48

ф

преди 2 години

Кланиците ги субсидирали с по 10 лв. Но, агнето не ходи само до там. Ще минават калпазаните да го изкупят от т.нар. обикновен човек, на когото най-вероятно ще му платят по пет лв. на кг. Че то такава беше цената преди 10 години бе. Което значи битият бит, втората част не винаги е весела, а готованковците на кяр. Баста. Най-добре във фризера.

47

Анонимен

преди 2 години

Ще пропусна!!! На инат.

46

Анонимен

преди 2 години

Важно е, че за Украйна пратихме, те да си хапнат.

45

Анонимен

преди 2 години

Ама защитавате фашистите в Укропия,нали? Еми,яжте и за 100лв. Килограма И курешки ще проядете скоро от глад

44

Анонимен

преди 2 години

Вегетарианец съм. Не веган. Просто не ям месо. Нямам никакви драми нито за Великден, нито за Коледа. Козунак с великденска салата, много яйчица и пастървичка.Пропуснете агнешкото, ей така напук. Нищо няма да ви стане.

43

Анонимен

преди 2 години

Добре, че хич не ме вълнува агнешко. Има други по-добри мръвки. Лошо е, че сега ще се спекулира със всичко. Българина тича да брани другите, а за себе си нищо не прави. Я никой да не купува и да видим каква ще е цената. Всяко домакинство може да изкара празника без агнешко.

42

Анонимен

преди 2 години

Аз пък въобще не смятам да купувам. Съжалявам за тези които ще платят 20лв/кг

41

За Празника

преди 2 години

Великден ще има за нашата трапеза домашен козунак, боядисани яйца и ястие от пилешко месо. Добре е да се запазят агънцата и овцете, та да се развива животновъдството в България. От овцете освен вълна, българите могат да се насладят и на вкуса на овчето сирене. Който иска може и без агнешко.

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Агнешко на Гергьвден !Не като по време на социализма по цяло агне ,а по 1-2-3 килограма , а някой други ще минат с дробине,черавца и агнешки главички Кога баба ви и дядо ви са яли агнешко на Великден ?

39

Анонимен

преди 2 години

20 кинта кило, 10кинка киловат, 15 кинта въглища, 20 кинта газ.... То май не стига само месото, требе и мурафет, да се приготеи :) За зеленчука няма да споменавам, че на него и оливие му требе, па се сещам и за едни работи в бутилки ... Честит Великден, а после и Гергьовден!

38

младен

преди 2 години

Абе трябва си му на *** една криза така леко да го отрезви. Хем затлъстял и от колата не слиза хем и ***.

37

Анонимен

преди 2 години

До ЧЕСТИТО ГAHЬ0ВЦИ Заслужава ме си ЕС и членството в ,,клуба на богатите ,,. Таз година 20лева -догодина 40 лева . Честито европейци !

36

Анонимен

преди 2 години

До Алекс Българската православна традиция е на Великден е да се консумира всичко друго, но не и агнешко . Агне на Гергьовден и в някои краища на страната ни на Св.св. Кирил и Методий. Агнешко на Великден е умишлено натрапено при демокрацията с цел унищожаване и подмяна на традициите на българският етнос и внушаване на консуматорство .

35

ЧЕСТИТО ГAHЬ0ВЦИ

преди 2 години

Заслужавате си съдбата и жалкия фигурант!!!

34

ИМА ПРОМЯНА..

преди 2 години

КИРО ще ви храни с бял брашнест торен червей......... Нали си търсехте ПРОМЯНА-да ви е сладко....

33

Честита Промяна р0бе

преди 2 години

и Бон Апети или по Барба Ганиоски - Добър Апетит!

32

user

преди 2 години

аз не зная какво ще ям, но скоро Киро, Радев и Кокора .... какъв голям ще го изядат. Жан Виденов ще им се види песен на тези продажни ***.

31

ревизор

преди 2 години

Е значи требе да е суперкачествено тва мИсо.. 20лв. яката раута, аз като един по *** гражданин ям 1-2 месечно агнешко, само че от юни до февруари и се чуствам много прецакан че не съм си взел от тва скъпото....убавото месце.... да съ таковам у т^панар@..

30

Анонимен

преди 2 години

То и олио че сака я само оризчето със спаначец и па че ми е велик деньо ама и ракиика с марулка да има

29

Алекс

преди 2 години

На Великден няма да ядем агнешко. Много мирише.