205

рубладжия

преди 2 години

дорбе й се отразяват парите на Корнелия като я гледам...опънала кожата

204

Анонимен

преди 2 години

Има заплахи във форума срещу инакомислещите. Не е редно. Обмисляме как да постъпим.

203

Анонимен

преди 2 години

И до утре Русофобите да слагате минуси това няма да промени фактите. Когато фактите говорят и боговете мълчат. Можете да избиете русофилите и да ги изтребите или живи да ги изгорите вързани.

202

Рушняк

преди 2 години

Нинова се оказа по-добра от Борисов в обслужването на рашистка Мужикия. Решетников е попаднал на идеалния си слуга. Единственото решение е да се сформира парламентарно мнозинство от антирашистки депутати, което да поеме страната в тия критични времена. А то да импийчне пРезидента.

201

msm

преди 2 години

Нещо не разбирам позицията на тази матрьошка? Как според нея трябва да свърши войната по-бързо? С унищожението и заробването на една нация от фашизирания руски император!? Как е възможно министъра на икономиката да спира продукцията на военните ни заводи!? Що за икономика е това!? Или е по-скоро руско робство в главата на матрьошката. Робство, което иска да наложи на държавата ни!?

200

Анонимен

преди 2 години

Защо точно сега ВиК реши да сменя водомерите. Старите си отчитат. Не може ли правителството да удължи срока за подмяна поне с 1-2 години. Този масраф е непосилен за хората.

199

Анонимен

преди 2 години

Надявам се Нинова и БСП като четат коментарите да си отговорят на въпроса за войната. Троловете имат неуважителен тон към тях, но такъв беше тона на всички медии спрямо Русия през всичките тия може би 20г. Дори БСП не се застъпваше. Това беше противно говорене и омраза каквато няма никъде по света. Медиите искаха да няма живот за руския народ. Ужасна пропаганда и чашата преля. Срещу най гласовитата страна стана война. Забранете троловете и американските НПОта. За да няма война по света и у нас.

198

Анонимен

преди 2 години

Русофобите почивайте да гоните русофилите. Да им връзвате ръцете и краката и да им режете гърлата, защото много знаят и вече не се траят.

197

бай Ламби

преди 2 години

Абе кои бяха тия БСП бе?

196

Анонимен

преди 2 години

В България няма свобода на словото. Има слободия. Има *** и ботове. Тук не можеш да си напишеш мнението ако не кореспондира с официалното. Веднага цяла сюрия неграмотни *** ти се нахвърлят. Аз не пиша за пари. Имам си мнение и го защитавам. Може да ме убеди но не може да ме накарате насила да обичам или да мразя. Умния човек има мнение. Никой не може да го заплашва и прочие.

195

никога повече

преди 2 години

Български социалисти Възраждане национал социалисти с едно име фашисти.

194

Анонимен

преди 2 години

Хора ли сме? Само ние ли ще останем единствената червена *** на Европа,която няма да помогне срещу звяра Путин. Говорим за изнасилвания на малолетни и застрелване на вързани хора. Ехо, българино, събуди се. С какво те плашат, с какво те зомбират. Никой не е нападнал Словакия, Чехия, Полша. Има ли мъже в България?

193

Калеко Алеко

преди 2 години

Боже, че кой се интересува от постулатите на другарката Импексова, както и от диагнозата на пациентите и от клиничната пътека дето води към Бузлуджа ... а и какво и е националното на тази джихадистка клетка на червени приватизатори, заченати на Бузлуджа с постановление на Кремъл ... ?!

192

Анонимен

преди 2 години

Подкрепям!!!!

191

Анонимен

преди 2 години

Не е чудно че и руснаците през първата световна война и англичаните и американците през втората световна война са бомбардирали българите.Как си го обяснявате.Никой не обича предатели.

190

Светът срещу Русия

преди 2 години

Сега се играе мачът целият Свят срещу Русия. Този мач сме го гледали вече. Спомням си как завърши предишния подобен мач с разпадането на СССР...

189

Анонимен

преди 2 години

Нидей ривахте! Дадохме на Украйна 8 броя чертежи на Ф 16. Искаме само половината цена, която сме платили.

188

Въпрос към Куурнелия

преди 2 години

Как една млада ***(Куурнелия Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

187

Анонимен

преди 2 години

Ми че то у нас е пълно с украински дезертьори, крият се в провинцията. Научи се да търпиш и чуждо различно мнение. Съпричастност е клише от социализма и комунизма.

186

Анонимен

преди 2 години

В България се развяват знамена на България ЕС (всички държави ) и Нато а на Украйна е в знак на съпричастност и солидарност защото са нападнаха страна и бягат от войната а тези който веят руски знамена провокират защото са искат да не сме Нато и ЕС и са проруска партия