274

ВДВ

преди 2 години

андрий белецки ще бъде доставен в Грозни! Рано или късно,но ще бъде доставен!

273

АнонимеН

преди 2 години

НЯМА ДА Е ТАЯ ГОДИНА, ЗНАЧИ НЯМА ДА Е ТОЗИ ВЕК! А КАДИРОВ ДА НЕ СИ МИСЛИ , ЧЕ КАТО СЕ УКРИВА В ДУБАЙ ЩЕ СЕ СКРИЕ!!! И ЗА НЕГО СПАСЕНИЕ ВЕЧЕ НЯМА РЕДОМ С КА *** И ТРОЛАВРОВ!

272

Ники

преди 2 години

Браво. Само така.

271

Анонимен

преди 2 години

Те като спретнат и един батальон от чукчи,тогава вие ще видите какво се казва армия на шейни с елени и руско знаме на тях.Кофтито е че могат да превземат територии само до където стига снега.

270

toti

преди 2 години

Света се е побъркал,щом такива мародери могат да се разкарват на свобода а камоли да воюват за да обиват Човеците!!! Това са чудовища ,как може да се дават по телевизия???!!!

269

Анонимен

преди 2 години

По вероятно е Кадиров да остане без брада, от колкото да влезе в Киев.

268

Руско падение

преди 2 години

Един обрязан шебек ще се бие за русия! Нали русия е в Европа? Да, ама не! Това е страна на обрязаните и безмозъчни същества. Приближаването им до хора е неуместно. Искам тук нашите руски роби да побързат при ходжите, за да са душевно по близки до Путин героите.

267

Шоп

преди 2 години

Воят на евроатлантиците е музика за ушите ми!

266

Мисли

преди 2 години

... на нацисти оръжие и помоще не се предоставят. Точка...

265

Анонимен

преди 2 години

Три-четвърти от руснаците са убедени, че Бандера е жив и той управлява Украйна.

264

до 306

преди 2 години

Кажи го в лицето на Путин на живо.

263

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Тик-токерът Кадиров с инстаграмната му армия ядоха пердах от фашагите край Киев.

262

срг

преди 2 години

рАмаЗан -гювендията, говори така за да вдига на Шуткин малкото пищовче, поне за да може да не си пика по чехлите дребният ***!!! Иначе памперса му е пълен с кафяво.....дърт човек си е живо бебе все пак.....

261

zdg

преди 2 години

Хахахахаха, а Андрий Билецки обеща да му отреже кратуната на тоя ляв *** и да му натика в задницата!!! Чеченските *** се оказаха супер-добри скапаняци, стават само за едно-да убиват и да се гаврят с деца и възрастни хора!!! Истинските "чеченски бойци"-както ги наричат путлерските ***-се намират в доброволните отряди на укрите!! Слава Украина!!! Героям слава!!! Смерть русских орков!!!

260

Анонимен

преди 2 години

Смех ..е бот бе хора какви лайкове слагате.. ..

259

Пешо истината

преди 2 години

А не е е ли обещал да хване жив Бандера

258

Анонимен

преди 2 години

До Този.. ..нямало да се предадат но тогава защо има толкова дезертьори. Аз не съм против. Нормалните хора не искат да се бият за Америка...

257

Анонимен

преди 2 години

Чеченските бойци са мюсюлмани и това им дава предимство. Те имат друга житейска философия. Те не се страхуват от смъртта и в исторически план са смели бойци. Те са равноправна и равнопоставена част от РФ но троловете от къде да знаят това.Те чеченците обичат и се гордеят със своята родина. Лоялни са.

256

Със тея муабети...

преди 2 години

Баба ми гонеше византийците от центъра ! Тоя си внушава ,че са някакви много страшни воини и всички ги е страх от тях ! Ами да бяха ги пуснали само тях да превземат Киев ,ами как щяха да ги обръснат там.....

255

Анонимен

преди 2 години

Кадиров говори така за да повдига тонуса на руската армия. Изобщо такъв е смисъла на участието на чеченците да повдигат тонуса на русначетата които са леко малодушни...