31

Анонимен

преди 2 години

36: ти от името на 7 млрд ли вече говориш? само Китай + Индия са ти 4 млрд и те подкрепят Русия, дори и да не го тръбят като западните пропагандиски медии. До тук сме 50/50, а другите продажници от запада не ги броя. Сега се замисли защо ФАЩ все още внася петрол и гас от Русия? нали щеше да спрат, ама ФАЩ реват че бензина им станал $7/галон. Интереса клати феса

30

Black Sea

преди 2 години

До 34 никой няма да им вдига колата. Само дето кредиторите им ще имат достъп да едни 300 милиарда от парите на Русия в долари, евро, франкове и пр. блокирани в момента. Други въпроси да те вълнуват?

29

Ямболски цървул

преди 2 години

1 милиард подкрепят ЛГБТ ценностите.7 милиарда не ги подкрепят.

28

ех

преди 2 години

До СндоИ едните и другите имат ракети обаче, та няма да е едностранно

27

Анонимен

преди 2 години

И като ги обявят в дефолт, какво? Ще дойде съдия изпълнител да им вдигне колата ли?

26

Ямболски цървул

преди 2 години

Всеки,който има интелект ще обяви САЩ за враг

25

Хамерикански дефолт

преди 2 години

И кой западен жендър смелчага ще иде в кремъл да си иска парите?Макрон, гинеколожката, жонсън, баЙ Дън?

24

Анонимен

преди 2 години

Егати кефа, тия отиват в кереча ахаххах

23

Ямболски цървул

преди 2 години

Светът не е Европа и САЩ!

22

Анонимен

преди 2 години

Фалита на москва е факт, отказват да плащат на кредиторите си, проблемът на русия е в това, че кредиторът ще спечели много повече от фалиралият си длъжник, защото винаги в договорът има ЧСИ!

21

Анонимен

преди 2 години

Фалитът е неизбежен. Не знам как русофилите си представяте русия да се мери със Запада. Ама вервайте си все пак, нема лошо.

20

Анонимен

преди 2 години

Спомняте ли си садамките, фалшивите долари на Садам Хюсеин дето само една банка в света ги познаваше в Ню Йорк ? Много скоро ще има ***, но вече освен доларе и милиарди евро!! Ще напълни цяла Африка, както и латинска Америка с стотици милиарди долари и евро ! Натам се е тръгнало на война, като на война! Купуваите злато, но то скача всеки ден и в момента

19

Сндо

преди 2 години

... и някой ден ще има я вземи тия ракеи и за закуска с кафето ще чета как няма трубинали, няма процедури, и САЩ ги няма - там един хубав пролив се заформил

18

ДА ВЕ !

преди 2 години

До Sk..Нали в щатите , парите им са мноО ''чисти'' , айде бегай да търкаляш аспирини по асФалтЪ !

17

Анонимен

преди 2 години

До 17Видехме ги целите 4 "приятелски" държави на Сибир, запомних само Еритрея и Северна Корея, заради Ким, най-дебелия севернокореец :))) Китай се въздържа, те си чакат момента, сърбетата винаги са били незначителни, тоест геополитически не са важни, то никой не остана :))

16

Анонимен

преди 2 години

До : 15 ----- Ааа искаш да кажеш, че терористите от Азов не могаг да облекат руски униформи, да сложат по една бяла лента на ръката и да си снимат зверствата?? Това ли ни казваш?

15

Sk

преди 2 години

Те искат да плащат, но не по банков път, а с укрити пари у олигарсите, което останалите не искат. Там е проблема, защото това са.мръсни пари, скрити за войни и подривна дейност.

14

Анонимен

преди 2 години

Как ще плащат с рубли по курс измислен от Мордор. Кой е тоя инвеститор които щв ги приеме тея рубли. Те дори русоробите не искат да им плащат в рубли, тея тръгнали външния дълг да плащат.

13

Анонимен

преди 2 години

Хайде да напишете поне една грамотна статия. Обяснете какво е "дефолт" и защо ползвате тук точно тазидума.Какви са последиците от това,къде са описани и при наличието на поставяне на Русия в такова положение не защото не може да плаща,а защото не й се позволява да плаща,как и кой ще я съди и ако я осъди-какво пък от това. Стига сте папагалствали и превеждали с гугъла неграмотно написани още в оригинал статии. Намерете поне един читав редактор в тая т.нар. медия и се консултирайте със специалисти

12

Анонимен

преди 2 години

Гледайте в директен ефир UA TV за зверствата на кремълските мародери!