20

Зевзек

преди 2 години

Ами сложете за шеф на БНБ Спецов, той нали е спец по всякакви далавери.

19

Анонимен

преди 2 години

Гюров отдавна трябваше да го направи, защото не е достатъчно подготвен за този пост. Но видяхме, как господин кирчо, Лена, председателчето на НС лобираха насериозно за Гюров, и аха аха да го натресат по политическа причина.

18

Анонимен

преди 2 години

Управители на БНБ: (1) Тодор Вълчев: период от 9 януари 1991 - 24 януари 1996 г.;(2) Любомир Филипов от 24 януари 1996 - до 11 юни 1997 г.;(3) Светослав Гаврийски от 11 юни 1997 г. - до 9 октомври 2003 г.;(4) Иван Искров от 9 октомври 2003 г. - до 14 юли 2015 г.(5) Димитър Радев от 15 юли 2015 г. до ......Назначените управители от БСП/БКП и от царя и ДПС винаги водят до огромна инфлация в България и до фалити на банки. Нищо добро не ни очаква с БСП/БКП във властта

17

пияница мистик

преди 2 години

До пенсионер-ветеран === А ти ходи ли да гласуваш? Или гласува срещу ГЕРБ и Борисов, щото "много крадял" и имал отключено нощно шкафче с кюлчета, нищо че стоманената му каса е на 2 метра до вратата на спалнята :))) Яж сега омлет за 22 лева и си мълчи като пич, че бой и eвън не се връщат :))))

16

ГЛИСТ А НЕ ГЕН.

преди 2 години

СЕГА ЯНЕВ СЕ ГЪРЧИ ПО ТВ. НЕ ДАВА ОЦЕНКА НА ПУТИН.

15

Анонимен

преди 2 години

Това момче освен преподавател и студент, друго не е бил ... няма никакъв практически опит извън това, което е чел в учебниците. То и аз съм чел доста учебници, но не съм кандидат за гуверньор на Бнб.

14

Анонимен

преди 2 години

Ще ни вдигат парното за следващия сезон ... ние сега едвам го пращаме, ако стане като с олиото сме дотам! Направо няма значение кой щял да е шеф на БНБ, сичкото ни пари ще го плащаме на топлофикация!

13

Анонимен

преди 2 години

простопотките са клекнали на славуна... сега ще клекната и на импексова... абсолютно нормално.. все пак още от самото начало са в поза партер с гръб към козяк.

12

КАКВИ ПОЛИТИЦИ?

преди 2 години

КИРЕТО С МЪКА СИ ОТТЕГЛИ БАДЖАНАКА. КОКАИНА Е ПОДЕЙСТВАЛ.

11

пияница мистик

преди 2 години

Май и на тоя са пратили плик с патрон 9мм :)))

10

РЕАЛИСТ

преди 2 години

кирчо с меките китки винаги е бил страхливец и не решителен малко да го натиснат и се посира що остава от запада да го натиснат и българия е продадена.оставката е неизбежна ако ли не ние ще го принудим докато българия е полужива да я спасим от неможештите.

9

пенсионер-ветеран

преди 2 години

по време на най-тежките години след 1990, сиромашкото ми ядене беше бъркани яйца със сирене, през 2022 ПП направиха това невъзможно, маслото от 3 лева стана 6, а сиренето, което купувах от 8 лева на 13 лева, вече 1 бъркани яйца със сирене струват 22 лева и това без тока и времето да си ги сготвя?! това е Геноцид!!

8

...

преди 2 години

И двамата не ставате за *** за зеле

7

Анонимен

преди 2 години

Най-накрая, здравият разум надделя. Този не беше никакъв кандидат. Просто се натресе в последния момент, извади някакви съмнителни дипломи и участва колкото да провали кандидатурата на ИТН, и това при все, че ПП обещаваха подкрепа за ИТН.

6

АЗ СЪМ НАСКО!

преди 2 години

ДА ТУРЯТ НАСКО КУЛТУРАТА БЕ!

5

КОЕ Е ДОБРО ЗА НАС?

преди 2 години

ДВАМА НЕПОДГОТВЕНИ ЗА ОТГОВОРНИЯ ПОСТ? ЕДИНИЯ РОДНИНА ИЛИ КУМЕЦ НА КИРЕТО, ДРУГИЯ ЧАЛ.АР ИЛИ ДПС-АР!

4

4 КОАЛИЦИЯ

преди 2 години

СЪГЛАСИХА СЕ НА РЕМИ?

3

Анонимен

преди 2 години

ХИТЪР ХОД.СЛАВИ Е ЧОВЕК НА БУЦИ И СЕГА НЕГОВИЯ БАНКЕР ЯВНО ЩЕ БЪДЕ ИЗБРАН ОТ ГЕРП И ДПС.

2

Слави Стратег

преди 2 години

ИТН заплашиха, че ще разтурят коалицията, уж заради РСМ и резултатите вече са налице.

1

преди 2 години

Заплашен ли е бил