18

Анонимен

преди 2 години

Ния българите празнуваме простени поклади не празнуваме велигден.

17

Анонимен

преди 2 години

Нема начин. Хотелите са заети от украинци. Вие чо че дирите там?

16

Петко

преди 2 години

Ше има ядене и пияне, дрифчета и ше гармим пиратки. Сичко сам подготвил. Не сам некои еврожендар а сам православен християнин и ша се чуе как пукам. Еврожендарите може и да празнуват като мишоци със изнезени козички ама ние сме патриоти и маже.

15

До павел

преди 2 години

Павка, ако я опънеш моята крава ще ти платя хотела и вечерята. Ако и не ми я върнеш, ще те черпя до гроб!

14

Павел

преди 2 години

Ей сега ще завра жена ми в кухнята, вместо да я заведа на морето на хотел и луксозни ресторанти. Ако се чудите защо жените ви слагат рога - затова е. Защото ги третирате като роби. Обикновено ви слагат рога с някой като мен ;)

13

Лллл

преди 2 години

И българинът има нужда да смени обстановката и какво по хубаво да се порадва на ранно море . И цените не са толкова високи , а и друг се е потил в кухнята . И аз бих хапнала професионално приготвено агнешко !!! Весели празници !!!

12

мда

преди 2 години

Празнуването се изразява в ядене и пиене. Нищо общо с християнството.

11

Анонимен

преди 2 години

Тези които празнуват по хотелите са хората от типа голямото добро утро ! Лицемерни и нагли като украинците ,поне на едно място ще се съберат !

10

атеист

преди 2 години

До 1..."Великден се празнува в Божия храм а не по хотелите!...."..................................Е, па, нЕма цял ден да сме в храма я! Хотелът- за след храма!

9

Стойчо

преди 2 години

Най-обичам да любя сочни дебеланки като Адел!

8

Анонимен

преди 2 години

Атеист съм като комунистите едно време,боли ме .... за великдена!!

7

Сашо

преди 2 години

Българинът пари за глупости винаги има...иначе е много беден...Те затова рекламите за бързи кредите са навсякъде - върви им бизнеса.

6

Ларавел

преди 2 години

Винаги сме в Слънчев бряг за Великден. Днес е много живо, благодарение на украинците. А и руснаците не смеят много много да се разхождат. В магазините се правят на украинци за да не ги гонят

5

Анонимен

преди 2 години

Ей та не се родих един украинец - щях да си пътувам без билет, да си паркирам Жипа без талон, хотела без пари и българите да ми кихат по 1240 лв на месец.

4

Анонимен

преди 2 години

Аз съм Наско и се бъзикам с герберите и техните медийни слуги!

3

Аз съм Наско

преди 2 години

Здравеейтеее, аз съм Наско! :))))))) Пожелавам Ви приятна неделяяя и приятен Великдееен! :))))))))) Аз съм на трета линияя. Ще се видим скороо. Обичам виии... обичайте ме и виеее. ;) ;) Дългооо времеее ви нямашеее по хотелитее.... Сегааа идетее да видитеее украинциите каак празнууват по хотелитее заа 40 леваа на дееен!

2

Анонимен

преди 2 години

Засилен интерес друг път! Хората нямат пари за тока и си броят стотинките до заплата, сега засилен интерес?! Да е засилен....колко да е засилен???

1

.

преди 2 години

Великден се празнува в Божия храм а не по хотелите!