53

Пенкилер

преди 2 години

Изненадайте всички и направете сърми и ошав!!!

52

Анонимен

преди 2 години

Слушаш заместник земеделския министър Иван Христанов и началника му, които казват "Очакваме спекула по отношене на яйцата и агнешкото" и разбираш, че такова първосигнално очакване може да има и един първокурсник в икономически техникум. Тези сме ги избрали министри и сме им дали в ръцете институционални инструменти, за да управляват икономическите процеси в държавата и да се борят със спекулата. А те седят и очакват като мързеливи некадърници.

51

Благодарности

преди 2 години

Разликата в цените отива в джоба на семейно-проятелският кръг на Кирил Петков - Даниел Лорер и жена му Виолета Лорер, Лена Бориславова и Андрей Гюров.Благодарете им на тях за тези цени!

50

Waffen SS

преди 2 години

До Анонимен 65//"Миналата и по миналата година агнешкото беше 12 лв./кг." Като цяло агне цената е там някъде ,като предна четвърт беше някъде към 14лв/кг с толеранс , а заден бут към 17-18 лв/кг.Става въпрос само за българско агнешко.

49

Чобанин

преди 2 години

Никога агнешкото не е било 12лв. Всъщност беше, но преди 15 години. Занимавам се с овце от 25 години.

48

Таня

преди 2 години

Прясно агнешко под 40лв за килограм е обир над животновъдите. Пресни яйца под 1лв за брой също! Българина трябва да се научи, че качеството струва пари. Ако и труда му е качествен, също ще струва пари. Така че, мили мои, не се скатавайте, а учете и работете.

47

Георги

преди 2 години

Хаха, не съм ял котки до сега. Или може би съм ял, но без да знам :)

46

Георги

преди 2 години

Нямам идея. Охладено е, не е замразено. Вечерта мога да ти кажа как е на вкус :)

45

Началника гледа

преди 2 години

А защо трябва за определен празник цените да растат?За да се разграничават за пореден път бедни от богати ли?

44

до 57

преди 2 години

на 18 лева агнешко, се обзалагам на каквото кажеш, че става дума за внос от Австралия или Нова Зеландия, дълбоко замразено и на около 20 години.

43

Георги

преди 2 години

Вчера жена ми купи 3кг агнешко на цена 17.90лв/кг от някоя от големите вериги, но не запомних коя.

42

Театър Сълза и Смях

преди 2 години

Спекула?В България?!Невъзможно...............

41

Сметалото

преди 2 години

Дайте да я сметнем тая "спекула". Отиваш във фермата. Купуваш агне 8 лева/кг. Рандемана е 50% ако смяташ и дреболиите. Трупното месо моментално ти стъпва на 17 лева. Да ама чобана касова бележка не издава. Издавам аз. Агнешкото стана 20 лева. Ама аз имам разходи по траспорт, хладилници, наеми на складове и магазин, заплати и осигуровки на персонал, ток, вода, режийни, данъци, такси, налози. Ама нали искам и едни 10-15% печалба. Един път годишно се купува агнешко. 25/кг е нетипично НИСКА цена!

40

ама

преди 2 години

ВСЯКА ГОДИНА ОЧАКВАТЕ И НИЩО НЕ ПРАВИТЕ

39

проба

преди 2 години

проба

38

Fallschirmspringer

преди 2 години

"..Никоя източноевропейска страна не направи такава глупава земеделска реформа.Сега България е вносител на всички онези плодове и зеленчуци, които е изнасяла.В края на комунизма имаше 10,5-11 млн.овце,България изнасяше агнешко на 3 континента.Сега има 1,5 млн.овце,има внос на агнешко и от Нова Зеландия. И ако припомниш тези факти за ликвидацията, някои запалянковци по споровете преди и сега веднага ще те нарекат комунист,който иска ТКЗС-та."Да ама има банани и който не скача е червен

37

Анонимен

преди 2 години

Харвард явно е в пъти по-зле от който и да е български университет. Но те тези класации си ги правят англосаксите. Затова само се редуват английски с американски университети на върха. Тези некадърници допускат учебникарски грешки в разхищението на парите ни! Засилват инфлацията и по този начин всички пари ще отидат за хляб и кисело мляко, а за строежи и ремонти забравете. За иновации и технологични решения и проучвания е смешно да си мислим. Пенсии и социални плащания не се правят с готови пари

36

Анонимен

преди 2 години

и по-зле ще става, така че спокойно

35

Анонимен

преди 2 години

От самото начало на това правителства , те самите говорят колко голяма инфлация ни чака , как има спекула и вие с говорене е създавате. Не вярвам да сте толкова неуки да не го осъзнавате. Не Ви разбирам Харвардското ууправление , колкото и да ви подкрепях Само говорите анти Путин , с Гешев и Борисов приключихте. Неуки и необразовани сте независимо, че повтаряхте Харвард , Харвард една работеща икономическа мярка нямате, освен да наливате готови пари и то не в тези бизнеси дето имат нужда.

34

Анонимен

преди 2 години

Всички министри и зам.министри за къв ... сте на тоя постове като нищо не правите. Било се очаквало, имали съмнения, знаели, чували, анализирали, казали им, докладвали им и ефекта е равен на 0. Народът беден, гладен, болен и луд, а министрите сити с добри заплати и нищо не правят. Това е гавра със собствения ти народ.