101

Анонимен

преди 2 години

Къде беше НАТО за Ирак,Афганистан ,Либия,Сирия ? Питам и отговор не искам

100

Анонимен

преди 2 години

Рук за Рушия

99

Военни

преди 2 години

Не Русия развали международния договор за забрана на ядрени оръжия.

98

Курис Пичерядис

преди 2 години

Абе не спряхте от тоя сайт да пишете глупости...Преди,беше за пандемията сега за Украйна.

97

Бай Гроздан

преди 2 години

Смехории са и трите глупости,наречени претенциозно сценарии.Глобалната ядрена стратегия на Русия винаги е била отбранителна,т.е. само ако и бъде под въпрос оцеляването и.Тактическата и ядрена тактика пък обратно - винаги е била нападателна,тези оръжия се използват по преценка на полевия командир срещу войскови съединения при настъпление,а от последното ги е страх от НАТО,защото без глобална ядрена война няма как да спрат Русия на територията на Европа.

96

Сценарият от страна

преди 2 години

на НАТО си остава без промяна - ние пълним Украйна със старо желязо ,а украинците да умират геройски до последния такъв за интересите на НАТО.

95

Анонимен

преди 2 години

Много ми е смешно, като чета изказвания от вида: "Давайте да трепем руснаците, а ако трябва да се свършва, да се свършва." Работата е в това, че това е дълбоко славянско и въобще източно мислене: Може да умрем, но ще е за правдата. Западните държави не разсъждават така -- те пресмятат рисковете и действат само така, както им е изгодно. И умирането за правдата не им влиза в житейските ценности. Тоест, повечето от русофобите тук имат реално руска психика.

94

Анонимен

преди 2 години

До Скоро: Споко, няма да има нужда от репарации. Русия сама и доброволно ще възстанови Украйна, както възстанови и обнови Крим преди няколко години. Разбира се, новата Украйна -- осъзнала грешките си, разкаяла се и на страната на братския руски народ. А вие как я мислите тая работа?

93

Сервилитет

преди 2 години

НАТО се намеси в момента, в който прати свои инструктори и оръжие в Украйна преди 8 г. Сега, след като страните-членки дарят въоръжението си на Украйна, ще се задължат да закупят ново въоръжение за милиарди от САЩ. Откакто сме в този терористичен съюз. само си плащаме, без да получим нищо реално в замяна.

92

ии

преди 2 години

До ББ -- Хохо, явно не познаваш украинци, те много отдавна мразят руснаците в червата! Гладомори, геноциди, третиране като трета ръка хора, въпреки че са "братя". Народа помни, духовете на мъртвите баби и дядовци изискват отмъщение

91

Ханко Курм

преди 2 години

Аре почвайте се с атомните вече да гледаме поне шоу като за последно (буквално)

90

повръщам

преди 2 години

Заливат ви с пропаганда от около 20 години и хората още не са се научили да си проверяват информацията. Явно всичко е загубено. Не виждам хубав сценарий. Предстоят ни САМО злини. И то големи. Такива беди ще ни сполетят, че няма да има къде да се скриете. Най-добре ще са гъвкавите - които разполагат с активи. Пасивите ще отидат зян. Това значи, че всички отивате в канала. ГЕРБ-ажии, вие най-вече, защото нито имате активи, нито умеете да правите нещо.. (дълбоките гербажии, не избирателите)

89

ББ

преди 2 години

честно не мога да осъзная слепотата на русите,преди тази жестокост,укрийнците и в какъвто съюз да бяха и...ако някои нападнеше русия те щяха да им помогнат ...щяха да се превърнат в част от армията им...толкова им вярваха...те бяха братя,по кръв,по душа,аз не чух обидна от украинец въпреки жестокостите и геноцида...това надхвърля лудостта г-н путин...вашето е...Историята ще създаде нови термини с които да опише лудоста която извършвате...не оставихте шанс за русия в бъдещето...убивате русия

88

ББ

преди 2 години

Нато ще влезе във войната,Нато няма да позволи военният геноцид на путин да продължи...Нато направи опит да спаси животи на невинни руснаци...ще е най-кратката Световна война...не повече от три дни...ще е технологична...това разбира се няма да даде предимство на китай...въпреки,че те окуражават путин с цел двойна печалба...отслабване на САЩ и използване ресурсно затъваща русия...путин е грешник единствено срещу руснаците и украйнците...нелепо го заблудиха и използваха...за столетия презрение!

87

Анонимен

преди 2 години

Има точно три начна: Просто Киро да продължава да плюе руснаците, българите да продължават да плюят руснаците, българинът да продължава да подкрепя плюещите навсякъде.

86

ЗИ ХАЙ

преди 2 години

Аз съм китаец, кой е най-хубавия китайски ресторант в България?

85

НОВА

преди 2 години

По Нова ще дават комедиен филм, с участието на Зеленски.

84

Укро Фашист

преди 2 години

До Анонимен 112 --- НАТО не поддържа войната, а помага на една малка държава срещу която се е изправила келявата машина на северовасточните азиатски екземпляри. Укро-фашистите са по-слаби от *** фашисти, а САЩ винаги са помагали на по-слабите и чупили вратовете на силните.

83

Двойни стандарти

преди 2 години

На пропагандата реагирате с двойни стандарти.

82

`‘*™°’

преди 2 години

Очакваме да наградят Зеленски с награда за мир. Не ме разбирайте погрешно. Пропагандата идва too much, налага реакция. Всеки човек с филтър ще се тригерне от световните новини. Но понеже не е Ковит и никой няма да го ограничават, на никой не му пука. Вижте кво. Може ако искате всякакви пропаганди да ни заливате, некои хора имат мозък. В случая си правят това, което щеха да си праят и без вас - неутралитет. Ама вие за това правите протест под наслов "Ние не сме неутрални" - демек против нас...