14

Анонимен

преди 2 години

Медиите ги правят журналистите, а у нас такива няма. Баце правилно ги нарече *** нищо не става от тях, магистралните труженички имат по-голямо чувство за чест от мисирките.

13

Анонимен

преди 2 години

Радев, ти наложи Вето над закона за фалшиви новини. Сега прозрачност? Как не те е срам???

12

Карандаш

преди 2 години

Отдавна на журналистите се плаща, за да НЕ пишат за едни неща, а не за да пишат за тях.

11

Анонимен

преди 2 години

Прозрачност, ама дръжки! Като е прозрачност що не пуснахте разговора на Радев с Херо Мустафа преди дни?

10

Халифат в Европа

преди 2 години

Какви медии, излиза казвай.............. "В България се изтезават хора по поръчка на политици и полицаи "!

9

Радев е позор

преди 2 години

Радев, Кирчовци, Кокорчовци са вредни за България. Зеления чорап ни ги натреси тия ид.и.от.и. А сега, след пълния им провал се крие като мишок. Неудачник!

8

Анонимен

преди 2 години

Този има НАГЛОСТТА ДА ГОВОРИ ЗА СВОБОДА НА СЛОВОТО! РАДЕВ Е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ!СЪСИПА ДЪРЖАВАТА! ДОВЕДЕ НЕКАДЪРНИЦИ , КОИТО ИМАТ И ВИДИМИ ОТКЛОНЕНИЯ! МИСЛЕХ, ЧЕ ЛЪЖАТ,НО ТЕ ДАЖЕ НЕ ОЦЕНЯВАТЕ КАКВО Е ПРАВИЛНО И КОЕ Е НЕПРИЕМЛИВО, НЕ СЪМ СНИСХОДИТЕЛНА,ПРОСТО ПРОСТО СЕ ОКАЗА МНОГО ПРОСТО!

7

Зозо

преди 2 години

Тези дето играха хоро в изборната нощ с Рундю - празнодумеца, за Великден да му ядат ушите вместо агнешко :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

6

Анонимен

преди 2 години

Долу Радев !!!

5

баба мара

преди 2 години

масово се трият коментари за да коментираш трябва да се регистрираш в телевизиитесе канят хора които нямат авторитет в обществото задават се глупави въпросии с това се съкращава времето за коментар на госта които са поканили затованяма гледаемост знаем коя телевизия към кои полит кръг е и какви ще савъпросите цензура до дупка никаква гласност

4

Анонимен

преди 2 години

Те отдавна са на концесия, на американските фондации.Тази е на блумбърг, ако отидеш в медияпул и скролнеш, най долу пише отворено общество, америка против българия и подобни. Нужно е да са български, с българско журналисти и кореспонденти. Не преписвачи на чужди завършили мисирщина със стипендия от сорос. На първо време обаче май е нужен бой за тия. Или както баща ми казваше, да има един двама обесени на площада.

3

Анонимен

преди 2 години

Този уш_ат раши_ст не беше ли сложил вето на закон, под ударите на който щяха даэпопадат разпространителите на фалшиви новини? Случайно ли е, че в България към настоящия момент има епидемия от пути_нофилия? Резидентът пак е ни лук ял, ни лук мирисал.

2

Ха, медий

преди 2 години

Г-н. Радев , по добре прозрачно приберете при вас вашето правителство. Като виждате проблеми във медийни, защо не виждате некадърниците срещу вас? Те са по опасни от медийни! Не само със цирк, некадърност мажоретки и всеки ден изцепки, но и ни струват все по нисък жизнен стандарт. Не ви ли бъдат очите нелепостите на организирания от вас състав на кабинет. Като си ги приберете, и медийни няма какво да работят.

1

лили

преди 2 години

Да ги дадат на концесия и да се самоиздържат !!