482

Анонимен

преди 2 години

Я руснаците са ползвали БОВ, я азовците са се надрусали. Второто е по-вероятно. Байдън от кога им подсказва да ревнат, че се ползва БОВ. При наличието на вакумна бомба руснаците от какъв зор ще ползват БОВ? И от къде на къде цивилните? Като фашагите са свити на сърма в завода? Един "искандер" и да спрат да ни занимават със себе си. Ако са взели заложници, това е друг въпрос.