21

Ъц

преди 2 години

Алоуууу...., само за един месец промишленото производство в Европа се съкрати до 20%... А, инфлацията отчитате ли я??? Що не пишите и не дискутирате по Тв-то тези фактори, нали си УЖ "Финансист"!?

20

Анонимен

преди 2 години

А санкциите какъв ход са?

19

Каажи честно?

преди 2 години

Мъдра мисъл...

18

Анонимен

преди 2 години

Едно е да плащаш директно с рубли, друго е да си плащаш директно в долари и евро, а след това някой да ги обмяна. Русия просто се запасява с валута обмяна прясно напечатаните рубли.

17

Истукан

преди 2 години

Милен Велчев опоска всичко заедно с царя и сега са добре. Няма ги вече НДСВ, ама царят го има и си върна имотите като осъди България в Страсбург.

16

Анонимен

преди 2 години

Наскоро Си обеща по една руса жена за всеки неженен китаец.

15

Анонимен

преди 2 години

До Тоя па Така е. Китай когато купува плаща в юани. Юанът не е конвертируем по каналния ред. За да се конвертира трябва да мине през Китай.

14

гАз

преди 2 години

А, "Санкциите" какво са, бе, ДЕфективен Меринджей??? -))))))) Ей, Лицемерието и Двойните ви Стандарти са безгранични!!!!

13

пасарела

преди 2 години

Милене , прав си за плащането на газа от Русия че е политически ход на Путин , защото той няма друг отговор на ембаргото от ЕС и се мъчи някак да отговори ! Ако ЕС и другите страни му дадат отпор , рано или късно той ще клекне , ама те трябва да са единни . За управителя на БНБ все ще се намери някой , никой мен няма да ме пита , защото ще получи една дъ....га майна !!

12

Веско

преди 2 години

Все не мога да схвана. Иска да купува газ от Русия, ама да бъде в някаква друга валута!? На това как му викат ако не политика?

11

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 16 Много скоро няма да е най-голямата страна по територия, защото това ще е Китай.

10

Спеца

преди 2 години

Българите ги интересува да имат газ на поносими цени!Дали с политически или други мотиви не е интересно !ТРЯБВА НИ ЕВТИН ГАЗ!

9

Тоя па

преди 2 години

Още си мисли, че му е едно време. Русия ясно каза, че ще се съобразяват с нея. Ще има нов ред с много държави, които няма да търгуват нито в долари, нито в евро, а само в национална валута, защото само тива е независимост. За сведение Европа забрани вноса на въглища от Русия, а Русия веднага ги насочи към Китай, като китайците ще платят в юани, а не в друга валута. Щатите и Европа дори не разбраха, как ще бъдат изиграни. Те ще бъдат изолираните.

8

Анонимен

преди 2 години

Па ти си плащай в долари, ако *** ти приеме. Леко се поинтересувах и наште отлетяха като балони. Но докрай за ЕС! До пълен фалит.

7

много е просто

преди 2 години

Купуват се рубли от борсата в Санкт Петербург и с тях с купува газ от Газпром. Единственото изискване валутата с която се купуват рублите предварително да се депозира преди това в руска банка, може с евро, с долари, с всякаква валута за която могат да намерят рубли на борсата. Разбира се това е само възможност, ако не им харесва курса на борсата, може да потърсят рубли от другаде, и скоро в западна Европа ще има много брокери които ще предлага рубли на конкурентни цени.

6

Анонимен

преди 2 години

русие е в СЕЛЕКТИВЕН ДЕФОЛТ! Миленчо, знаеш какво е това, нъл тъй байновото?

5

Сандо

преди 2 години

Тоя не белше ли министър на финансите? Ако е така нищо не разбира от макро икономика

4

Анонимен

преди 2 години

Немили народни крадци (демокради) и недраги овце (гласуващи данъкоплатци-бачкатори) - вие си мислите, че сте хванали човешката природа за шлифера с рушащата ви цивилизация. Че сте обуздали хищническия инстинкт с хитринки като търговия, наука, закони и морал. Но всеки нов ден в този измислен от вас свят е само печелене на време, защото въжето около вратовете ви става по-тясно и сте все по-близо да увиснете, и да бъдете изядени от закони, които са по-древни, по-истински и ПО-УЖАСЯВАЩИ от вашите!!

3

Анонимен

преди 2 години

На този не трябва да му се вярва и една дума.

2

Анонимен

преди 2 години

Работата с банката е на живот и смърт. То заплахи, маплахи. Явно там е ключа за бараката.