21

Мда

преди 2 години

ПО-ДАЛЕЧ ОТ РАША, ЗНАЧИ ПО-БЛИЗО ДО РАЗВИТИЕТО, ЕВРОПА, МИРА И ЩАСТИЕТО!!! РАЗВОДА С ОКУПАТОРА ДОНЕСЕ НА БЪЛГАРИЯ СВОБОДА!

20

Ъц

преди 2 години

Гониш - не гониш, вече все тая, шъ го ...ме яко Зимъска с високите цени на електричество, горива, транспорт и храна! Квото сме си надробили, това ще сърбаме!

19

Bg izmet

преди 2 години

ГУЦАНОВ БАРАБАР САС МИТРОФАНОВА ВЬН.

18

по-далече от Русия

преди 2 години

Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция.Импичмънт на проводника на руските интереси Грипен Решетников Радеф !

17

М.и

преди 2 години

Е.м.и тогава й затвори устата. Защото тя продължава да унижава, обижда и лъже!!! И честно казано е оцида и за България и за раша да държат такъв "дипломат".Обясни й Гуцанов как тя трябва да уважава, да следва и да не се бърка в решенията в България. Тя е ЧУЖДЕНКА!!! ТЯ Е НИКОЙ ЗА БЪЛГАРИЯ !!! Ако не успееш да си върви!

16

Анонимен

преди 2 години

За какво всъщност ще я гоним? Да правим кeфа на американците? Малко ли направихме за укрити -сменяме имената на наши улици за прocтoтиите на укрите.Приехме ги, плащаме им храната и хотелите. На баща ми работил 38години плащал осигуровки пенсията не са увеличили а на укрите здравеопазване безплатно, училище за децата безплатно. Ще вземем да им слугуваме.

15

Прибери си я

преди 2 години

Прибирай я у вас. На нас не ни е приятно да ни плюят, а ние да се правим, че вали. Взимай я във Варна, ще си намери и компания там. Махни я оттук.

14

Тодор

преди 2 години

Ако не сме единни с цивилизования свят срещу тези примитивни варвари и нас ще се опитат да прегазят! Изгонването на мутра. фонката е въпрос на национално достойнство!

13

Андрейчов

преди 2 години

Тази нахална рускиня просто не трябва да остава повече в България - в страната ни има много дипломати,но само тая си позволява да ни диктува условия и да сипе заплахи ?! Да си върва да зплашва в Русия - с тая отвратителна война уважението ни към съвременна Русия свърши!

12

Анонимен

преди 2 години

Снишаване, снишаване другари! Нали така учеше Вожда другарю Гуцанов! Вие сте изпълнителен ученик в класа на бе-ка-***!

11

до БСП умре

преди 2 години

Възраждане ве електората на Болен и част от заблудени националисти!

10

?!?

преди 2 години

Първо теб и това което представляваш

9

Анонимен

преди 2 години

БКП да ги изгоним заедно с Митрофанова, не е ли нагло да си реално с най-малко гласове от коалицията обаче да поставяш условия, какви сте ви бе айде чао.

8

БСП умре

преди 2 години

Възраждане ви взеха електората и се чудите каква глупост да кажете вече

7

факт

преди 2 години

Днес в Украйна пристигна Урсула фон мон фон и о чудо стана касапницата в Крематорск,нацистите от Украйна избиха хора за да да я разхождат по трупове....срам и позор.

6

Black Sea

преди 2 години

Колкото повече одъртява тоя по верни май стават слуховете че баща му е Александър Лилов. Кажи бе Гуцанка, как съсипахте Елит банк, катамараните, нещо за парите за градски транспорт във Варна с които се облажихте а за града купихте стари нафтови печки от Балканската война. Как заради това да се прибираш по-бързо цял булевард ръчкаха , че и светофар сложиха. Обаче заминавате с БСП. Маските падат.

5

.

преди 2 години

Това не е ли "Медузата Гуцанов"?? Като какъв се обажда, особенно предвид славата, която му се носи??

4

Анонимен

преди 2 години

Гуцанов,къде скри рублите?

3

Анонимен

преди 2 години

Напротив,отдавна вече трябваше да е изгонена!

2

Анонимен

преди 2 години

Ако дипломат не се отнася с уважение към България, тогава този дипломат да се изнася. Няма какво да го мислим - уважението е скъпо. В момента в който почнем да мислим дали да сведем глава, няма да се получи да ходим изправени.