40

Анонимен

преди 2 години

"Захарова: Компанията сама подписа присъдата си" Що ко стана? Ще нападате и Youtube ли ?

39

Анонимен

преди 2 години

Немили народни крадци (демокради) и недраги овце (гласуващи данъкоплатци-бачкаторчета) -- вие си мислите, че сте хванали човешката природа за шлифера с рушащата си цивилизация. Че сте обуздали първобитния ужас на джунглата с морал, наука и законие. Но всеки ден живеете по-зле и сте все по-близо до това да бъдете повлечени и изядени от закони, които са по-древни, по-жестоки и по-неизбежни от Човешките.

38

Stiker

преди 2 години

Хахахах, където и да се покажат мужикистанците - отвсякъде им го подават! Слава на Украйна, смърт на кремлинския травестит и кликата му!

37

До 39

преди 2 години

HarmonyOS се казва, линукс система е. Нямам мнение, защото китайски бо.к.л.у.ц.и не ползвам. Иначе гугел не е операционна система, а е търсачка. Операционните системи са iOS и андроид.

36

Анонимен

преди 2 години

И колкото повече блокират,толкова повече лицемерното им личице лъсва.Но канали за комуникация има и ще има въпреки напъните на САЩ.Какво казаха за украинската ракета на гарата вчера?Защото вече знаем и от къде точно е изстреляна вчера,сериен номер и кой е наредил стрелбата.Санкций за Украйна,нещо в Хага дали ще има?

35

Анонимен

преди 2 години

Някой ползва ли китайската операционна на хуявей? Добра ли е защото започнах да обмислям изоставяне андроид и гугъл като цяло? Как е положението с приложенията, картите и тн.

34

Бай Гроздан

преди 2 години

Милиардерите собственици трябва да са особено внимателни дългата ръка на Москва да открадне някой и да го изправи пред съда и половината да го осъдят от 15 години едва ли ще изкара в руски ГУЛАГ в Сибир и две,но дори и да ги изкара ще му помогнат да намери покой както помогнаха на Магнитски.Влезлите ги вадят само,ако идат на фронта,но при тази война едва ли ще прибегнат до услугите им.Глобите е ясно,че няма как да им ги съберат,а и в САЩ пред техен съд трябва отново да се доказва основанието.

33

Анонимен

преди 2 години

Захарова призова руснаците да си прехвърлят видеата на други платформи и да ги съхранят възможно най-скоро. Значи се задава блокиране на Ютуб в Русия.

32

До 33

преди 2 години

Не знам ти какво гледаш, но аз обичам и подкрепям множество руски стриймъри в тубата. За съжаление всички отдавна вече заминаха за Грузия и др страни и постват клипчета оттам понеже бяха сигурни че тубата ще бъде банната дори по-рано от сега. Страшно много хора си изкарват парите чрез стриймване в Русия и сега и това няма да го има. Истината е че бъдещето на свободна Русия гние в Гулаг - Навални!

31

Анонимен

преди 2 години

Още едно срамно решение за свободата на информация.

30

Анонимен

преди 2 години

Аз ако съм на мужиците сам няма да ползвам тези западни капиталистически платформи... Така де, само *** платформи ще ползвам... Ама капиталистите от ютуб дават кинти... А комунистите не дават нищо...

29

Анонимен

преди 2 години

И как точно са напуснали Русия, след като продължават потребители да качват неща в youtube? Ето точно това е западното лицемерие. Фейсбук блокира достъпа да всички официални руски медии, но когато самият фейсбук беше блокиран от властите ревна че била нарушавано правото на информираност. Правото на информираност предполага възможност да чуваш различни гледни точки. Едностранното отразяване по която и да е тема е точно обратното на декларираните запанди ценности за "свобда, право на изразяване"

28

Анонимен

преди 2 години

До 30 Засегнах ли те или по принцип си такъв нескопосаннн? Какво значение има тикток китайски или не говорех като цялоХайиде у лево

27

Анонимен

преди 2 години

До 30 Ти да не си от тези със синята кръв. Същите които определят кое е истина и кое не

26

До 24

преди 2 години

ТикТок е китайски. Незнанието лъха от теб, затова няма нужда да коментираш теми, които не разбираш. Виж там за магарето на село дали има статия, да си излееш душата.

25

Анонимен

преди 2 години

До Германец По-голям питек от тебе няма

24

Анонимен

преди 2 години

Германец,спокойно.Утре може никой да няма мозък,защото ще бъде изпарен от атомни бомби понеже сте слепи.

23

Германец

преди 2 години

Само така, стига са мътили останалата чаена лъжичка мозък в кратуните на ***.

22

Анонимен

преди 2 години

Така е...повярваха им за Буча,вързаха за Краматорск,сега химическа атака в район където са руски войски и сигурно сами ще се тровят,после се намесва НАТО и бууум ядрена война.Дано утре сме живи.

21

Анонимен

преди 2 години

Ебасси демокрацията и свобода на словото. Само на документ, блокираха всичко що има различно мение от Запада като започне от Туитър до Тикток. Пародия Та като гледам не знам дали Путин бил диктатор ама Запада и ние сме същите без разлика. Хипократи