237

Анонимен

преди 2 години

За 6.3 милиарда олбещани вчера от Урсула и турското знаме ще окачите. Нещастници.

236

Анонимен

преди 2 години

дупе давци

235

Еди Койси

преди 2 години

Я,направо махнете българското знаме!!!

234

Анонимен

преди 2 години

Това се получава когато нормалният българин се е свил в черупката си, притиснат до стената в опит за своето оцеляване и оставя шепа кресливи ***-*** да определят дневния ред.

233

дърт

преди 2 години

До До дърт 279 - Можеш ли да ми обясниш по-свързано какво си искал да кажеш с този пост. Какво общо имат тук ЕС, НАТО, Украйна и годината с града в който живея, та чуждо знаме да се развява пред общината?

232

Има резон

преди 2 години

Съгласен съм. Тук да се веят заедно за колорит и сирийски, и йеменски, и занзибарски, сингапурски, и всякакви знамена на народите, ако са нападнати от откачалник и ако не са руски, севернокорейски, еритрейски и на прочие и-ди-от-ски държави. Светът е олимпиада, но не за войнолюбеца.)))

231

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 269- Не се надявай. Може, но след като забранят Възраждането ви, лакоми властолюбци и предатели!

230

До дърт

преди 2 години

Ми то трябват акъл и досетливост. България подкрепя Украйна, нападната от агресора Путин.. Годината е 2022, България е в ЕС и НАТО. Възраждане ще я закриват. Комсомола го закриха. Още инфо искаш ли? Да ти купя гинко билоба?

229

Гаварит Вызражданье

преди 2 години

Госпади, что за чушь! Не може така - наший неутрален митинг с РУСКИ знамена да бъде многократно по малко посетен от друг с някакви надписи "Не сме неутрални"? Ощипете ни! Не сме ли в Копейкино? Кога минахме границата и се озовахме във вражеска фашистка Былгария? Нали трябваше да я освободим с помощта на нашите могуществени свир-ки и втълпени в тълпа ултраси, които да бият единичните случайни минувачи, особено жените. А ятаците клошари щяха да ни подсигурят тила с храни и напитки? Къде сме?

228

До дърт от АК-47

преди 2 години

Откакто видях украинското знаме зад гърба на Цветанка Ризова в предаването й "Лице в лице". И аз си помислих, че води от Киев, но не, просто поредната медия, нямаща нищо общо с България. ***'ници без'родни.

227

АК-47

преди 2 години

А Сирийското знаме, защо не??? Но и паметник на наци'то Володимир Зеленски, кога??? И забранете цветовете бяло, зелено, червено, как българско знаме, айде де! Каква ни е Украйна бе, всъщност министърът на образованието да въведе от есента задължително изучаване на украински език, и без това е пълно с украинци. Ще забравим българския, и ще се влеем в тази "велика" Украйна, мечтата на всички гласували за тези отврати'телни безо'бразия.

226

:::

преди 2 години

Тия знамена ги развяват, като носни кърпи.С какво е заслужила Украйна да и се вее знамето тук.Минете от битака купете Турско,Американско,Сирийско каквото има......

225

ТРАКИЕЦ

преди 2 години

Браво София. Скоро и нашите градове в Тракия ще бъдат с украински знамена.Слава на героична Украйна. Ще победим руските фашисти.

224

Анонимен

преди 2 години

Развейте и знамето на Йемен. Защо само на Украйна?

223

Анонимен

преди 2 години

Оставка на продажните родоотстъпници.

222

Бг

преди 2 години

На тиквата хората .

221

Анонимен

преди 2 години

ама че сте ....... те иизгоряха бг знаме а вие нацистки ***

220

лиса

преди 2 години

КОМСОМОЛСКИ ИНИЦИАТИВИ НА ДОВОЛНО *** ХОРА! ПРЕДЛАГАМ И СЛЕД ТОВА ДА ОСТАНЕ ТАМ. ЩЕ Е НУЖНО!4

219

Анонимен

преди 2 години

ДА ГОРИМ БГ ЗНАМЕ НЕ МОЖЕ, НО ДА СЛАГАМЕ ЗНАМЕ НА НАРОД ГОРИЛ НАШЕТО МОЖЕ

218

Рамбо Силек

преди 2 години

Хохоо, троловете добре са се организирали под тази новина. Пропагандирате ли мижитурки ;)